Kedvező árú lakások, fiatalokra szabva a főváros egyik legnépszerűbb kerületéből

Figyelj, mert most olyan másfél szobás lakásokat mutatunk be, amelyek nem a szokványos értelemben vett minigarzonok, hanem azoknak egy sokkal extrább változata. Ez a legújabb társasház a főváros XIII. kerületében épül, és mesés ajánlatokat hoz nekünk, amik akár befektetés szempontjából is jutányosak lehetnek.

Angyalföldön, a Kucsma utca 7-9. szám alatt épül jelenleg egy remek új társasház, amely két együttesből valósul meg, melyekben összesen 24 lakás, 1 iroda, 25 teremgarázs beálló és 19 tároló kerül kialakításra. Ennek köszönhetően a lakóközösségben igen családias környezet alakulhat ki. A társasházban még fennmaradó ingatlanok között szerepel még nagyobb, négyszobás lakás családok részére, valamint néhány kisebb, másfél szobás ingatlan is.

Ezek a kisebb méretű ingatlanok tökéletesek lehetnek fiatalok számára. Egy fiatal, önálló diák, vagy pályakezdő részére ez az a lakástípus, ami a leginkább megfelelő, hisz praktikus mérete miatt minden igényt kielégít. Ebből kifolyólag ezek a lakások alkalmasak lehetnek értékálló befektetésnek is, hiszen az ingatlanpiacon ez a méret, a leginkább népszerű. Hónapról hónapra rengeteg fiatal költözik fel vidékről Budapestre, akár tanulmányaik, akár munkájuk megkezdése miatt. Ők pedig leginkább igényes, praktikus és megfizethető lakásokba költöznek. Ezek a 49nm-től 55nm-ig terjedő lakások méretüktől függetlenül tágas terekkel, nagy üvegfelületekkel, és erkéllyel rendelkeznek, emellett kifejezetten odafigyeltek tervezésüknél a kényelmi funkciókra is.

 

Ha ez még nem lenne elég egy fiatal számára, a rezsiárakkal is kedveskednek nekünk, ugyanis a társasház energiatakarékosság szempontjából is igen kedvező, hiszen a ház BB energetikai besorolással rendelkezik. A korszerű technológiának köszönhetően környezetkímélő módon közel nullára csökkenthetjük a rezsiköltséget, ami egy igen fontos szempont a mai környezettudatos világban.

A XIII. kerület még mindig az egyik leg közkedveltebb terület a budapestiek körében, hiszen közel helyezkedik el a belvároshoz, mindemellett éppen annyira kertvárosias, amennyire egy mai fiatalnak erre szüksége van. Rengeteg természetközeli területet, és vásárlási lehetőséget találsz itt, ugyanakkor a Váci úti irodafolyosó is rengeteg lehetőséget nyújt a pályakezdők számára.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Nagyot bukott a fideszes városvezetés Gárdonyban, de most ezerrel költekezik

Hirtelen új beruházások mellett döntöttek.

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Fontos hírt közölt a MÁV, rengeteg utast érinthet

Baleset miatt a szlovák vasút leállította a közlekedést Strekov és Párkány között.

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

Azonnali állami pénzt követel a DK a kórházaknak

A DK azonnali költségvetési átcsoportosítást követel, hogy a kórházak biztosítani tudják a legalapvetőbb feltételeket a betegek gyógyításához.

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

© 2024 (v2.202102)