Azonnal költözhető családbarát okosotthonok, kiváló közlekedéssel!

Számos projekt kínál otthonokat a családdal rendelkezők számára, az azonban egészen egyedülálló, hogy egy lakóparkot kifejezetten a gyermekes családok igényeire szabjanak, valóban extra szolgáltatásokkal. Ezúttal a 3-as metró vonalán fekvő, barátságos hangulatú okosotthonokat hoztunk el, amelyek egyszerre kínálják a zöld és kertvárosias, ugyanakkor a belvároshoz közeli kényelmes élet előnyeit.

A Metrodom Park  infrastrukturális kapcsolatai rendkívül jók, ugyanis a 3-as metró Pöttyösutcai megállója mindössze 7 perc sétára található. Lokációja azért is ideális a gyermekes családoknak, mert a közelben kiváló intézmények találhatók, akár gyalog is: csupán 5 perc sétára van a Zágráb utcai Gézengúz óvoda, onnan pedig néhány sarokra a Kőbányai Janikovszky Éva Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola.

A Metrodom Park tervezői törekedtek arra, hogy olyan otthonokat álmodjanak meg, amelyek a család minden tagja számára kényelmesek. A lakópark onnan kapta a nevét, hogy egy hatalmas belső parkot ölel körbe, ahol aktív pihenéssel lehet eltölteni az időt. A lakópark épületegyüttesében 2-3, illetve 4 hálószobás lakások közül lehet választani, így mind a kisebb, mind a 3-4 gyermekes nagy családok megtalálják a számukra legideálisabb otthont. Valódi kényelmet jelent, hogy a négyszobás lakások esetében a szülői hálókhoz minden esetben tartozik külön fürdőszoba, valamint a lakások többsége rendelkezik külön háztartási helyiséggel is, amelyek akár mosókonyhaként is használhatóak.

A lakáskeresők részéről egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy új otthonukhoz kert vagy erkély is tartozzon. A Metrodom Park   otthonainak egyik legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy a lakóparkban minden egyes lakáshoz tartozik erkély vagy terasz, a földszinten lakást vásárlók pedig saját, külön bejáratú kerttel rendelkeznek!

Az egészen pici babával rendelkező szülők használhatják az egyik épületben lévő, sokféle játékkal felszerelt, teraszos babaszobát, vagy a kertben is tehetnek hosszú sétákat a babakocsival, amelyeket ráadásul a földszinti tárolóban is elhelyezhetnek, így az nem foglalja a helyet a lakásban. A belső kertben több korosztály számára is alkalmas játszótereket találunk a Metrodom Parkban, ahol a gyerekek önfeledten kikapcsolódhatnak és játszhatnak egymással. A gyermekeket egy mini KRESZ-pálya is várja, ahol biztonsággal közlekedhetnek a kismotorokkal, biciklikkel, így ismerkedve meg az autós közlekedés alapvető szabályaival.

A Metrodom Park belső kertjében egy rózsákkal befuttatott lugas és díszkert került kialakításra, ahol a padokon megpihenve nyugodtan lehet olvasgatni vagy beszélgetni, emellett hangulatos meditációs tetőkert és jógaterasz, illetve fitneszterem és klubhelyiség várja a lakóparkban élőket, sőt, a kertben kialakított tűzrakóhelyen grillezésre, bográcsozásra is lehetőség nyílik.

Ahogy a Metrodom lakóparkjaitól megszokhattuk, az igényes kivitelezés mellett természetesen a biztonságra is odafigyelnek, így az egyébként is zárt lakóparkra 24 órás portaszolgálat ügyel.


A Metrodom Parkot ajánljuk mindazoknak, akik családjukkal együtt keresnek új építésű okosotthont, és azoknak a lakáskeresőknek, akiknek egyszerre fontos a belváros könnyű elérhetősége és a nyugodt, kertvárosi élet hangulata.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)