Hosszú évekig értékálló, korszerű és gyönyörű lakásra vágysz? Válaszd az angyalföldi Lomb Corner-t!

Ha vágyaid között szerepelt már egy ideje, hogy természetközelben, de mégis a fővárosnak egy rendkívül jó infrastruktúrával rendelkező területére költöznél, akkor a legjobb helyen jársz! A lakókomplexumok sorra épülnek Budapesten, de ezek között is kiemelkedik az Angyalföldön található Lomb Corner, ami a Lomb utca-Petneházy utca-Teve utca és Fáy utca határolta területen csak úgy vonzza a tekintetet. Az épület egyediségét a kiemelkedő energiahatékonysági megoldások határozzák meg, de ugyanolyan jelentős szerepet kap a korszerű belső- és külső kialakítás. Akik itt vásárolnak maguknak lakást, azok egészen biztosak lehetnek abban, hogy még egy hosszú évekig értékálló ingatlan lehet a birtokukban.

A legkorszerűbb technológiai megoldások felhasználására törekedtek a világítási és elektromos rendszerek kialakítása során. Az ingatlanok energetikai minősítése is az egyik legmagasabb, a szintet jelző AA+ biztosítja, hogy a modern megoldásoknak köszönhetően még sokáig a legnagyobb kényelemben élvezhetik otthonukat az újonnan beköltöző tulajdonosok. A környezettudatosság és fenntarthatóság elsődleges szempontnak számított az egész lakópark kivitelezése során. Ennek értelmében a szelektív hulladékgyűjtés is jelentőséggel bír, illetve a fűtési rendszer is modernnek számít. A kiépített hőszivattyús rendszer télen a kellemes meleget biztosítja míg nyáron hűvösséget, és emellett a fenntartási költségek a nullához közelítenek. A beépített integrált hőcserélők alkalmazása is ezt segíti elő.

A Lomb Corner azért is válik kiemelkedővé a többi projekthez képest, mert az anyaghasználatban is különös odafigyeléssel a legjobb minőség kiválasztására törekedtek. Ez garantálja, hogy az épületnek kiváló a hőtartó képessége. Minden lakáshoz kapcsolódnak emeleti teraszok, amik ahhoz is hozzájárulnak, hogy az épület homlokzati része ne hevüljön túl a meleg nyári napokon. A beépített, rejtett árnyékolók és a 20 cm vastag hőszigetelés a falakban szintén a minőséget tükrözik. 

Napközben természetes napfényben úsznak a lakások a tájolásuknak köszönhetően, amiket Kelet-Dél-Nyugat irányba terveztek. Itt egészen biztos, hogy mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbb ingatlant, hiszen a változatos méretek miatt akár egy 30 m2-es garzon mellett is dönthet, de ha nagycsaládosként keresi új otthonát akkor bőven talál itt is választékot a több szobás lakásokból. Különösen vonzó lehet, hogy a lakópark egy gondosan tervezett belső kerttel is rendelkezik, ami a kellemes kikapcsolódást garantálja egy nehéz munkanapot követően zöld környezetben. 

Ha még mindig nem győződött volna meg arról, hogy a Lomb Corner épületében minden vágya valóra válhat, akkor mindenképpen meg kell még említenünk a nagyszerű infrastruktúrát. A kifogástalan elhelyezkedés révén pár perc sétát vesz csak igénybe a Göncz Árpád városközpont metrómegállója és a Váci úti irodafolyosó is. Ez kiegészül azzal, hogy az összes lényeges villamosmegálló könnyűszerrel megközelíthető (1-es, 14-es, 17-es, 41-es), és a közelben számos üzlet, szolgáltatás és kulturális lehetőség is megtalálható. 

Csapjon le még ma a Lomb Corner egyik lakására, hogy egészen biztosan ne maradjon le erről a kedvezményes ajánlatról!

A cikk a Lomb Corner beruházójának támogatásával készült


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Akkorát növekedtek a bérek, hogy az már a Holdról is látszódik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon című rovatunkban a hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltó kommentjeiből szemezgetünk.

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Olaf Scholz megijedt az orosz fenyegetőzéstől?

Lehessen vagy ne lehessen orosz célpontokat támadni nyugati fegyverekkel? Egyelőre nem úgy tűnik, hogy egyetértés lenne a témában.

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Megszólalt Magyar Péter a tatabányai kávézós balhé kapcsán

Volt lincshangulat vagy nem a Turul Étterem és Kávézóban?

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

Újabb súlyos turbulenciás eset, ezúttal Európához jóval közelebb sérültek meg sokan

A gép biztonságosan leszállt, de 12 sérültet kellett ellátni.

© 2024 (v2.202102)