Ilyen az igazi belvárosi elegancia az V. kerület szívében

Tágas, nagypolgári, V. kerületi, azaz igazán belvárosi lakás. Aki nívós életet keres, az ilyenbe költözik. Vagy akár befektetésként tekint rá és vállalati központnak, rendelőnek, irodának hasznosítja, magas hozammal. Most egy 117 négyzetméteres, magas emeleti, felújított polgári lakást mutatunk a Vécsey utca egyik nívósan felújított házában.

Az Országház közelében, egy belvárosi lakásban jó ideje igazi kiváltság élni, dolgozni. Ez a környék mindig is kiemelkedő volt, hiszen minisztériumok, hivatali szervek, bankok, követségek otthona.

Másképpen: a város lüktető szíve. Az utóbbi évek látványos felújításai, így például a Kossuth tér, a Szabadság tér és más kisebb közterületek alapos megújulása egyenesen a nyugat-európai világvárosok nívóját csempészték Pest e részére.

Ennek megfelelően a lakások felértékelődése itt korábban hosszú évekig tartott, és a pandémiát követően, az élet visszatértével nyilván újra remek befektetés lesz errefelé vásárolni, akár lakhatási, akár kiadási céllal.

Ezúttal tehát a Vécsey utcából hoztunk egy friss, nemrég piacra került ajánlatot. Országház közelében egy felújított 117 nm-es nagypolgári lakásról van szó, amely egy liftes lakóház frissen felújított homlokzatú, 5 szintes, kivételes eleganciát sugalló épületében van.

A lakás negyedik emeleti, 3 külön nyíló szobával, étkezős konyhával, kamrával, fürdőszobával és külön nyíló toalettel rendelkezik. A három szobából kettő utcára néz, egy pedig az udvar felé.

Az otthon felújítása most fejeződött be. Ennek során újak lettek a vezetékek, fal- és padlóburkolatok, szaniterek és a konyha is. A fűtés pedig házközponti.

Természetesen a lakás kitűnő elhelyezkedésű, a környék nagyon jól ellátott. A közelben iskolák, egyetemek. Egy-két percre van a kettes metró Kossuth téri megállója, valamint busz és villamosmegállók, melyek szintén megkönnyítik a közlekedést.

A Duna part pár perc sétával elérhető.

 

 

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.

 

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)