Így lehet levadászni a legjobb árú ingatlanokat!

Az ingatlanpiacon elcsípni egy jó áron kínált, esetleg leárazott lakást igazi művészet és nem kevés szerencse is kellett hozzá egészen mostanáig. Az Ingatlantájoló forradalmian új szolgáltatása ugyanis egyenesen a postaládánkba repíti azoknak az ingatlanoknak a hirdetését, melyeknek az árát az elmúlt 24 órában csökkentették.

A jelenlegi kínálati piacon még mindig nem vették észre az eladók, hogy árat kell csökkenteni ahhoz, hogy vevő is legyen a lakásra, így a sok túlárazott ingatlan között nem könnyű megtalálni azokat a gyöngyszemeket, melyeket sokszor csak azért adnak ár alatt, mert egész egyszerűen sürgős a tulajdonos számára az eladás. Persze vannak olyan lakástulajdonosok, akik felébrednek, és régóta hirdetett ingatlanukat egyszer csak leárazzák, de mire ez bekövetkezik, addigra a hirdetés már a listaoldalak igen sokadik oldalára került, így jó sok hirdetést kell végigbogarásznia annak, aki ilyen leárazott lakásokra vadászik.

Ennek mostantól azonban vége, ugyanis megújult az Ingatlantájoló már jól ismert Hirdetésfigyelő szolgáltatása. Aki már korábban állított be Hirdetésfigyelőt az Ingatlantájolón, az jól tudja, hogy postafiókjába rendszeresen érkezett egy-egy e-mail, ha egy, az ő keresési paramétereinek megfelelő ingatlant meghirdettek. Ami újdonság, és ami miatt érdemes mindenkinek, aki ingatlanvásárláson töri a fejét Hirdetésfigyelőt beállítania, az az, hogy mostantól már nemcsak az újonnan feltöltött ingatlanokról, hanem azokról a keresési feltételeinknek megfelelő ingatlanokról is küld értesítést a rendszer, amelyeknek árát az elmúlt 24 órában csökkentették.

Az új Árfigyelő szolgáltatással tehát gyakorlatilag 24 órán belül értesülünk arról, ha egy számunkra figyelemre érdemes ingatlan ára csökkent, így biztos, hogy soha nem fogunk lemaradni, és időben lecsaphatunk a legkedvezőbb ajánlatokra.

Hogyan tudok Hirdetésfigyelőt beállítani?

A Hirdetésfigyelő beállításához tehát először is állítsuk be a keresési feltételeket, azaz hol és milyen típusú ingatlan keresünk, mekkora méretben, milyen állapotban, hány szobával, milyen árban. A részletes keresésnél ennél jóval több paramétert is megadhatunk, úgymint a fűtés típusa, az energetikai tanúsítvány, klimatizált-e az ingatlan, hőszigetelt-e, rendelkezik-e erkéllyel vagy terasszal, vagy például van-e lehetőség elektromos autó töltésre, csakhogy néhányat említsünk a legfontosabbak közül. Ezek után, ha a keresés gombra kattintunk máris megjelenik a listaoldal az általunk kiválasztott paramétereknek megfelelő ingatlanokkal.

Ha egyik ingatlan sem nyerte el igazán a tetszésünket, akkor érdemes hirdetésfigyelőt beállítani. Ezt a listaoldal közepén, az „Értesítés a hasonló új hirdetésekről!” ablakban állíthatjuk be. Itt adjuk meg nevünket és e-mai címünket, és kattintsunk a feliratkozás gombra. Ezek után nincs más dolgunk, mint várni az e-mailben érkező rendszeres értesítést az újonnan feladott, hasonló paraméterekkel rendelkező hirdetésekről, illetve azokról az ingatlanokról, amelyek megfelelnek a keresési feltételeinknek, és csökkentették az árát. Így nem kell állandóan újra felmenni az oldalra és újra beállítani a paramétereket, amelyekre rá szeretnénk keresni.

 

Nem találja az igazit, vagy megtalálta, de túl drágának találja? Állítson be Ön is hirdetésfigyelőt és értesüljön róla azonnal, ha új, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlanhirdetés jelenik meg az Ingatlantájolón, vagy ha egy, az Ön keresési paramétereinek megfelelő ingatlan árát csökkentették!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megint átlépnék Putyin egyik vörös vonalát az amerikaiak

Megengednék az ukránoknak, hogy úgy vívják a háborút, ahogy jónak látják. Közben Franciaország válaszolt az orosz nukleáris fenyegetésre. Háborús hírek.

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

© 2024 (v2.202102)