Ma akár 661 ezres nm-áron is lehet új, teraszos, már költözhető lakása!

Igen jól látja, kiemelkedően jó áron, idén novemberben, már akár 661.000,-Ft-os négyzetméteráron is lehet új, teraszos, minőségi, költözhető lakása Angyalföld belső részén! Érdemes sietni, mert az új jogszabály-változások miatt, Angyalföldön is rohamosan fogynak a jó ajánlatok

Aki teheti, most új, a korábbinál lehetőleg zöldebb helyen lévő, csendes, de ugyanakkor jól megközelíthető, erkélyes, tágas, minőségi, új vagy újszerű lakást keres magának. Mindnyájan olyan otthont szeretnénk, ahol egy esetleges otthoni munka során sem egymás hegyén-hátán kell élni és egy tágas, zöld utcákra vagy zöld belső kertre néző, modern otthon büszke tulajdonosai lehetünk.

Most érdemes sietni, mert az új jogszabály-változások miatt, Angyalföldön is rohamosan fogynak a jó ajánlatok, aki most lemarad egy jó lehetőségről, az a jövőben nehezebben talál majd minőségi otthont. Most viszont találtunk egy minőségi, költözhető, jó árú társasházat, ahol akár idei, akár 2021-es fizetéssel is leköthetők a már jobbára kész lakások!

És sajnos nemhogy a nyakunkon van, de már lassan kezdünk is együtt élni a járvány második hullámával. A sok rossz hír közepette, a home office, a karantén, a korlátozások új formáival ismerkedünk. Ám még e hűvös napokon is sokunkban felmerül: milyen jó is lenne egy vadonatúj otthon, méghozzá saját terasszal, a házban zöld belső kerttel, jó környéken.

És nem csak a családosoknak, de akár korosabb, akár fiatalabb pároknak egyaránt. Igen, mostanában egy jó alapterületű, használható terasz vagy erkély sokat számít. Most a leggyorsabban beépülő, legjobb értéktartású otthonokat kínáló XIII. kerületben leltünk egy olyan új házra, ahol a lakások egy része, azonnal, a következő ütem pedig pár hónap múlva költözhető és fenti kritériumoknak is kiválóan megfelelnek. Sőt, még a Városliget is csak egy rövid sétára van innen!

 

Itt, a Greenside Lakóparkban nem csak a minőség, a jó közlekedés és sok zöld utcával körülvett lokáció az óriási előny, hanem az is, hogy az első ütem lakásai már elkészültek, csak a bútorokat, a bőröndöket kell vinni; sőt, a B és a C épületek lakásai is költözhetők lesznek 2021 első hónapjában! És igen: itt a lakások teraszai 4-től egészen 49 négyzetméterig változnak. Lakást keres? Nézze meg mintalakásunkat a saját szemével, hogy bizony más így élni…

Sokan mostanság azért halogatják a döntést, mert az 5 százalékos áfa-kedvezmények részleteire várnak. Csakhogy, ha valaki csak jövő tavasszal kezd nézelődni, lemaradhat a 2016-2019-es boom során épülő házakról, és a következő építési hullámban, a 2021-től felhúzandó épületekbe a legjobb esetben is csak 2022 vége felé lehet majd költözni, miközben a jó lakások elfogyhatnak a most átadott, illetve mostanság elkészülő társasházakban!


A fent említett társasház beruházója az Avico Group erre is talált megoldást: kösse le most a lakását, de fizessen a 2021-től érvényes. kedvező szabályok szerint. A Greenside Lakóparkban már 2,9 Millió forintért lekötheti álomotthonát!

És még egyszer: a green, azaz zöld szó itt nem marketingfogás: az Greenside 1-től 5 szobásig kínál azonnal költözhető lakásokat, amelyekben nem csak tágas belső terek, hanem fákra néző teraszok várnak a lakókra, itt tehát ‘zöldre van kilátás’ a szó szoros értelmében is.

A kitűnő elhelyezkedés és jó közlekedés mellett – még egy MOL Bubi bringaállomás is van a ház előtt – az új lakások minőségi burkolatokkal és anyaghasználattal készülnek, a magas elvárásoknak is megfelelve, miközben természetesen változatos elrendezésű élhető lakás alaprajzokból választhatnak a vevők. A fent leírtak alapján azt gondolná az ember, hogy az árak borosak, de összevetve azokat a hasonló elhelyezkedésű és minőségű új, újszerű házakkal kifejezetten jó áron kínálja lakásait az Avico Group.
Ne hagyja, hogy az orra elől elvigyék az utolsó lakásokat a tehát már most költözhető első ütemből! Kattintson amíg a készlet tart!– üzeni a beruházó a leendő vevőknek.


A cikk a Greenside lakópark építtetőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Húsvéti nagytakarítás: tényleg mindenható az ecet? Érdemes óvatosan bánni vele!

Számos dologra tényleg jó, de azért nem mindenre.  

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

Budapesti Dubaj: újabb lépést tett a kormány

A parlament elér kerül a budapesti Dubaj megépítéséről szóló jogszabály.

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Mi szerepel az új kormányszóvivő, Vitályos Eszter vagyonnyilatkozatában?

Majdnem 6 milliós megtakarítással szemben áll a 4,7 milliós tartozás.

© 2024 (v2.202102)