Jót, jó áron a IX. kerület szívében

Igen jó áron, akár már 800 ezer forintos négyzetméterár alatt is új, 3 szobás lakáshoz juthatunk a Ferencváros belsőbb, metróhoz, parkokhoz, egyetemekhez, irodákhoz közeli részén. A Gama Residence építése remekül halad, év végéhez közeledve már várható a műszaki átadás.

Ferencvárosban a Gát utca–Márton utca sarkán egy különleges ház épült fel, melyen folyamatosan haladnak a munkák. Ha errefelé keres, feltétlenül nézze meg ezt a remek, kiváló ár-érték arányos lakásokat kínáló ajánlatot.

Újraindul az élet, újra veszik a lakásokat is, így nem mindegy, hogy mikor döntünk a lakásvásárlás mellett. Már csak azért sem, mert a következő időszak várhatóan áremelést hoz, így ideje most körülnézni, és mielőbb dönteni, amíg az épülő házakban az akciók tartanak.

Ezúttal a Ferencváros egyik legjobb részén, közel a Klinikák metrómegállóhoz, mégis csendes, belvárosias helyen, egy minőségi, modern társasházat hoztunk.

Ez a GAMA Residence. Ide számos egyetemi, főiskolai helyszín van közel: például a Semmelweis Egyetem vagy a Nemzeti Közszolgálati Egyetem új épületei (az Orczy-kertnél). De egy-egy rövid utazással a Közgáz és a ELTE számos kara is közel esik ide.

 

Ide csak 5-7 perc gyalog az említett Klinikák metróállomás, és ennél is közelebb a 24-es villamosjárat. Ráadásul szinte karnyújtásnyira vannak ide a IX. kerület belsőbb részének olyan csodálatos parkjai, közösségi terei, mint például a Kerekerdő Park, Ferenc tér, a hatalmas Haller Park vagy éppen a romantikus tóval is büszkélkedő Orczy-kert; mi több rengeteg játszótér is akad a környéken. Tehát a sportosabb fiatalok és idősebbek és a családosok is megtalálják itt, amit keresnek.

Bár a város tényleg igen közel van ide, de mégis: a nyüzsgésből itt a Gama Residence-ben könnyű lesz kiszakadni például az emlegetett parkok vagy a szintén közeli Népliget, illetve a Füvészkert révén. Sőt, 12 perc séta és a Duna partjára jutunk. Erre van a MÜPA, a Nemzeti Színház, a Boráros tér, a Bálna és sok nagy irodaház. Ez utóbbi azt jelenti, hogy aki bérbeadásban érdekelt, az sok ezer irodai dolgozóra számíthat potenciális bérlőként, nem is szólva a felsőoktatásban tanuló diákokról.

De szóljuk a társasházról is: a Gama Residence hipermodern, energiatakarékos és mégis nagyon jó árú lakásokkal csábít. Egy nagyobb, 3 szobás 79 négyzetméteres lakás, 9 négyzetméteres terasszal ,csak most ,alig több, mint 784 ezer forintos négyzetméterártól elérhető. Ez a mai piacon kifejezetten jó ajánlatnak számít, hiszen a környéken nehéz egymillió alatti ajánlatokkal találkozni még a nagyobb lakások esetén is!
Aki pedig most lakást vásárol, annak csak a vételár 10%-át kell kifizetnie: a kedvező fizetési ütemezés lehetővé teszi, hogy a lakás árának nagyobb részét – akár tehát 90 százalékát – csupán 2021 végén, a műszaki átadás után kelljen csak kifizetni, illetve – hitel esetén – a beköltözéskor.


Tudni kell, hogy a minőségi használt-lakások sem igazán olcsóbbak. És ne feledjük egy öreg ház felújítási igényét-költségét és energiafaló megoldásait. Sőt, a rezsink sem lesz magas: itt a használati melegvíz indirekttároló fűtése, gázkazán hőjén túl hőszivattyús rendszerrel is kiegészül. Mi több: alaptartozékként távolról vezérelhetőséget kapunk az okos otthon rendszer révén.
Ezen túl a fejlesztő megbízható, a piacon marad a következő években, évtizedekben, mivel az Avico Group nagy, erős, nemzetközi márka, így biztosak lehetünk abban is, hogy időben fel is épül az a ház, amelyen most gőzerővel dolgoznak.

 

Nézzük, hogy hol tart az építés: A falazások nagyjából befejeződtek, a külső nyílászárók (kivéve a tetőtéri Velux ablakok) beépítésre kerültek. Az épületet körbe állványozták, zajlik a homlokzat hőszigetelése, a teraszok szigetelése betonozása. Elkezdődött az utcai szálcement lapok tartószerkezetének a rögzítése és alatta a kasírozott hőszigetelés is elhelyezésre került a Márton utcán. A belső udvaron már tulajdonképpen csak a színezés van hátra. Elkezdődött a kertészeti munka is, a 6. emeleten kavicsot terítettek, hamarosan hozzák a tetőkerthez a földet. (Közben a kisdaru elbontásra került, a nagydarut május végén tervezik elbontani.) A glettelés is jól halad, a 4. emeletig elkészült, az első 2 szint belső festése is készen van. Az utolsó előtti emeleten szerelnek a gépészek és az elektromosok, utánuk haladnak az aljzatbetonosok és a vakolók. A folyosókat és a lépcsőházakat pedig burkolják, lassan a 4. emeleten tartanak. A liftek fontosabb elemeit, magukat a berendezéseket is elhelyezték, a társasház nagy részét pedig már hőszigetelték.

A cikk a társasház értékesítőjének támogatásával készült.

 

 

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)