Balaton: panorámás vízparti lakás a siófoki Aranyparton!

Siófok legnépszerűbb részéről, az Aranypartról hoztunk egy gyönyörű vízparti lakást, a Galerius Lakópark „D” épületéből, melyet 2020-ban adtak át. A lakás Siófok közkedvelt wellness központja szomszédságában található, így itt nem csak a nyári strandidőben, hanem télen-nyáron élvezheti a víz közelségét!

A lakópark könnyen megközelíthető helyen épült, Budapest felől érkezve az autópályán, a Siófok-Sóstó kijáratától pár perc alatt elérhető, de a vasútállomás is csupán 300 méterre található, valamint buszjárat is megáll a lakópark közvetlen közelében.

Innen Szabadifürdőtől indul Siófok legnépszerűbb partszakasza, az Aranypart, ahol éttermek, bárok, üzletek sora található, sőt a közelben wake-board pálya, SUP és vízibicikli kölcsönző is várja az aktívan kikapcsolódni vágyókat, mindemellett Siófok belvárosa is könnyen elérhető, ahol szinte minden rendelkezésre áll.

A négy épülettömbből álló lakópark az imént említett Galerius Wellness- és Élményközponttal egy egységet alkot, így télen is van lehetőség a fürdőzésre. Az egész évben nyitvatartó fürdőkomplexum sokszínű szolgáltatásokkal várja, otthonától csupán néhány lépésre, mely a lakópark kapuján keresztül közvetlenül megközelíthető, akárcsak a vízpart.

A lakópark egyik 8 emeletes társasházának 44 négyzetméteres, első emeleti lakását kínálják eladásra, mely tágas amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával és egy 13 négyzetméteres, vízpartra néző erkéllyel rendelkezik. A társasház a kor elvárásainak megfelelő technikákkal, fokozott hang- és hőszigeteléssel készült, valamint 3 rétegű nyílászárók kerültek beépítésre.
A társasház alatt mélygarázs található, ahol beállóhelyek és tárolók kaptak helyet.

A lakók biztonságáról riasztó, beléptető- és kamerarendszer gondoskodik, valamint 24 órás portaszolgálat működik a lakópark területén. Az épületeket szépen rendezett park öleli körbe, ahol játszótér és homokozó várja a gyermekeket.

A parkot kertészek gondozzák, a társasházakat rendszeresen takarítják, így állandó karbantartás alatt áll a lakópark egész területe.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Vannak, akik a beígértnél is nagyobb áremelést kaptak a Vodafone-tól, itt a magyarázat

Az inflációra hivatkozva hajt végre díjkorrekciót a cég, de vannak, akiknek a közölt mértékhez képest is többet kell fizetniük.

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

© 2023 (v2.202102)