Ne várj januárig! Már most vannak lakások 5% áfával, amik hamarabb elkészülnek!

A 2021. január 1-étől beharangozott új 5%-os lakásáfa miatt sokan döntöttek úgy, hogy kivárnak és egyelőre nem vesznek új lakást, abban bízva, hogy január elsejétől olcsóbban jutnak majd hozzá. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy azok az új építésű lakások, amelyekre 2018. novemberében már volt érvényes építési engedély, most is 5% áfával értékesíthetők. Mi több, ezek közül van, amelyik néhány hónapon belül elkészül, míg az új beruházásokra több évet kell majd várni. Mai cikkünkben ilyen modern és élhető lakásokat mutatunk, amelyek most ráadásul kedvezménnyel vásárolhatóak meg. 

A fiatalos, környezetbarát Marone House már szerkezetkész állapotban van, és jövő augusztusban át is adják. Az Áreső akció keretében pedig az első 15 megvásárolt lakásra 5% kedvezményt adnak*, így érdemes sietni és kihasználni ezt a lehetőséget. De most nézzük, hogy a kedvező árak és a közeli befejezés mellett még mi minden szól amellett, hogy a Marone House-ban vásároljunk lakást.

Már a beruházás elhelyezkedése is figyelemre méltó, hiszen a Horváth Mihály tér nemcsak szép, megújult környezetet biztosít, de kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik. Innen a 4-es, 6-os villamosokkal és a 4-es metróval bárhol gyorsan ott lehetünk, ugyanakkor a legtöbb egyetem, sok iroda és a Nokia Skypark irodaház, valamint számtalan kávézó, étterem és bár, mozi, piac és bevásárlóközpont is található a közelben, aminek köszönhetően a lakások rendkívül könnyen kiadhatók, így befektetők számára is kiváló választást jelentenek.

A Marone House lakásait úgy tervezték, hogy minden lakás kifejezetten napos legyen, ezen kívül a hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszernek, az extra szigetelésnek, a 3 rétegű ablakoknak, a beépített redőnyöknek és a bővíthető smart home központnak köszönhetően a lakások energiatakarékosak és maximálisan megfelelnek a modern kor igényeinek.

A frekventált elhelyezkedés ellenére a lakóknak a zöldfelületekről sem kell lemondaniuk, ugyanis a házhoz közös parkosított kert és tetőterasz is tartozik, és kertkapcsolatos- illetve panorámás, tetőteraszos penthouse lakások is elérhetők.


A Marone House lakásai tehát már most 5% áfával, ráadásul akciósan elérhetőek, minden igénynek megfelelnek, és 2021. augusztusában átadásra kerülnek.

*Az akció részletei a projekt weboldalán, a marone.hu-n találhatóak.

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A hirosimai atomrobbanás eltörpült a tongai vulkánkitörés ereje mellett

A NASA tudósai szerint a tongai vulkánkitörés olyan hatalmas robbanóerőt szabadított fel, amely mellett eltörpült a hirosimai atombombáé.

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Újabb csapás: a gyerekinflációval is meg kell barátkoznunk

Több mint 70 ezer diák vett részt a középiskolai írásbeli felvételin, ezzel megágyaznak a következő lépcsőnek a tanulásukban.

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

© 2022 (v2.202102)