Balaton: gyönyörű nyaralókat hozunk a déli partról!

A Balaton déli partját évről-évre sokan keresik fel, hiszen könnyen elérhető az M7-es autópályáról, sekély vize miatt a kisgyermekes családok kedvence, Siófok pezsgő élete pedig a bulizni vágyók számára biztosít kiváló kikapcsolódási lehetőséget. Mai cikkünkben innen hozunk néhány nagyon szép, de még elfogadható árú ingatlant.

Napelem előkészítéssel Siófok Kilitin

Ha valaki Siófok csendesebb részén keres ingatlant, akkor számára kitűnő választás Kiliti, ami bár egy kicsit messzebb van a parttól, de lényegesen nyugodtabb, és itt az ingatlanárak is barátságosabbak. Itt találtuk ezt a 2020-ban, két utcára nyíló telken épült, könnyűszerkezetes családi házat is, mely 91 nm-es alapterületével és amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás elrendezésével tökéletes lehet családi nyaralónak. Az ingatlan fűtését infrapanelek biztosítják, a fűtés és az áramellátás költségei pedig tovább csökkenthetők napelemmel, melyeknek előkészítése már megtörtént.

Medencés családi ház Fenyvesen

Balatonfenyvesen áll ez a szépen felújított, háromszintes családi ház, mely két nappalijával és 5 hálószobájával egy nagyobb család számára is ideális lehet. Egy nagy terasszal és erkéllyel rendelkezik, udvarán süllyesztett medence, gumilap borítású játszótér, grillezőhely is helyet kapott, és egy szaunaház építését is elkezdték, mely jelenleg szerkezetkész állapotban van.

Két ház egy telken, Balatonszentgyörgyön

Balatonszentgyörgy a déli part egyik legszebb szakaszán, Keszthely mellett található. Itt bukkantunk erre az ingatlanra, melyen egy 1920-ban épült, 2009-ben gyönyörűen felújított, nádfedeles ház, és egy 2009-ben a háta mögé épült téglaház áll. Mindkét épület tetőtér beépítéses, a nádfedeles ház földszintjén konyha, étkező-nappali, egy szoba és fürdőszoba, emeletén nappali, 2 hálószoba és fürdőszoba található. A téglaház földszintjén amerikai konyhás nappali, egy hálószoba és fürdőszoba, emeletén 2 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet.

Kétgenerációs ház Lellén

Akár két generációnak is ideális lehet ez a családi ház Balatonlellén, ugyanis mindkét szintjén egy-egy önálló lakás kapott helyet, melyeket a lépcsőházból külön-külön lehet megközelíteni. A földszinti lakás amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, ezen a szinten kapott helyet a garázs is. Az emeleti lakás szintén amerikai konyhás nappalival, 3 hálószobával és fürdőszobával rendelkezik, 2 erkély is kapcsolódik hozzá.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Legutóbb 2004 és 2013 között zajlott túlzottdeficit-eljárás Magyarország ellen.

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

© 2024 (v2.202102)