Egy romantikus randevú a Római-parton

Merre szeretne párjával a kellemes nyári estéken sétálni, vagy éppen kocogni, bringázni? A kipufogógáztól teli, kétes utcákat kínáló belsőbb városrészeken vagy inkább a festői Duna parton, mondjuk a Római-part közelében? Innen hoztunk egy családias, minőségi projektet.

Gyermekei vannak, vagy családalapítás előtt áll? Ugye Ön is a jó levegőt választaná, ahonnan mégis közel van minden fontos csomópont, a környék pedig több, mint élhető. Ha már “kirepültek” a gyerekek és gondtalan nyugdíjas éveket szeretne akkor is tökéletes választás lehet a következő projekt.

A Római Residence társasház remek helyen, festői környezetben épül, a Kolosy tértől mindössze 15 percre.  Képzeljük hát oda magunkat: egy romantikus séta a római parton, napozás és wakeboardozás a Lupa tavon, élőzenés vacsora a szentendrei korzón, kirándulás Visegrádra vagy a budai hegyekbe. Ez mind-mind egy karnyújtásnyira lehet leendő otthonától.

A lakóparkban 80 lakás épül, melyek között 1-3 szobásakat találunk, így az első lakást kereső fiatalok, párok és a családok is megtalálják az ideális otthont.

A Római Residence lakópark nem csak elhelyezkedése miatt kiemelkedő, a ház műszaki tartalma is átlagon felüli. Minden lakás első osztályú burkolatokkal, távolról vezérelhető hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel és háromrétegű nyílászárókkal kerül átadásra.

Parkolásra a teremgarázsban és felszíni autóbeállóhelyeken van lehetőség.

A Római Residence lakópark ideális választás lehet, azoknak az otthonkeresőknek, aki a főváros egyik legkellemesebb, zöld részén keresnek családias hangulatú otthonokat, illetve azoknak a befektetőknek, akik könnyen kiadható, magas hozamot biztosító lakást keresnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)