Ne várj januárig! Már most vannak lakások 5% áfával, amik hamarabb elkészülnek!

A 2021. január 1-étől beharangozott új 5%-os lakásáfa miatt sokan döntöttek úgy, hogy kivárnak és egyelőre nem vesznek új lakást, abban bízva, hogy január elsejétől olcsóbban jutnak majd hozzá. Azt azonban nem mindenki tudja, hogy azok az új építésű lakások, amelyekre 2018. novemberében már volt érvényes építési engedély, most is 5% áfával értékesíthetők. Mi több, ezek közül van, amelyik néhány hónapon belül elkészül, míg az új beruházásokra több évet kell majd várni. Mai cikkünkben ilyen modern és élhető lakásokat mutatunk, amelyek most ráadásul kedvezménnyel vásárolhatóak meg. 

A fiatalos, környezetbarát Marone House már szerkezetkész állapotban van, és jövő augusztusban át is adják. Az Áreső akció keretében pedig az első 15 megvásárolt lakásra 5% kedvezményt adnak*, így érdemes sietni és kihasználni ezt a lehetőséget. De most nézzük, hogy a kedvező árak és a közeli befejezés mellett még mi minden szól amellett, hogy a Marone House-ban vásároljunk lakást.

Már a beruházás elhelyezkedése is figyelemre méltó, hiszen a Horváth Mihály tér nemcsak szép, megújult környezetet biztosít, de kiváló közlekedési kapcsolatokkal is rendelkezik. Innen a 4-es, 6-os villamosokkal és a 4-es metróval bárhol gyorsan ott lehetünk, ugyanakkor a legtöbb egyetem, sok iroda és a Nokia Skypark irodaház, valamint számtalan kávézó, étterem és bár, mozi, piac és bevásárlóközpont is található a közelben, aminek köszönhetően a lakások rendkívül könnyen kiadhatók, így befektetők számára is kiváló választást jelentenek.

A Marone House lakásait úgy tervezték, hogy minden lakás kifejezetten napos legyen, ezen kívül a hőszivattyús felület hűtő-fűtő rendszernek, az extra szigetelésnek, a 3 rétegű ablakoknak, a beépített redőnyöknek és a bővíthető smart home központnak köszönhetően a lakások energiatakarékosak és maximálisan megfelelnek a modern kor igényeinek.

A frekventált elhelyezkedés ellenére a lakóknak a zöldfelületekről sem kell lemondaniuk, ugyanis a házhoz közös parkosított kert és tetőterasz is tartozik, és kertkapcsolatos- illetve panorámás, tetőteraszos penthouse lakások is elérhetők.


A Marone House lakásai tehát már most 5% áfával, ráadásul akciósan elérhetőek, minden igénynek megfelelnek, és 2021. augusztusában átadásra kerülnek.

*Az akció részletei a projekt weboldalán, a marone.hu-n találhatóak.

A cikk megjelenését a Marone House fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

Kína és Oroszország kéz a kézben dolgozik az Ukrajna elleni fegyverkezésen

A brit védelmi miniszter szerint még több országnak kellene a NATO-hoz csatlakoznia, az oroszok folytatják az offenzívát. Háborús összefoglaló. 

© 2024 (v2.202102)