Balatoni álomnyaraló tihanyi panorámával, pár lépésre a vízparttól

Az elmúlt hetekben sokakban megfogalmazódott a gondolat, milyen jó is lenne ezt a sok négy fal között tengetett időt inkább egy balatoni, mondjuk egy tihanyi kilátást adó nyaralóban, sokkal kellemesebben eltölteni. Saját kert a Balaton partján? Igen, lehetséges. Most már ugyan szabadabban mozoghatunk, mégis jó, egy biztonságos, saját balatoni kertben összejönni a családdal, baráti társasággal. És persze majd egy felejthetetlen nyaralással bepótolni a külön töltött időt. Ezúttal egy exkluzív, panorámás vízparti, megvásárolható, vagy akár bérelhető nyaralót hoztunk Zamárdiból!

Zamárdi az egyik legkedveltebb célpontja a Balaton déli partjának, hiszen az M7-es autópályán könnyen elérhető, közel van Siófok, ugyanakkor mégsem túlzsúfolt hely, megőrizte a klasszikus balatoni üdülőtelepülés hangulatát. Csodás panoráma nyílik innen az északi partra, a Tihanyi-félszigetre, gyönyörű a naplemente, a strandjai pedig kifejezetten családbarát szolgáltatásokat adnak, ráadásul ingyenesek. Hát innen hoztunk most egy igen különleges ajánlatot, méghozzá a vízparttól néhány lépésnyire!

A központhoz közel helyezkedik el az alábbi ikerház, ugyanakkor kellő távolságra ahhoz, hogy zavartalan legyen a lakók nyugalma.

Néhány lépésnyire található a szabadstrand, a gyerekeknek kialakított védett homokos partszakasz is, így elég felkapni a strand törülközőt és pillanatok alatt a strandon napozhatunk. Ha azonban mégis elegünk lenne a nyári forgatagból otthonunkban nyugalom, és a páratlan tihanyi panoráma vár. Mivel a komp is csak séta távolságnyira van, a látványon túl egy nyáresti levendulaitlattú séta is belefér.

Ebben az új építésű ingatlanban két lakás található, amelyek szeparáltságát és a lakók nyugalmát a lakások közötti, különlegesen hatékony hangszigetelő falak biztosítják.

A lakótér összesen 123 négyzetméter, mely két szintre tagolódik. A földszinten egy nagy étkező-nappali helyiség, 1 saját fürdőszobával rendelkező hálószoba és tároló található, mely praktikusan kívülről is megközelíthető.  Az emelten további 3 hálószobát alakítottak ki, melyből az egyik szintén saját fürdőszobával rendelkezik, míg a másik kettőhöz közös fürdőszoba kapcsolódik.

A földszintről nyílik a 40 négyzetméteres terasz, valamint a saját kertrész, melyen 2 autó számára beállóhely biztosított.

A lakásokat úgy tervezték, hogy berendezésük könnyű legyen és sokféleképpen variálható, aki azonban nem szeretne ezzel bajlódni, profi segítséget kérhet a beruházó lakberendezője személyében.

A lakások színvonalát a kiváló elhelyezkedésen túl a minőségi anyaghasználat és épületgépészeti megoldások adják, ez pedig maximális kényelmet és alacsony fenntartási költségeket biztosít a tulajdonosok számára. A további költségcsökkentés érdekében pedig a kivitelező előkészíti a napelem rendszer kiépítéséhez szükséges helyet is.

A lakások alapfelszereltségéhez tartoznak az elektromos alumínium redőnyök, a kaputelefon, valamint a távműködtetésű személy- és gépkocsi kapu, mely egyszerre szolgálja a biztonságot és a biztosítja a lakók kényelmét. A füvesített kertben öntözőrendszer és vakondháló biztosítja a gondtalan fenntartást.

Egy ilyen exkluzív új építésű ingatlan, nem csak nyaralónak, állandó otthonnak is ideális, emellett befektetés szempontjából sem utolsó. Most még 5%-os áfával vásárolható meg ez a vízpart közeli, panorámás nyaraló. Mielőtt a vásárlás mellett dönt, arra is lehetősége van, hogy akár egész nyárra kibérelje ezt az új építésű igényesen berendezett vízparti nyaralót.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Tovább szűkül a 300 milliárdos nyugdíjvagyont kezelő piac

Négyből már csak két szereplő marad júliustól, beolvad a Horizont.

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

A BMW elintézte: nagyobb gépek repülnek Debrecen és München között

Akár három órát is spórolhatnak, akik ezzel a járattal utaznak - most heti kétszer több lesz rajta a hely.

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Matolcsy György jobbkeze szerint ők mindent jól csinálnak

Virág Barnabás Washingtonból üzent haza.

© 2024 (v2.202102)