Irány Zugló? Keress lakást Budapest legjobb iskolái mellett!

A tavasz Zuglóban nem csak a természet újjáéledését hozza magával, hanem az iskolaválasztás időszakát is, amikor számos család a kerület kiváló oktatási intézményei között válogat. Itt található többek között a híres Radnóti Miklós Gimnázium, a Szent István Gimnázium és a Városligeti Kéttannyelvű Általános Iskola, melyek a magas színvonalú oktatásukkal vonzzák a diákokat és szüleiket. Zugló azonban nem csak a hagyományos oktatási intézményekben bővelkedik, hanem az alternatív iskolák széles skáláját is kínálja, lehetőséget biztosítva minden családnak, hogy megtalálják a gyermekük számára leginkább megfelelő oktatási környezetet.

Akik pedig ide iratják a gyerekeket, gyakran a környéken keresnek lakást is, hiszen sokkal jobb, ha a csemete nem a város másik végére jár át naponta. Az ide költözők egyik kedvelt célpontja az Albion 32 lakópark. Ez a barátságos hangulatú épület Zugló belvároshoz közeli részén, az Angol utcában épült, a 160 lakásnak mostanra a háromnegyedét értékesítették már.

A lakóparkban az apró stúdiólakásoktól a négyszobás családi otthonokig mindenki megtalálhatja a számára ideális méretet, a még elérhető lakások árai 44 millió forinttól indulnak. Az épületben többféle méretben kialakított mélygarázshelyek és praktikus tárolók is vásárolhatók, tovább növelve ezzel a lakók kényelmét.

A lakópark tervezésekor nagy hangsúlyt fektettek a környezettudatos és energiatakarékos megoldásokra. Az AA energetikai besorolású épületekben a mennyezeti hűtő- és fűtőrendszerek, hőhídmentes szigetelés és az energiatakarékos nyílászárók garantálják a lakások komfortját, miközben jelentős megtakarítást biztosítanak a rezsiköltségeken.

Az Albion 32 azonban nem csupán otthonokat kínál, hanem színvonalas közösségi tereket is. Ilyen a csodálatos, parkosított belső kert, ahol a szabadidő aktív eltöltésére a gyerekek számára is biztonságos keretek között van lehetőség, de a jó mulatságokhoz hozzájárul többek között a közösségi BBQ is. A tervezés során fontos szempont volt, hogy legyen lehetőség arra, hogy a lakók megismerjék egymást és barátságok szövődhessenek az ideköltözők között.

A lakópark mögött álló Magyar Ingatlanberuházó Zrt. hosszú távú tapasztalata és a gondos tervezés garantálja, hogy a vásárlók befektetése jó helyre kerül. A lakások megvételéhez CSOK plusz hitel is igénybevehető, emellett pedig a különösen népszerű 20-80 fizetési konstrukció is elérhető, amellyel csupán a vételár ötödét kell kifizetni a lakás lefoglalásához, a fennmaradó részt pedig elég az átvételkor kiegyenlíteni.

A cikk megjelenését az Albion 32 lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

Kikerült Mészáros Lőrinc családjából, tönkre is ment a fociklubja

A Szombathelyi Haladás nem kapta meg NB II-es licencét, hiába volt sokáig a NER közelében.

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Tudja ki Magyarország tíz legnagyobb adózója? Varga Mihály elárulta

Eláruljuk, közülük öt egy-egy bank.

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

Elengedett milliárdok, megduplázódott bevétel – ez volt az Újpest FC 2023-as éve

A tulajdonosváltással át fog alakulni a finanszírozási szerkezet is a Megyeri úton.

© 2024 (v2.202102)