Nézd meg élőben, milyen lesz Duna-parti, panorámás lakásod!

Panorámás álomotthon a Duna-parton? Mindenki erről álmodik, különösen, ha mindez egy kiváló projektben valósul meg. Mai cikkünkben a Foka-öbölből hozunk egy luxusingatlan-beruházást, ahol az első mintalakás már el is készült és személyesen is megtekinthető!

A XIII. kerület Vizafogó városrésze igazán népszerű a lakást keresők körében. Ezen belül is különösen ideális a Foka-öböl, ha a természet közelében, mégis minden szolgáltatáshoz közel, kiváló közlekedési feltételek mellett keressük új otthonunkat.

Innen könnyen elérhetőek óvodák, iskolák, sport- és bevásárlócentrumok, éttermek, illetve a Váci úti irodafolyosó is. A Rákospatak kerékpárútnak köszönhetően a biciklis közlekedés is kiváló, és autóval is a belvárosban lehetünk mindössze 10 perc alatt.

Fotó: Török Levente

Itt, az egyik legjobb fekvésű telken épül jelenleg a Danubio projekt, amely a környék egyik legkiemelkedőbb ingatlanfejlesztése.

A lakások átadása az év második felében kezdődik, de az érdeklődők már bejárhatják az épületet, sőt a héten elkészült mintalakás is megtekinthető. A 9 szintes épületben az álomotthonhoz panorámás üveglifttel juthatunk fel, a gyönyörű kilátás, az épület tájolásának köszönhetően a lakásból is tökéletesen élvezhető. 

A nappali + 3 szobás mintalakás két erkéllyel is rendelkezik. A nappalihoz kapcsolódó teraszról az öbölben ringatózó hajókban és a Duna szépségében gyönyörködhetünk, míg a szobákból megközelíthető másik erkélyről szintén láthatjuk a Duna hömpölygő főfolyamát. A csodás, vízre néző panoráma élményét tovább fokozza, hogy az erkélykorlátok üvegből készültek, a padló pedig a luxus óceánjárók fedélzetére emlékeztető, fa hatású burkolatot kapott. 

A teraszok ugyanakkor annyira tágasak, hogy akár egy kültéri nappalinak is kényelmesen helyet adhatnak. A szobák hatalmas üvegfelületekkel kapcsolódnak az erkélyekhez, így rendkívül világosak, és a panoráma már a lakásból is élvezhető.

Fotó: Török Levente

Az épület tervezésénél arra is figyeltek, hogy a lakások a tájolásnak köszönhetően is energiatakarékosak legyenek, és nyáron se melegedjenek fel túlságosan. A kellemes hőmérsékletet környezetbarát, energiatakarékos, hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer is biztosítja.

A Danubio mintalakásában az amerikai konyhás nappalin és a hálószobákon kívül  két fürdőszobát is találunk, melyek közül az egyikben kád, a másikban zuhanyzó kapott helyet. A mosó- és a szárítógépnek pedig egy praktikus háztartási helyiséget kialakítottak ki.

Fotó: Török Levente

A Danubio a lakás berendezésével és belső anyagválasztásával a hazai és nemzetközi piacon egyaránt kiemelkedő tapasztalattal bíró, exkluzív belsőépítész stúdiót, a CODE Showroom-ot bízta meg. A cég a projekt többi lakás kulcsrakész állapotának kialakításában is részt vesz, így garantálva a projekt kiemelkedő luxusát. 


Szerkesztőségünk szerint a képek nem adhatják vissza 100%-osan azt az életérzést, amit a lakás nyújtani tud, ezért mindenképp érdemes élőben is megtekinteni azt. Akik pedig csak ismerkednek a projekttel, a Danubio weboldalán a 3 dimenziós lakásválasztóban megtalálhatják az összes elérhető lakást, és a lakásokból látható panorámát is megtekinthetik virtuálisan.

A cikk megjelenését a Danubio fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)