Megfizethető újszerű otthont keres? Angyalföldön megtalálja!

A XIII. kerület az egyik legnépszerűbb célpontja a lakáskeresőknek, legyen szó akár fiatalokról vagy éppen gyermekes családokról. Nem véletlen tehát, hogy az elmúlt évtizedben ugrásszerűen megnövekedett az új építésű társasházak száma Angyalföldön. Egy közepes méretű új lakás ára azonban meglehetősen magas, így annak, aki szűkösebb keretből gazdálkodik érdemes lehet inkább egy újszerű vagy szépen felújított otthont keresnie.

Most mi is ezen szempontok mentén keresgéltünk és találtunk egy megfizethető árú, kényelmes méretű lakást, kiváló lokációval, ahol ráadásul a költséges és időigényes felújítással sem kell már bajlódnia!

A családok és idősebb korosztály által is kedvelt  Béke-Tatai utcai lakótelepen bukkantunk erre a gyönyörűen felújított lakásra, mely ráadásul a Rákos patak közvetlen szomszédságában van, zölddel teli parkos környezetben.

A környék Angyalföld -szolgáltatások szempontjából- egyik legjobb része, minden elérhető, legyen szó akár bevásárlásról, banki ügyintézésről, postáról vagy edzőtermekről, parkokról, játszóterekről. A kertvárosi jelleg ellenére a közlekedés is meglehetősen jó, induljon akár a belvárosba, vagy a Váci út valamelyik irodaházába. Az M3-as metró Forgách utcai megállója csak pár perc, ahogyan a Lehel térre tartó 14-es villamos is, emellett pedig számos buszjárat segíti a közlekedést. Autóval pedig a Váci úton haladva gyorsan a belvárosba érhet.

Egy téglatársasház negyedik emeletén helyezkedik el a lakás, mely a patakra és a Futár utcára néz, így tájolásából adódóan egész nap világos. Az 56 négyzetméteres lakásban előszoba, közlekedő, 2 tágas szoba, egy kisebb szoba, valamint egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és egy konyha található.

A konyhabútor még nem került beszerelésre, de a lakáshoz járó ajándék, hogy az új tulajdonos maga választhatja ki a bútort, a megbeszélt érték szerint. A lakáshoz egy franciaerkély is kapcsolódik, a parkolásra pedig az utcán van lehetőség.  Az ingatlant műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője a Balla ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Mégis ráhúzta Moszkva a terrortámadást Ukrajnára

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Megint javított a forint, lehet szaladni a váltókhoz

Erősödött a héten a forint, ami jó hír. De pezsgőt azért ne bontson!

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Produkciós irodájuk is van már Mészáros Lőrincéknek

Már csak az a kérdés, hogy mi lesz a produkció. Mészáros Lőrinc a feleségének is konkurenciát alapított.

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Eltűnt a Forbes-listáról Varga Judit és Novák Katalin

Lekerült a Forbes magazin legbefolyásosabb magyar nők listájáról közélet kategóriában Varga Judit és Novák Katalin.

© 2024 (v2.202102)