Megfizethető újszerű otthont keres? Angyalföldön megtalálja!

A XIII. kerület az egyik legnépszerűbb célpontja a lakáskeresőknek, legyen szó akár fiatalokról vagy éppen gyermekes családokról. Nem véletlen tehát, hogy az elmúlt évtizedben ugrásszerűen megnövekedett az új építésű társasházak száma Angyalföldön. Egy közepes méretű új lakás ára azonban meglehetősen magas, így annak, aki szűkösebb keretből gazdálkodik érdemes lehet inkább egy újszerű vagy szépen felújított otthont keresnie.

Most mi is ezen szempontok mentén keresgéltünk és találtunk egy megfizethető árú, kényelmes méretű lakást, kiváló lokációval, ahol ráadásul a költséges és időigényes felújítással sem kell már bajlódnia!

A családok és idősebb korosztály által is kedvelt  Béke-Tatai utcai lakótelepen bukkantunk erre a gyönyörűen felújított lakásra, mely ráadásul a Rákos patak közvetlen szomszédságában van, zölddel teli parkos környezetben.

A környék Angyalföld -szolgáltatások szempontjából- egyik legjobb része, minden elérhető, legyen szó akár bevásárlásról, banki ügyintézésről, postáról vagy edzőtermekről, parkokról, játszóterekről. A kertvárosi jelleg ellenére a közlekedés is meglehetősen jó, induljon akár a belvárosba, vagy a Váci út valamelyik irodaházába. Az M3-as metró Forgách utcai megállója csak pár perc, ahogyan a Lehel térre tartó 14-es villamos is, emellett pedig számos buszjárat segíti a közlekedést. Autóval pedig a Váci úton haladva gyorsan a belvárosba érhet.

Egy téglatársasház negyedik emeletén helyezkedik el a lakás, mely a patakra és a Futár utcára néz, így tájolásából adódóan egész nap világos. Az 56 négyzetméteres lakásban előszoba, közlekedő, 2 tágas szoba, egy kisebb szoba, valamint egy fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba és egy konyha található.

A konyhabútor még nem került beszerelésre, de a lakáshoz járó ajándék, hogy az új tulajdonos maga választhatja ki a bútort, a megbeszélt érték szerint. A lakáshoz egy franciaerkély is kapcsolódik, a parkolásra pedig az utcán van lehetőség.  Az ingatlant műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője a Balla ingatlan támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A svédek készen állnak - már ünneplik a magyar döntést

A nemzetközi szemlélők is reagáltak a svéd NATO-belépés ratifikációjára.

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Breaking: megszavazta az Országgyűlés a svéd NATO-csatlakozást!

Véget ért a hosszas huzavona, megszavazta az Országgyűlés Svédország NATO-csatlakozásának ratifikációját.

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Novák Katalin nem akart megszólalni még egyszer utoljára, elfogadták a lemondását

Az Országgyűlés elfogadta a köztársasági elnök nyilatkozatát. 

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Halmozzák a rekordokat a nyugdíjpénztárak, de van egy kis bibi

Húsz százalék fölötti átlagos hozam, rekord összegű befizetés és kifizetés - ez a nyugdíjpénztárak 2023-as mérlege. A tagság viszont egyre csak öregszik.

© 2024 (v2.202102)