Balaton: Akad még szép nyaraló elfogadható áron, az északi parton

Egyre nagyobbnak tűnik az a szakadék, ami az azonnal költözhető, szép állapotú, viszont rendkívül drága, illetve az olcsó, de retró szinten megragadt nyaralók között tátong a Balatonnál. Mi azonban most találtunk néhány elfogadható árú ingatlant, amire nem kell súlyos milliókat költeni, és már idén nyártól ki lehet használni.

Frissen felújított álomnyaraló Alsóörsön

Alsóörs, csendes belterületi részén, erdőhöz közel, egy 270 nm-es, pont jól használható, de sok időt nem igénylő telken áll két klasszikus Balaton-felvidéki stílusú épület, melyet kompletten felújítottak. A nagyobbik épület 50 nm-es, itt amerikai konyhás nappali, 1 hálószoba, fürdőszoba kapott helyet. A belső teret megnyitották a tető irányába, így a nappali dupla belmagasságú lett, és kialakítottak egy galériát is, mely akár plusz hálószobaként funkcionálhat, az épülethez terasz is kapcsolódik. A kisebbik épület egy 25 nm-es autentikus kőház, itt egy szoba és egy fürdőszoba kapott helyet.

Ikernyaraló mindkét fele egyben, Balatonfűzfőn

Balatonfűzfőn található ez a szépen felújított ikernyaraló, melynek most mindkét fele egyben, teljes berendezéssel együtt eladó. Az épület mindkét lakrészében amerikai konyhás nappali, egy szoba és egy fürdőszoba található, és mindkét lakrészhez kapcsolódik egy-egy fedett terasz is. A telken egy fűthető medence, kerti grillező és egy lemezgarázs is fellelhető.

Kertre néző, nagy terasszal, Csopakon

Csopakon a főút és a strand közötti nyaralóövezetben, egy társasház földszintjén helyezkedik el ez a pár éve felújított lakás, melyhez 24 nm-es, kertre néző terasz is tartozik. A lakás amerikai konyhás nappalival, 2 hálószobával és egy fürdőszobával várja új tulajdonosait, illetve egy tároló és a zárt kocsibeállóban egy parkolóhely is tartozik hozzá.

Tágas ház, akár két generációnak, Alsóörsön

Alsóörs csendes övezetében áll ez az 1995-ben épült, szépen felújított családi ház, melyet akár két- vagy háromgenerációssá is át lehet alakítani. Az épület szuterén, földszint és tetőtér szintekből áll. Földszintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba és külön mosdó található. Külön a lépcsőházból közelíthető meg a beépített tetőtér, ahol nappali, hálószoba és fürdőszoba kapott helyet, így egy konyha kialakításával a ház kétgenerációssá alakítható. Az alsó szinthez nagy terasz, a tetőtérhez erkély kapcsolódik. A szuterén szinten 3 helyiség található, itt lehetőség van egy harmadik lakrész kialakítására.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

Ettől kevesebb lesz a járatkésés? Drónvédelemre írt ki közbeszerzést a HungaroControl

A vállalat azt mondja, a fejlesztésnek semmi köze az extra késések kiküszöböléséhez.

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

© 2024 (v2.202102)