Energiatakarékos lakás, kiváló lokációval – Kell ennél több egy boldog otthonhoz?

Budapesten az újépítésű lakások terén számos lehetőség közül válogathatunk, ez tény. Mégis van valami különleges a 8. kerületben található rendkívüli lakóparkban, amely energiatakarékos lakásokat kínál kiváló lokációval. A Fiumei Residence lakásaival számos előny jár, ahol a modern körülmények és környezettudatosság ötvöződik egyedülálló módon.

A Fiumei Residence a VIII. kerületben kapott helyet, és számtalan olyan pozitívummal rendelkezik, ami miatt kiemelkedik a többi lakópark közül. A korszerű kivitelezésre épp ugyanolyan hangsúlyos figyelmet fordítottak, mint ahogy az elegáns megjelenésre. Mindemellett a környezettudatos szemléletmód is megfigyelhető az energiatakarékos megoldásokban. Ha olyan otthonban képzeled el a jövődet, ami sokáig értékállónak fog számítani a modern technikai megoldásainak és a vonzó esztétikai kialakításának köszönhetően, akkor a legjobb helyen jársz, hiszen az épület kialakításánál itt kifejezetten ügyeltek arra, hogy a megjelenés harmonikusan illeszkedjen a környék arculatába.

A projekt két épületből áll, ami egy parkosított belső udvart is magába foglal, aminek gondozása automata öntözőrendszerrel történik. Egy egyedi tervezésű híd is épült, amely a két épület átjárhatóságát könnyíti meg. Ahogy azt már korábban is említettük, a környezettudatosság kulcsszerepet játszott a kialakítás során, amelynek értelmében a beépített hőszivattyú rendszer az egyik legkorszerűbb, ami központi gázfűtéssel is kiegészül.

A korszerű fűtési rendszereken kívül, a kiváló hőszigetelés, a biztonsági üvegezéssel is ellátott ablakok és a zajvédelem is kifogástalan. Mindezek összessége garantálja, hogy a fenntartási költségek tartósan alacsonyan maradnak. A Fiumei Residence lakásai, méretüket tekintve rendkívül változatosak. Akár nagycsaládosként keresne új otthont, akár csak egyedül költözne egy új ingatlanba, akkor is biztosított itt a helye. A stúdiólakásoktól kezdve az egészen nagy, nappali + 2 szobás lakásokig bőven van választék.

A lakópark  Józsefvárosnak egy különösen frekventált környékén található. Pár perc séta alatt elérhető a Keleti pályaudvar, de városon belül is kényelmesen el tudunk jutni bárhova, hiszen természetesen a buszok, trolik és a villamosok is megtalálhatóak a közvetlen közelben. Ugyanakkor élvezhető számos szolgáltatás, hiszen kávézók, éttermek, bevásárlóközpontok és edzőtermek is séta távolságban megtalálhatóak. A Fiumei Residence-t tényleg érdemes választani, hiszen az energiatakarékos jegyek mellett az értékállóság és a korszerűség egyaránt jellemzi, és még hosszú évekig gyönyörű otthona lehet. Ha úgy döntesz választanál egyet a kínálatból, biztosan nem fogod megbánni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)