Egy romantikus randevú a Római-parton

Merre szeretne párjával a kellemes nyári estéken sétálni, vagy éppen kocogni, bringázni? A kipufogógáztól teli, kétes utcákat kínáló belsőbb városrészeken vagy inkább a festői Duna parton, mondjuk a Római-part közelében? Innen hoztunk egy családias, minőségi projektet.

Gyermekei vannak, vagy családalapítás előtt áll? Ugye Ön is a jó levegőt választaná, ahonnan mégis közel van minden fontos csomópont, a környék pedig több, mint élhető. Ha már “kirepültek” a gyerekek és gondtalan nyugdíjas éveket szeretne akkor is tökéletes választás lehet a következő projekt.

A Római Residence társasház remek helyen, festői környezetben épül, a Kolosy tértől mindössze 15 percre.  Képzeljük hát oda magunkat: egy romantikus séta a római parton, napozás és wakeboardozás a Lupa tavon, élőzenés vacsora a szentendrei korzón, kirándulás Visegrádra vagy a budai hegyekbe. Ez mind-mind egy karnyújtásnyira lehet leendő otthonától.

A lakóparkban 80 lakás épül, melyek között 1-3 szobásakat találunk, így az első lakást kereső fiatalok, párok és a családok is megtalálják az ideális otthont.

A Római Residence lakópark nem csak elhelyezkedése miatt kiemelkedő, a ház műszaki tartalma is átlagon felüli. Minden lakás első osztályú burkolatokkal, távolról vezérelhető hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel és háromrétegű nyílászárókkal kerül átadásra.

Parkolásra a teremgarázsban és felszíni autóbeállóhelyeken van lehetőség.

A Római Residence lakópark ideális választás lehet, azoknak az otthonkeresőknek, aki a főváros egyik legkellemesebb, zöld részén keresnek családias hangulatú otthonokat, illetve azoknak a befektetőknek, akik könnyen kiadható, magas hozamot biztosító lakást keresnek.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A háborús készültség közepette is kellene az orosz gáz

A korábbiaknál kevesebb tartalékkal vágott neki az ország a télnek, ráadásul a piaci árak valósággal felrobbantak. Most pedig az ukrán válság okozhat fejfájást.

Kiszálltak az omániak a Molból 

Kiszálltak az omániak a Molból 

Összesen 58 millió törzsrészvény került a Munkavállalói Résztulajdonosi Programhoz.

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Mindjárt kész a fényeslitkei gigaberuházás: ez lesz Európa legnagyobb logisztikai központja

Tavasszal befejeződik a 30 milliárd forint értékű logisztikai gigaberuházás.

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

Idén nem dob új autómodelleket a piacra a Tesla

A Tesla profitja csaknem a nyolcszorosára nőtt tavaly.

© 2022 (v2.202102)