Visszatér az ősz! – De ne aggódj, a Balaton ilyenkor is csodálatos!

Az ősz beköszöntével sem kell aggódnunk, hiszen a Balaton ilyenkor is megmutatja ezer színű arcát. Az őszi balatoni tájakat csodálni remek élmény, pláne, ha valaki van olyan szerencsés, hogy egy csodálatos luxus lakópark kényelméből szemlélhesse mindezt. Mai cikkünkben a már jól ismert exkluzív Wave lakóparkról lesz szó, ami hamarosan teljes egészében elkészül.

A Wave by Coral luxus lakópark Siófok népszerű területén, az Aranyparton került kivitelezésre. Az 5 szintes, modern minimál jegyében tervezett épületben 131 db prémium kivitelezésű lakás kap helyet. A lakásokhoz intim kertkapcsolat és Balatonra néző terasz vagy erkély kapcsolódik. Az ingatlanok alapterülete 33 és 130 m2 közötti, így mindenki megtalálja a maga számára optimális életteret. A tágas terekkel és kertkapcsolatokkal családosok számára is kiváló választás lehet. A lakópark zöld területén medence emeli a privát szférád nyugalmát.

A lakások a mai modern stílus és a letisztult elegancia jegyében lettek tervezve, valamint az energiatakarékosság mellett nagy szerepet kaptak a kényelmi funkciók is. Mindemellett a lakások mindegyike „zöldotthon”. Az utóbbi időben fontos mérföldkőhöz érkezett a beruházás, ugyanis megkezdték a lakások műszaki átadását. Remekül haladnak a kinti munkálatok is, hiszen elkészült a külső tereprendezés, beleértve a parkosított kertet, illetve a kertészeti tennivalókat.


Az épület meghatározó „látványosságai” közé tartoznak az íves lakáselválasztó korlátüvegek, amik elkészültek és bekerültek a helyükre, így már teljes egészében pompázhat az elkészült Wave by Coral lakópark. Előző cikkünk óta megtörténtek a szakhatósági ellenőrzések, így már csak a használatbavételi engedélyre várnak. Az engedély kiadását követően megkezdődnek a birtokok átadásai.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

© 2024 (v2.202102)