Csodaszép üdülők a Balaton déli partjáról

A déli part sekély vize miatt a kisgyermekes családok kedvence, ugyanakkor itt is lehet bőven találni kirándulóhelyeket, látványosságokat, nemcsak az északi parton. Ezért is érdemes itt szétnézni az ingatlanpiacon, mai bejegyzésünkben erről a környékről hozunk szép üdülőket.

Frissen felújított sorház Zamárdiban

Idén kompletten felújították ezt a kis sorházi lakást, mely most teljes berendezéssel, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan fűthető is, 2 klímával, H tarifáról, de kémény is ki van építve, így kandallóval is megoldható a fűtés. A tetőtér beépítéses nyaralóban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba is helyet kapott, és természetesen terasszal is rendelkezik.

Kompletten felújított ikerfél Szárszón

Balatonszárszón áll az az ikernyaraló, melynek egyik felét teljeskörűen felújították, és most eladóvá vált. A tetőtér beépítéses ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és egy fürdőszoba található, egy félig fedett terasz, egy grillterasz és 2 erkély kapcsolódik hozzá. Az udvaron egy kerti szerszám tároló is helyet kapott.

Több generációnak vagy befektetésnek Balatonmáriafürdőn

Balatonmáriafürdőn bukkantunk erre a 3 lakrészből álló nyaralóra, mely egy többgenerációs családnak, baráti társaságnak vagy befektetésnek is ideális lehet.

A lakrészek egyenként egy amerikai konyhás nappalival és 2 szobával rendelkeznek, mindegyikhez tartozik terasz és loggia is. Az ingatlan szép, felújított állapotban van, egy melléképület is tartozik hozzá, melyben még egy apartman kialakítható.


Apartmanház Siófokon

Siófok a déli part központja, ahol mindig pezseg az élet. Innen Szabadifürdőről mutatunk most egy 2017-ben épült apartmanházat, mely 400 méterre van a Balaton-parttól. Az ingatlan földszintjén 3, külön bejáraton megközelíthető emeletén 1 apartman kapott helyet. A kertben grillterasz, játszótér és 4 fős jakuzzi található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

Ön tudta, hogy egy volt szovjet bázisról is repülnek magyar turisták?

A debreceni reptér bejárása különleges élménynek bizonyult.

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a magyarok, a többiekkel egyetemben

Aggódnak a vásárlók, félnek az infláció visszatérésétől.

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Sulyok Tamás megüzente, elkerülné a következő kegyelmi botrányt

Letette az esküt Magyarország 7. köztársasági elnöke, ezután mondott „székfoglaló” beszédet.

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Összecsapja a kezét, ha meglátja, mennyiért vehet eurót!

Vegyesen alakult hétfőn a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)