Budatétényben jó áron: cégközpont, vagy “rezidencia” akár olcsó NHP hitelből is

Vállalkozók figyelem! Igazi csemegét, mégis megfizethető áron találtunk most Dél-Budán, a XXII. kerületben, amely akár a jegybank új NHP Hajrá, igen kedvező hiteléből is megvásárolható. A 420 négyzetméteres “rezidencia” kiválóan alkalmas cégközpontnak, telephelynek, hiszen műhellyel, raktárral is rendelkezik. Ami pedig mostanában különös előny: igazi home office lehetőségeket nyújt a kollégáknak és/vagy a tulajdonosoknak is.

Egy cégközpont vagy egy vállalkozás akkor tud igazán jól működni, ha könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval is. Az alábbi Budapest határán belül épült kétgenerációs ház és kisvállalati központ éppen ilyen helyen van, a 4-es metró Etele téri megállójától tömegközlekedéssel ugyanis mindössze 15 percre található az ingatlan.

Ez a családi ház az M0-ás autópálya közelében, a 7-es főút mellett helyezkedik el, így tökéletes választás az olyan cégek számára is, akiknek életében nagy szerepet tölt be a szállítmányozás.

Az épület összesen 420 négyzetméteres, földszintjén 4 méteres belmagasságú műhely található, ami jelenleg három autóbeállási lehetőséggel, ipari árammal és kompresszorral rendelkezik. Ehhez kapcsolódnak még kisebb kiszolgálóhelyiségek, mint a mosdó, öltöző és egy kis iroda.

A műhely felett két külön bejáratú lakást alakítottak ki. A nagyobb lakás kétszintes, 112 négyzetméteres és kapcsolódik hozzá egy 70 négyzetméteres terasz is. A kisebbik lakás 30 nm-es és ehhez is tartozik egy 40 négyzetméteres terasz.

A két egymástól jól elkülönített lakás lehetővé teszi, hogy egy nagyobb család, esetleg két generáció számára is kényelmes otthon legyen. Vagy éppen azt, hogy a tulajdonos közvetlenül a munkahelye mellett lakhasson és rugalmasan alakítsa ki az irodák méretét.

A kényelem és a praktikum érdekében ezen túl külön autós kapubejárón keresztül lehet megközelíteni a műhelyt, illetve a lakásokat.

Az ingatlant szépen gondozott 602 négyzetméteres kert veszi körül, ahol különálló garázs is helyet kapott, de a szomszédos két telek megvásárlásával tovább bővíthető az ingatlan és akár egy 50 autó számára is elegendő parkolótér hozható létre.

Ahogy korábban említettük a környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, emellett az ingatlantól 10 méterre helyezkedik el a budapesti kék buszmegállója, így tömegközlekedéssel közlekedők számára is kényelmesen megközelíthető.

Az épület tehát sokoldalúan kihasználható, ideális olyan vállalkozások számára, ahol műhelyre van szükség, de cégközpontnak, vagy egyéb szolgáltató központnak is könnyen átalakítható. Ráadásul a Magyar Nemzeti Bank igen kedvező NHP Hajrá hitelprogrammal most elképesztően jó feltételek mellett megvásárolható. Továbbá lehetőség van budapesti ingatlanra való cserére, beszámításra.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Putyint nem lehet diplomáciával legyőzni?

Az ukránok nagyon várják a friss tüzérségi lövedékeket. Háborús hírek.

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Senki nem kap többé kegyelmet Novák Katalin miatt?

Idén eddig szünetel a kegyelmezés.

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Jól szervezett árverés: eladta az állam a Petőfi laktanyát is

Nagy árverés volt: az első licitáló nyert.

© 2024 (v2.202102)