Ilyen az igazi belvárosi elegancia az V. kerület szívében

Tágas, nagypolgári, V. kerületi, azaz igazán belvárosi lakás. Aki nívós életet keres, az ilyenbe költözik. Vagy akár befektetésként tekint rá és vállalati központnak, rendelőnek, irodának hasznosítja, magas hozammal. Most egy 117 négyzetméteres, magas emeleti, felújított polgári lakást mutatunk a Vécsey utca egyik nívósan felújított házában.

Az Országház közelében, egy belvárosi lakásban jó ideje igazi kiváltság élni, dolgozni. Ez a környék mindig is kiemelkedő volt, hiszen minisztériumok, hivatali szervek, bankok, követségek otthona.

Másképpen: a város lüktető szíve. Az utóbbi évek látványos felújításai, így például a Kossuth tér, a Szabadság tér és más kisebb közterületek alapos megújulása egyenesen a nyugat-európai világvárosok nívóját csempészték Pest e részére.

Ennek megfelelően a lakások felértékelődése itt korábban hosszú évekig tartott, és a pandémiát követően, az élet visszatértével nyilván újra remek befektetés lesz errefelé vásárolni, akár lakhatási, akár kiadási céllal.

Ezúttal tehát a Vécsey utcából hoztunk egy friss, nemrég piacra került ajánlatot. Országház közelében egy felújított 117 nm-es nagypolgári lakásról van szó, amely egy liftes lakóház frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, kivételes eleganciát sugalló épületében van.

A lakás negyedik emeleti, 3 külön nyíló szobával, étkezős konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön nyíló toalettel rendelkezik. A három szobából kettő utcára néz, egy pedig az udvar felé.

Az otthon felújítása most fejeződött be. Ennek során újak lettek a vezetékek, fal- és padlóburkolatok, szaniterek és a konyha is. A fűtés pedig házközponti.

Természetesen a lakás kitűnő elhelyezkedésű, a környék nagyon jól ellátott. A közelben iskolák, egyetemek. Egy-két percre van a kettes metró Kossuth téri megállója, valamint busz és villamosmegállók, melyek szintén megkönnyítik a közlekedést.

A Duna part pár perc sétával elérhető.

 

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

 

 

© 2021 (v2.202102)