Gyorsan fogynak a lakások, de talán még elcsíphetsz egyet ebben a kiemelkedő fejlesztésben!

Hol érdemes új lakást venni? Természetesen a kiváló lokációval rendelkező, energiatakarékos új építésű projektekben. Ezzel sajnos mindenki tisztában van, így érdemes sietni, ha egy ilyen beruházásban vásárolnánk, különösen, ha a projekt már átadáshoz közeleg.

A Fiumei Residence lakópark például különösen frekventált helyen, a Fiumei úton, a Keleti pályaudvarral szemben épült fel, és már csak 4 lakás maradt a kínálatában. A lakópark elhelyezkedése okán saját célra és befektetésnek is ideális, hiszen a Keleti Pályaudvarnál két metró, a 2-es és a 4-es is megáll, valamint több villamosnak, busznak és trolinak is van itt megállója. Ezen kívül több felsőoktatási intézmény, üzletek és számos szolgáltatás elérhető a környéken, a kikapcsolódási lehetőséget pedig az Erkel Színház és éttermek sokasága biztosítja.

A Fiumei Residence mind homlokzatával, mind magas műszaki tartalmú, élhető lakásaival tökéletesen beleillik a város szövetébe. A beruházásban két épület valósult meg, az egyik közvetlenül az utcafronton, a másik a belső udvarban áll, így a projekt két belső parkosított, automata öntözőrendszerrel felszerelt udvarral is rendelkezik, a két épületet pedig egy egyedi, látványos híd köti össze.

Ugyanakkor a kedvező elhelyezkedésen túl az energiahatékonyság is főszerepet kapott a beruházás megvalósítása során. Ezt tükrözi a lakásokba beépített hőszivattyú, ami központi gázfűtéssel egészül ki, lakásonként egyénileg szabályozható hőmérséklettel, míg a penthouse lakásokban padlófűtéssel. A hűtési rendszerről hőszivattyúra csatlakozó fan-coil gondoskodik az utcafronti lakásoknál, míg a penthouse lakásoknál mennyezeti panel került beépítésre, az udvari lakások esetében pedig egyedi klímaegység előkészítést alakítottak ki. Ezen kívül az utcafronti és a penthouse lakásoknál hővisszanyerő rendszerrel üzemelő levegőszűrő szellőztetés is megvalósításra került.

A modern fűtési rendszer azonban csak az egyik része az energiahatékony megoldásoknak a Fiumei Residencenél, ugyanis ez kiegészül az elsőosztályú hőszigeteléssel és extra zajvédelemmel, valamint biztonsági üvegezéssel is ellátott nyílászárókkal. A külső nyílászárók alumíniumból készültek, amit kiegészít a távirányítású, antracit-szürke kültéri árnyékoló előkészítés.

A Fiumei Residence változatos méretű és elosztású lakásokkal épült, de mostanra már csak 4 lakás maradt a kínálatban, így érdemes sietnie annak, aki tetőkertes penthouse lakást, 3 szobás családi otthont vagy épp kétszobás kislakást keres, ugyanis utóbbiakból már csak 1-1, míg a penthouse lakásokból mindössze 2 nem talált még gazdára.

A parkolás teljes mértékben biztosított, hiszen nemcsak a földszinten, hanem a teremgarázsban is lehetőség nyílik a gépjárművek biztonságos elhelyezésére. Emellett a teremgarázsban elektromos töltőállomások is rendelkezésre állnak, amelyek a modern és környezettudatos szemléletet tükrözik. Azoknak, akik inkább a kerékpárt preferálják, a földszinten kialakítottak kerékpár tárolókat is. Az épületkomplexum továbbá kiemelt figyelmet fordít a fenntarthatóságra is, hiszen lehetőséget kínál a szelektív hulladékgyűjtésre az itt élők számára.

A Fiumei Residence tehát egy városi életre tervezett, fiatalos, zöld szemlélettel épülő lakóprojekt, amely kiválóan beleilleszkedik az őt körülvevő, történelmi épületek szövetébe. Alacsony rezsijének és elhelyezkedésének köszönhetően, pedig rendkívül jövedelmező befektetést kínál.

A cikk megjelenését a Fiumei Residence fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

Elemző: a hatékonyság, termelékenység és a tőkeintenzív beruházások irányába kell elmozdulni

A friss munkaerőpiaci adatokat értékelte az MBH Bank.

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

Aggasztó dolgokra készülhetnek Pintér Sándor kínai kollégái Magyarországon

A külföldön élő kínaiak megfigyelése, jobb belátásra térítése, sőt "hazarablása" is feladata a magyar kormánnyal egyezményeket aláíró kínai minisztériumnak.

© 2024 (v2.202102)