Kertvárosi álomotthon a belvárostól fél órára!

A XVII. kerület gyönyörű zöldövezeti részéről, Rákoscsabáról hoztunk egy hangulatos lakást, mely tökéletes első otthona lehet fiatal pároknak illetve mindenki másnak, aki nyugodt környezetben, de a belvárostól könnyen elérhető környéken keres mind esztétikailag mind műszakilag kifogástalan új otthont.

Rákoscsaba közkedvelt zöldövezeti része a fővárosnak, hiszen autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, központjában minden, a hétköznapok kényelméhez szükséges szolgáltatás és intézmény megtalálható, ugyanakkor a Rákos patak partján sétáló utak és bicikliút várja a kikapcsolódni vágyókat, sőt a közeli természetvédelmi övezetbe tartozó Naplás-tó tökéletes választás, ha lakóhelye közelében kirándulna.

A kerület jól megközelíthető részén található a teljeskörűen felújított lakás, akár az autót, akár a tömegközlekedést választja. Az M0-ás autóút felől autózva, a péceli lehajtótól csupán 3 perc a lakás, így Budapest belvárosától is csak fél óra. Az Örs Vezér tere innen 20 perc tömegközlekedéssel, a sűrűn közlekedő buszjáratoknak köszönhetően, sőt a Keleti Pályaudvarra közlekedő vonat megállója is 10 percre van a lakástól.

 

 

A 2004-ben épült társasházhoz egy elektromos kapuval ellátott úton keresztül hajthatunk be. Az épületet gondozott kert öleli körbe, ahol többek között az autóbeállóhelyek is helyet kaptak. A mediterrán hangulatú lakópark egyik előnye, hogy csak 6 lakással rendelkezik, így családias otthonokat kínál, szemben a zsúfolt, több száz lakásos lakóparkokkal.

Az 58 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad bennünket innen nyílik a kamra, egyenesen tovább haladva pedig a tágas konyhába érünk, melyben beépített, gépesített konyhabútor kapott helyet. A lakás amerikai konyhás kialakításának köszönhetően néhány lépéssel a 17 négyzetméteres nappaliba érünk, itt alakították ki az étkező részt is.

A nappaliból léphetünk ki a 8 négyzetméteres teraszra, mely kényelmes kialakításával lehetőséget kínál pihenésre, napozásra, vagy a reggeli kávézásra, esetleg egy hangulatos nyári estén a vacsora elfogyasztására.

A nappaliból nyílik továbbá a halószoba és a fürdőszoba is, utóbbiban tágas sarokkád és különálló zuhanyfülke is helyet kapott.

Az ingatlanhoz autóbeállóhely és 4 négyzetméteres pincerész tartozik tárolóval.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Megint célba talált az Ukrán Biztonsági Szolgálat Oroszországban

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Sóhajtottunk egy nagyot, mikor megláttuk a forintárfolyamot

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Brüsszel elfoglalása helyett kemény üzenetet kapott Strasbourgból Orbán Viktor

Jókora többséggel szavazta meg az Európai Parlament utolsó ülése az újabb lesújtó állásfoglalást Magyarországról.

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Nem figyelek a kampányra, megrögzött Fidesz-szavazó vagyok - megmondták a magukét a választópolgárok

Berúgták a kampányt a pártok, gyűlnek az ajánlások, egyre durvábbakat mondanak egymásra a szemben álló felek. Hogyan bírják ezt az emberek? Kiderül a videóból.

© 2024 (v2.202102)