Legyen szinte nulla rezsijű lakásod, 5%-os áfával!

Aki új építésű lakást keres, sorozatban belefuthat abba, hogy a legtöbb lakópark bár energiatakarékos lakásokat hirdet, ez legtöbbször kimerül abban, hogy mind a szigetelés, mind a fűtésrendszer csak a törvény által előírt minimumot tudja. Mi most egy olyan beruházást mutatunk, ahol a rezsi tényleg szinte nulla, és a lakásokat is csak 5%-os áfával kínálják!

Ma már rengeteg olyan technológia érhető el, amivel a házak, lakások energiafelhasználása minimálisra csökkenthető, így csökkentve a számláinkat és egyúttal a környezet terhelését is. Épp ezért hiba lenne, ha új építésű lakást keresve, nem egy olyan projektet választanánk, ahol mindezt a lehető legtökéletesebben megvalósították.

A kecskeméti LIVE lakópark lakásai tényleg szinte nulla energiaigényűek, hiszen fűtésüket, hűtésüket és melegvíz ellátásukat talajszondás hőszivattyú látja el, és még ennek a rendszernek a működéséhez szükséges elektromos energiát is napelemek biztosítják, így tehát itt tényleg csak a vízhasználatért kell fizetni.

A beruházás az egyik legdinamikusan fejlődő városunkban, a Budapestről autóval és vonattal is nagyon gyorsan megközelíthető Kecskeméten épül, a Villanegyed és a Széchenyi város városrészek között, a városközponttól gyalog mindössze 13 perces távolságra.

A projekt közvetlen közelében, 350 m-es távolságon belül óvoda, általános iskola, zeneiskola, középiskolák, patika, kórház, bevásárlási lehetőségek, tehát gyakorlatilag minden megtalálható. A lakópark ennek ellenére az igazi kikapcsolódás lehetőségét nyújtja, hiszen az épületegyüttes 6 tömbje az első emeleti szinten egy 1000 nm-es belső parkot ölel körbe, a lakások pedig extra hangszigetelést is kapnak.

A földszinti és első emeleti lakások mind rendelkeznek terasszal, a második és harmadik emeleti lakások erkéllyel, a negyedik emeleti, penthouse lakásokhoz pedig nagy, 40-60 nm-es terasz kapcsolódik.

A lakások változatos méretűek, így minden korosztály találhat az igényeinek megfelelőt, ráadásul a piacon egyedülálló módon a lakások belső elosztása most még teljesen egyedi igény szerint változtatható, természetesen a műszaki lehetőségek figyelembevételével. Ahogyan egyedi igény szerint választhatók a különféle burkolatok, szaniterek is.


A hőszivattyús fűtés-hűtés mennyezeti, illetve részben padló hőleadó felületeken keresztül biztosítja a kellemes hőmérsékletet, ami szobánként egyedileg szabályozható. Az autók biztonságos elhelyezése a földszinti teremgarázsban lehetséges, ahol elektromos autótöltők is helyet kapnak.

A beruházás minőségére pedig garancia, hogy az építtető egy 25 éve a piacon lévő magyar családi vállalkozás, akik a lakópark felépülése után a társasház üzemeltetői maradnak, így garanciális idő helyett hosszútávú együttműködés jön létre a lakók és a beruházó között.

A cikk megjelenését a LIVE lakópark fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Nagy Márton elsápadhat ezektől a számoktól

Padlót fogtak a beruházások az első negyedévben a KSH legfrissebb adatai szerint.

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Megint jókorát nőttek a keresetek, Ön is ezt érzi?

Bruttóban és nettóban is több mint 13 százalékos az emelkedés, a reálbérek is szépet nőttek.

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

© 2024 (v2.202102)