Csodaszép üdülők a Balaton déli partjáról

A déli part sekély vize miatt a kisgyermekes családok kedvence, ugyanakkor itt is lehet bőven találni kirándulóhelyeket, látványosságokat, nemcsak az északi parton. Ezért is érdemes itt szétnézni az ingatlanpiacon, mai bejegyzésünkben erről a környékről hozunk szép üdülőket.

Frissen felújított sorház Zamárdiban

Idén kompletten felújították ezt a kis sorházi lakást, mely most teljes berendezéssel, azonnal birtokba vehető. Az ingatlan fűthető is, 2 klímával, H tarifáról, de kémény is ki van építve, így kandallóval is megoldható a fűtés. A tetőtér beépítéses nyaralóban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba is helyet kapott, és természetesen terasszal is rendelkezik.

Kompletten felújított ikerfél Szárszón

Balatonszárszón áll az az ikernyaraló, melynek egyik felét teljeskörűen felújították, és most eladóvá vált. A tetőtér beépítéses ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba és egy fürdőszoba található, egy félig fedett terasz, egy grillterasz és 2 erkély kapcsolódik hozzá. Az udvaron egy kerti szerszám tároló is helyet kapott.

Több generációnak vagy befektetésnek Balatonmáriafürdőn

Balatonmáriafürdőn bukkantunk erre a 3 lakrészből álló nyaralóra, mely egy többgenerációs családnak, baráti társaságnak vagy befektetésnek is ideális lehet.

A lakrészek egyenként egy amerikai konyhás nappalival és 2 szobával rendelkeznek, mindegyikhez tartozik terasz és loggia is. Az ingatlan szép, felújított állapotban van, egy melléképület is tartozik hozzá, melyben még egy apartman kialakítható.


Apartmanház Siófokon

Siófok a déli part központja, ahol mindig pezseg az élet. Innen Szabadifürdőről mutatunk most egy 2017-ben épült apartmanházat, mely 400 méterre van a Balaton-parttól. Az ingatlan földszintjén 3, külön bejáraton megközelíthető emeletén 1 apartman kapott helyet. A kertben grillterasz, játszótér és 4 fős jakuzzi található.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Ömlik az orosz gáz Európába, ki nem találná, ki az egyik fő vásárlója

Rekordot döntött a Török Áramlat áprilisban.

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Elképesztő pénzekből támadják Magyar Pétert és Karácsony Gergelyt

Három hónap alatt több mint többszáz milliót égettek el a kormányzati propaganda szócsövei a közösségi médiában.

Ahol a legfinomabb málna terem

Ahol a legfinomabb málna terem

Jártak már Kosdon? Ez a kedves, 2500 fős község Váctól 7 kilométerre fekszik, a Naszály-hegy lábánál.

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

Lefejezi Orbán Viktor a budapesti Fideszt?

A hirek szerint megelégelte a sikertelenséget a pártelnök-miniszterelnök, teljes sorcsere jöhet a fővárosi közgyűlésben.

© 2024 (v2.202102)