Itt az álomotthona, amely ötvözi a modern és klasszikus stílust

A lakáskeresés olykor komoly gondokat tud okozni, főleg, ha a lehető legkedvezőbb ajánlatokat szeretnénk elcsípni, frekventált helyen is szeretnénk lakni és még mondjuk nagycsaládosként is legyen elég élettér. Budapesten szerencsére sok lehetőség közül lehet válogatni, a 8. kerületben azonban egy igazán különleges lakóparkkal találkozhatunk, ami egészen biztos, hogy minden felmerülő igényt maximálisan kielégít. A Fiumei Residence lakásai amellett, hogy rendkívül sok pozitívummal rendelkeznek, kiemelkedően alacsonyak a fenntartási költségei és akár egyedül költözne akár gyerekekkel, akkor is megtalálhatja itt az álomotthonát.

Józsefváros különösen frekventált környékén, a Fiumei úton található a fent említett lakópark, amely amellett, hogy egyedülállóan kedvező tulajdonságokkal épült fel, számos szempontot figyelembe vettek, hogy ne csak a mai igényeknek feleljenek meg a lakások, de jó pár évvel később is korszerűnek tekinthetőek legyenek az ingatlanok. A környék kiváló infrastruktúrája ráadásul növeli az ingatlanok értékét, hiszen a Keleti pályaudvar közvetlen közelében számos szolgáltatás és utazási lehetőség van, akár helyben szeretnénk a város más pontjaira eljutni, akár hosszabb távokra utaznánk, akkor is könnyűszerrel el lehet igazodni.  A 2-es és a 4-es metró vonala, villamosok, trolik és buszok is közlekednek. A sportolási- és szórakozási lehetőségekből sincs hiány, hiszen edzőtermek, bisztrók, kávézók, éttermek és bevásárló központok széles választéka várja az ide költözőket.

Ha olyan ingatlanokba szeretné a pénzét befektetni, ahol nem csak a modern műszaki megoldások kiemelkedőek, de a külsőségekre is épp ugyanolyan nagy figyelmet fordítottak, akkor a legjobb helyen keres, hiszen itt a megjelenésben is törekedtek arra, hogy az épület harmonikusan beilleszkedjen a városrész képébe. A 2 épületből álló projekthez két parkosított belső udvar is kiépült, amit automata öntözőrendszerrel tartanak karban. A kellemes délutáni vagy hétvégi kikapcsolódás itt garantált, legyen szó barátokkal vagy családtagokkal, igazán vidám hangulatban telhet a természeti környezetben. Egy egyedi tervezésű híd is épült annak érdekében, hogy a 2 épület között megoldható legyen az átjárás.

Ha ezek eddig még nem győzték meg, akkor azt is meg kell említenünk, hogy a környezettudatosság kulcsfontosságú szerepet kapott a kivitelezés során. Ennek köszönhetően a lakásokba hőszivattyú került, ami központi gázfűtéssel lesz kiegészítve és lakásonként egyénileg szabályozható a hőmérséklet, illetve a penthouse lakásokban padlófűtéssel is kiegészül a rendszer. A hűtést egyedi klímaegység biztosítja az udvari lakások esetében, míg az utcafronti lakásokban a hőszivattyúra csatlakozó fan-coil, a penthouse lakásokban pedig mennyezeti panel kerül beépítésre. 

A környezettudatos megoldások azonban nem merülnek ki a korszerű fűtési rendszerben. A hőszigetelés is elsőosztályú, a zajvédelemre is gondoltak, valamint a nyílászárók biztonsági üvegezéssel ellátottak, ami által még energiatakarékosabbak az ingatlanok. Ennek köszönhetően az ingatlanok fenntartási költségei egész évben alacsonyan maradnak a téli s a nyári időszakban egyaránt. A külső nyílászárók távirányításúak, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítésűek, ami csak tovább fokozza a Fiumei Residence korszerűségét. 

Az épület lakásainak alaprajza és mérete rendkívül sokszínű, ezáltal garantált, hogy itt mindenki képes a számára legmegfelelőbb otthont kiválasztani. Különösen nagy a népszerűsége a nappali + 1 hálószobás lakásoknak, de ugyanolyan sokan keresnek nappali + 2 hálószobás lakásokat is, illetve a stúdiólakások is egyre kelendőbbek azok körében, akik egyedül költöznek.

Mindegyik lakás erkélykapcsolatos, azok számára pedig, akik különösen nagyméretű és tágas otthont szeretnének, a penthouse lakásokat ajánljuk, amikhez még tetőterasz is kiépült. Itt egészen biztos, hogy bármilyen családi- vagy baráti összejövetelről legyen szó, fantasztikus hangulatban fog telni.

A személygépkocsival rendelkezőknek sem kell aggódniuk, hiszen a földszinti parkolóhelyeken megoldható a parkolás, de akár a -1-es szinten kiépített teremgarázsban is, ahol még ráadásul több parkoló elektromos töltővel is rendelkezik. Ez kiegészül azzal, hogy a kerékpárral rendelkezők a földszinten kialakított tárolókat vehetik igénybe, valamint a környezettudatosság jegyében a szelektív hulladékgyűjtésre is itt van lehetőség.

Mindent egybevetve a Fiumei Residence a legjobb választás azok számára, akik energiatakarékos, korszerű, hosszútávon is értékálló otthont szeretnének vásárolni, ami amellett, hogy kifejezetten élhető, jó környéken is helyezkedik el és a megjelenése is esztétikus. Ha most vásárol itt egy ingatlant, akkor egészen biztos, hogy jó döntést hoz!

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)