Éljen a Római közelében, kösse le lakását most bevezető áron!

Budapesten, azon belül is Észak-Budán nagyon kevés olyan felkapott hely van, mint a Római-part és környéke. Szerencsére errefelé mindig akad egy-egy jó ajánlat. Mi most a Pünkösdfürdő utca környékén bukkantunk már épülő házakra. Az építtető kedvezményes bevezető árakat és igen kedvező, 20-80 százalékos finanszírozást kínál – de ne szaladjunk ennyire előre.

Miért érdemes Észak-Buda e rendkívül népszerű környékére költözni? Mindamellett hogy nyugalmas, zöldövezet, minden korosztálynak sok kikapcsolódási, szórakozási, sportolási lehetőséget nyújt. Itt a III. kerület, azaz Óbuda északi részén intézmények, óvodák, iskolák, bevásárlási lehetőségek hosszú-hosszú sora áll a környéken lakók rendelkezésére.

Ezen túlmenően a nyüzsgőbb, belső városrészek sincsenek messze innen: például Óbuda központja akár 8 perc alatt elérhető autóval. Ugyanide eljutni közösségi közlekedéssel 15-20 perc, hiszen az épülő háztól sétatávolságra van a HÉV békásmegyeri megállója.

Nagy bevásárláshoz a budakalászi bevásárlóközpont bő 5 percen belül elérhető autóval, de nem sokkal több a Bécsi úti Eurocenter, vagy a Flórián tér megközelítése sem. Az M0-s körgyűrű északi szektora 5 perc távolságra van autóval, ami megkönnyíti a város látszólag távolabb fekvő részeinek megközelítését, így Észak-Pest vagy Kelet-Pest számos kerületét. De nincsen messze Szentendre vagy épp a Pilis hegység számtalan kiránduló-helye sem.

De minek is ülnénk autóba, ha elég egyszerűen csak lesétálni a Római-partra, ahol sportolási, kikapcsolódási és szabadidős lehetőségek igen széles tárháza vár minket lényegében egész évben.

A Pünkösdfürdő utcában épül tehát Buda egyik legújabb lakóparkja, a Buda Bright. A jól csengő névből is kiderülhet, hogy az új otthonok napfényesek és a magasabb elemetekről a kilátás is pazar, akár a Duna felé, akár a város belsőbb részei felé. Az otthonok tervezésénél fontos szempont volt a bútorozhatóság és a praktikus elrendezés. A lakások túlnyomó részéhez erkély is tartozik, ami barátságos színteret biztosít egy-egy beszélgetéshez vagy játékhoz a gyermekek számára.

Ezen túlmenően is: harmonikus, nyugodt és pihentető környezetet kínál ez a nagyon modern épületegyüttes. A háztömbök között park lesz, ami biztosítja az itt lakók feltöltődését. Milyen jó is egy fárasztó munkanap után egyszerűen lesétálni a Duna-partra, játszani egyet a kutyával, esetleg a közeli Római-parton egy hangulatos étterembe beülve lazítani egy kellemes étel vagy ital mellett.

A kedvező ár mellett fontos tényező, hogy egyáltalán nem kell kompromisszumot kötni sem a minőség, sem az elhelyezkedés terén. Itt három épületben összesen 316 lakást alakít ki a beruházó, egészen pontosan a Pünkösdfürdő utca 42-46. szám alatt. Az építési munkálatok 2021. januárban elkezdődtek, így 2023. év végére költözhetőek lesznek az új lakások.

Nagyon kedvező fizetési konstrukciót is kínál a beruházó: a szerződéskötéskor mindössze 20 százalékos befizetéssel leköthetők a lakások, a fennmaradó, 80 százaléknyi összeget pedig elegendő csupán a beköltözéskor kifizetni. Mindezek mellett az összes kedvezményes hitel felvételére is lehetőség van a CSOK-tól kezdve a babaváró hitelig. A lakások ÁFA tartalma CSOK felhasználása esetén visszaigényelhető! Ne feledjük: már egy gyermekre igénybe vett CSOK esetén is.

Lényeges az is, hogy előlegként befizetett pénzünk biztonságban van, hiszen a beruházó az Indotek Group. Az ingatlan-vállalat a magyar piac egyik jelentős szereplője, fő profilját kiegészítve az elmúlt években számos új társasházat épített.

A cikk a lakópark beruházójának a támogatásával készült.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)