Utolsó lehetőség, hogy Újpest Nívódíjas otthonaiba költözzön!

Újpest egyik legmeghatározóbb épületénél járunk, amely egyedülálló jelenség a hazai ingatlanpiacon. A lakópark nem csak több száz új lakást, hanem egy teljesen új életteret is jelent a városrész számára. Az Újpesten megépült lakópark hangsúlyos, égig érő tornyai és különleges, zöld növényzettel borított homlokzatai igazán figyelemre méltóak, és szolgáltatásait tekintve is jelentősen meghaladja az átlagos új építésű otthonok minőségét.

A Metrodom Panoráma lakópark és sétánya a nemrég felújított IV. kerületi Szent István teret és a megújuló Duna-partot köti össze. A szomszédos Váci út gyors bejutást tesz lehetővé a belvárosba, de a tömegközlekedést választók is könnyen elérik a Nyugati teret. A Metrodom Panoráma közvetlen környezete számos szolgáltatást kínál, sétatávolságon belül található például a nemrégiben felújított vásárcsarnok, de a Duna Pláza is csak egy metrómegállónyira van. A környéken óvoda, általános iskola és gimnázium is várja a gyerekeket. A lakóépületek között igényesen kialakított sétányok, játszóterek, hangulatos teraszok és az épületek aljában vendéglátó és szolgáltató egységek kaptak helyet, melyek bárki számára elérhetőek.

A beruházás keretén belül négy épületben összesen 632 lakás épült fel. A Metrodomtól megszokott módon a Panoráma lakóparkban is kialakítottak közösségi tereket és játszósarkot a gyermekek számára, amelyek változatos otthoni időtöltést biztosítanak az év bármely napján.

Az 17 emeletes épületek aljában elegáns lobbit hoztak létre, ahonnan megközelíthetőek a lakások. Az hatodik emeletig garzon-, valamint két-háromszobás lakások, míg a hetedik emelettől kezdve nagyobb otthonok kaptak helyet. A 8. emelettől szintenként csak három-három lakás található, míg a 15-17. emeleten exkluzív apartmanok kerültek kialakításra, amelyek lenyűgöző kilátással vannak a Dunára. A kiemelkedően magas minőségű műszaki tartalom mellett minden lakás a Metrodom saját fejlesztésű okosotthon rendszerével van felszerelve, mely igény szerint bármikor tovább bővíthető az egyéni igényeknek megfelelően.

A lakásokhoz változatos méretű erkélyek kapcsolódnak, amelyek alapfelszereltsége a gondosan beültetett növényzet. Az erkélyek vonalában 3 kilométernyi cserjét ültettek el, valamint több kisebb fát és bokrot is, amivel a cél az, hogy néhány év alatt az épületek homlokzatain lenyűgöző függőleges liget jöjjön létre, mely az egész országban egyedülálló megoldás az ingatlanfejlesztés sorában. Az esztétikai szerepen túl számos előnye van egy ilyen óriási zöld felületnek, hiszen enyhíti a szmog káros hatásait, elnyeli a port, oxigént termel és fontos szerepe van a hőmérséklet szabályozásában is.
A Panoráma lakóparkban a növények gondozása a Metrodom segítségével a közös képviselet feladata, tehát a zöldhomlokzat fenntartása egyáltalán nem jelent plusz feladatot a lakók számára.

Már a kivitelezés megkezdésekor is óriási volt az érdeklődés a lakások iránt, a lakóparkot nemrégiben átadták és cikkünk megjelenésekor már csak 6 darab szabad lakás van, így valóban ez az utolsó lehetőség, hogy a Metrodom Panoráma ikonikus épületében vásárolja meg új otthonát.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)