Ezek lesznek az idei nyár trendi színei!

A bezártság után az idei nyár az új kezdetről szól, amikor végre felfrissíthetjük otthonunkat új színekkel. Legyen szó akár festésről, akár csak a lakástextilek cseréjéről, az idei nyár trendi színei mindent megadnak ahhoz, hogy kicsit felszabadultabbnak érezzük magunkat. Nézzük, melyek ezek!

Divatos kék, merész sárgával

A divat mindig ismétli önmagát és az idei nyár nagy visszatérője, a 90-es évek végének nagy kedvence: a kék és sárga párosítás. A kék már közel két éve hódít, így annyira nem is meglepő, hogy ez lesz az idei nyerő duó egyik tagja, a sárga pedig frissességet, vidámságot ad a kéknek.

A türkiz 50 árnyalata

Mert természetesen nemcsak a szürkének lehet sok árnyalata, hanem bármelyik színnek, köztük a nagy kedvenc türkiznek is, ami igazán nyári szín. A kék népszerűsége után már nem is meglepő, hogy épp a türkiz lesz a nyár egyik legnépszerűbb színe, hiszen akár nyári kéknek is nevezhetnénk ezt a gyönyörű, tengerparti hangulatot idéző árnyalatot.


Ennek a pesthidegkúti lakásnak több helyiségében is felfedezhetjük a türkizt.

És természetesen a szürke

Ha pedig már a türkiz árnyalatainál tartunk, akkor nem maradhat ki a szürke sem, ami az elmúlt 10 év kedvenc semleges színe volt, és mellesleg a türkizzel remekül kombinálható, csakúgy, mint a kékkel vagy a sárgával, sőt akár a zölddel is.

Ennek a XI. kerületi lakásnak a nappalijában például kéket és fehéret választottak mellé.

Fehér fával

És ha már a semleges színeknél tartunk, ne feledkezzünk meg a fehérrel sem, és a régóta hódító fehér és fa kombinációról. Így nyáron különösen aktuális a fehéret fával és más természetes anyagokkal kombinálni, amelyek egy kis melegséget visznek a helyiségbe.


Ennek a bajai családi háznak a fa nyílászárói, és a faragott keretek igazi meseházikó hangulatot árasztanak, és a sok természetes fához sok fehéret és egy kis türkizt választottak.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)