Költözzön a Várnegyed lábához, egy gyönyörű polgári lakásba!

Mai cikkünkben egy elegáns polgári lakást mutatunk be, méghozzá a Várnegyed lábánál, ami nem csak gyönyörű panorámája és kiváló elosztás miatt lehet ideális, hiszen befeketésnek is jó választás!

A budai vár és környéke mindig is a főváros egyik legelegánsabb része volt. Kitűnő elhelyezkedése lehetővé teszi a főbb csomópontok gyors elérését, a Széll Kálmán térről induló metró számos busz és villamos pedig a tömegközlekedők számára is könnyű munkába járást biztosít. A közeli Mammut Bevásárlóközpont és a Fény utcai piac közelsége kényelmessé teszi a mindennapokat, az ügyintézést és a napi bevásárlást.

A lokációt azonban elsősorban a budai várnegyed hangulatos utcái, elegáns házai teszik különlegessé. Egy patinás társasház harmadik emeletén kínálnak eladásra egy polgári lakást, ahonnan gyönyörű örökpanoráma nyílik a Parlamentre, a Hattyúházra és a város pesti oldalára.

A 73 négyzetméteres lakás a tulajdoni lap szerint 2 szobás, azonban a jelenlegi kialakítása szerint egy nappali, egy hálószoba és egy dolgozószoba áll rendelkezésre, ezt az egyik szoba megfelezésével érték el. Igény esetén a lakásban egyszerűen kialakítható egy amerikai konyhás nappali, ráadásul a vízkiállás már kész, így akár még egy szoba nyerhető a jelenlegi konyha helyén.

A lakás 2010-ben teljeskörű felújításon esett át, mely érintette a vezetékeket is, illetve a fűtését kondenzációs kazánra cserélték, amely a melegvíz ellátásról is gondoskodik. A szomszédok által határolt falak szigeteléssel lettek ellátva, emellett led hangulatvilágítást alakítottak ki. A lakáshoz tartozik még egy 4 négyzetméteres pincetároló is.

A lokcáióból és a lakás kialakításából adódóan kiváló befektetési lehetőség, hiszen könnyen bérbeadható és hosszútávon is értékálló lesz.  Tökéletesen alkalmas párok számára, de az imént felsorolt átalakításokkal egy kisebb család számára is kényelmes otthon válhat az ingatlanból.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)