Szép lakásokért megéri szétnézni a VIII. kerületben

A VIII. kerület az elmúlt 10-15 évben a főváros egyik legdinamikusabban fejlődő kerületévé vált, szó szerint a sereghajtók közül sikerült majdnem az élre törnie, és a kerületek között igen előkelő helyet elfoglalnia. Köszönhető mindez elsősorban a rehabilitációnak, de annak a vitathatatlan előnynek is, hogy Józsefvárosnak kiváló a közlekedése, közel van a legtöbb egyetem, és bár nem belváros, mindenképp a belső kerületek közé tartozik. A kerületben lakást keresni mindenképp jó befektetés, hiszen itt még nem szálltak el az árak, ugyanakkor az elkövetkező években jelentős értéknövekedés várható.

Szétnéztünk mi is, és összegyűjtöttük a legszebb lakásokat, melyek között mindenki találhat akár saját célra, akár befektetési célra ideális lakást.

Belső kétszintes lakás a II. János Pál pápa tér közelében

A II. János Pál pápa tér közelében, a Kiss József utcában, folyamatosan megújuló környéken, egy 2009-ben épült, liftes társasház 4., legfelső emeletén található ez a belső kétszintes, frissen felújított lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, 2 és fél hálószobával és két fürdőszobával várja új lakóit. Emeleti nagy hálószobájához erkély is tartozik, összes ablaka és az erkély is a csendes belső udvarra néznek.

Szaunával a Palotanegyedben

Lakberendező tervei alapján, idén újították fel ezt a nappali + 3 hálós lakást, mely a Rákóczi út Palotanegyed felőli oldalán, egy 40-es években épült, bauhaus jellegű, liftes társasház 4. emeletén található. A nappalin és a hálószobákon kívül egy tágas étkező-konyhával, 2 fürdőszobával, infraszaunával és egy erkéllyel is rendelkezik a lakás. A komplett felújítás a vezetékeket, burkolatokat, nyílászárókat és a teljes bútorzatot is érintette, mely a vételár részét képezi.

További szép, nagy VIII. kerületi lakásokat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Bohém luxus a körút közelében

Józsefvárosban, a körút, a Corvin Plaza és a Rákóczi téri metrómegálló közelében található ez luxus színvonalon felújított nagypolgári lakás. A felújítás során a lakás elrendezését is megváltoztatták, a nappalin kívül 3 hálószobát és 2 hálószobát alakítottak ki. A lakásba kizárólag prémium minőségű anyagokat, gépeket, berendezéseket építettek be.

 

Szépen felújított lakás a Csarnok negyedben

A Csarnok negyedben, a Teleki térnél található ez a szépen, ötletesen felújított lakás. A világos polgári lakás étkező-konyhával, nappalival és 1 hálószobával rendelkezik. A hálószoba egyedi, beépített könyvespolca és a konyhabútor a vételár részét képezi.

 

Frissen felújított kis garzon a Népszínház utcában

A II. János Pál pápa tér közelében, a Népszínház utcában, egy jó állapotban lévő ház földszintjén helyezkedik el ez a frissen felújított kislakás. Az ingatlan egy szobával, konyhával, fürdőszobával rendelkezik, felújítása a vezetékeket és a nyílászárókat is érintette.

További szép, VIII. kerületi kislakásokért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Megszavazták: új köztársasági elnöke van Magyarországnak!

Az ellenzék kivonult, de így is megválasztották az új köztársasági elnököt.

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

© 2024 (v2.202102)