Egy romantikus randevú a Római-parton

Merre szeretne párjával a kellemes nyári estéken sétálni, vagy éppen kocogni, bringázni? A kipufogógáztól teli, kétes utcákat kínáló belsőbb városrészeken vagy inkább a festői Duna parton, mondjuk a Római-part közelében? Innen hoztunk egy családias, minőségi projektet.

Gyermekei vannak, vagy családalapítás előtt áll? Ugye Ön is a jó levegőt választaná, ahonnan mégis közel van minden fontos csomópont, a környék pedig több, mint élhető. Ha már “kirepültek” a gyerekek és gondtalan nyugdíjas éveket szeretne akkor is tökéletes választás lehet a következő projekt.

A Római Residence társasház remek helyen, festői környezetben épül, a Kolosy tértől mindössze 15 percre.  Képzeljük hát oda magunkat: egy romantikus séta a római parton, napozás és wakeboardozás a Lupa tavon, élőzenés vacsora a szentendrei korzón, kirándulás Visegrádra vagy a budai hegyekbe. Ez mind-mind egy karnyújtásnyira lehet leendő otthonától.

A lakóparkban 80 lakás épül, melyek között 1-3 szobásakat találunk, így az első lakást kereső fiatalok, párok és a családok is megtalálják az ideális otthont.

A Római Residence lakópark nem csak elhelyezkedése miatt kiemelkedő, a ház műszaki tartalma is átlagon felüli. Minden lakás első osztályú burkolatokkal, távolról vezérelhető hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel és háromrétegű nyílászárókkal kerül átadásra.

Parkolásra a teremgarázsban és felszíni autóbeállóhelyeken van lehetőség.

A Római Residence lakópark ideális választás lehet, azoknak az otthonkeresőknek, aki a főváros egyik legkellemesebb, zöld részén keresnek családias hangulatú otthonokat, illetve azoknak a befektetőknek, akik könnyen kiadható, magas hozamot biztosító lakást keresnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)