Lakást keres, de biztosra megy? Ezt nézze meg!

Lakást keres és cél a minőség, a biztonság? Akkor indulás az útvonalon az angyalföldi Kucsma utca felé! Mondaná ezt egy navigáció, ha az előző kérdést felé intéznénk… Itt most a szinte kész lakásokhoz ingyen klíma, elektromos redőny, gépesített IKEA konyha, és fürdőszoba mosdószekrény is jár.

Csúszások, késések, karantén, bizonytalanság. A lakást keresők körében – legyen az bármilyen céllal is – ilyen helyzetben különösen felértékelődik az olyan lakásberuházás, amely már a végéhez közeledik az építkezés mai napig is halad folyamatosan a jelen helyzet szülte nehézségek, próbatételek ellenére is.

Ilyen projekteket keresve bukkantunk rá Angyalföldön a csendes, kertvárosi környezetben fekvő Kucsma utcára, ahol a beruházó már sokadik társasházát építette, illetve építi fel egymás szomszédságában, és akad egy ház jelenleg, amely pár hétre van csupán a kulcsrakész befejezéstől, a lakások átadására júniusban, az eredeti ütemterv szerint fog sor kerülni. Ez pedig több szempontból is előnyös a vevő számára. Egyrészt aki itt lakást vesz, az biztos lehet abban, hogy a pénze biztonságban van, a lakása elkészül, és a beköltözés is rövidesen megtörténhet.

Mi több, most egyedi akcióval hívják fel a figyelmet a Kucsma utca 12. szám alatt megvalósuló 22 lakásos projektben még elérhető néhány lakásra: A beruházó jelen helyzetre tekintettel leveszi vállukról a lakberendezés nagy részének a terhét, mivel beépített alapbútorokkal, egyéb kényelmi felszereltséggel kínálják a még szabad lakásaikat. Most a kulcsrakész állapotba beletartozik az Ikea gépesített konyhabútor, a szekrényes fürdőszoba mosdó, a hálókba elektromos redőny, továbbá minden szobában a klímaberendezés.

A Beruházó már 20 éve foglalkozik társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával Budapesten. A Kucsma utca ezidáig megépített és átadott 3 lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben. Érdemes ezt is nézni, ha valaki biztonságra törekszik és minőségi lakásokat keres ilyen időkben, ez igen lényeges szempont.

A Kucsma utcában addig is saját szemmel megnézhetők a referenciák: a Kucsma utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti már átadott, illetve a Kucsma 14. szám alatti, jelenleg szerkezetkész állapotban levő épületeinek színvonala, kidolgozottsága és az átadott lakások elégedett lakóinak véleménye mindent elmond, vagyis a beruházó további házai magukért beszélnek.

Mondhatnánk úgy is, hogy semmit a féknek, mindent a célnak, ami ugye a minőség volt, amikor elindultunk közös utunkra…

 

A cikk a Kucsma 12. szám alatti lakásait értékesítő cégcsoport támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)