Milliós kedvezmények és utolsó szabad lakások!

A budapesti ingatlanfejlesztő két projektjén is már csak néhány szabad lakás elérhető, némelyik nem is akármilyen kedvezménnyel. A Metrodom két népszerű beruházása is a végéhez érkezett, így aki kiemelkedően jó lokációval és szolgáltatási lehetőségekkel szeretne a belváros közelében új építésű okosotthont vásárolni, annak most még lehetősége van szétnézni a Metrodom Madarász38 és a Metrodom City Home utolsó lakásai között.

A 9. kerületi Metrodom City Home lakópark koncepciója, hogy élhető városi otthonokat kínáljon, amely igazodik a nagyvárosi élet igényeihez. A lakópark a lokációt tekintve a belváros közvetlen szomszédságában található, ahol nyugodt és kellemes környezet öleli körbe az ott élőket. Középső-Ferencváros ezen része minden igényt kielégít, legyen szó akár kiemelkedően jó autós és tömegközlekedésről, szórakozási lehetőségekről vagy a mindennapi teendők elintézéséről.

A tömegközlekedési lehetőségeket tekintve a környéken élők kiemelt helyzetben vannak, hiszen az innen néhány méterre lévő 51-es villamossal 7 perc alatt elérhető a Nagykörút, de nincsenek messze az 1-es és 2-es villamos megállói sem, ahogyan a 3-as metró Nagyvárad téri állomása is gyorsan elérhető, akár gyalog is. A Metrodom City Hometól 2-3 perc sétára található a Lurdy Ház, ahol számtalan üzlet, éttermek és mozi kínál kikapcsolódási lehetőségeket, de a mindennapi teendőket is könnyen elintézhetjük, hiszen posta, bank, gyógyszertár, valamint üzletek is a rendelkezésünkre állnak. Ha a szabadban kapcsolódnánk ki, a Kopaszi-gát remek opciót kínál erre a Rákóczi híd túloldalán. A Metrodom City Home környezetében több oktatási intézmény is található, így családosoknak vagy befektetőknek egyaránt ajánljuk. Rövid idő alatt megközelíthető innen az ELTE, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, sőt a BME is.

A Metrodom City Home L-M ütemén most különleges kedvezmény vehető igénybe azok számára, akik itt vásárolnák meg új otthonukat. Az akció keretein belül szobánként akár egy millió forinttal is csökkenhet a lakások ára, amiről bővebben erre a linkre kattintva olvashat.

A City Home lakásai műszaki szempontból is kiemelt figyelmet érdemelnek. A Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan a City Home lakásaiban is a saját fejlesztésű Dual Eco hűtő- fűtőrendszert alkalmazza, amelynek egyik legfontosabb előnye, hogy jelentősen csökkenti a havi költségeket, mindezt környezetkímélő módon. A műszaki tartalom kapcsán külön kiemelendő, hogy a lakásokat egytől-egyig okosotthon rendszerrel szerelték fel, amelynek segítségével könnyen tudjuk vezérelni a lakás hőmérsékletét és világítását, valamint a nyílászárók állapotát. A lakópark L és M ütemében pedig az igazi ritkaságnak számító videókaputelefon is beépítésre került, amely arcfelismeréssel engedi be a lakókat az épületbe, garantálva ezzel a maximális biztonságot és kényelmet. Mindehhez hozzájárulnak a lakópark által nyújtott szolgáltatások, mint a babajátszószoba, sőt a legfelső, tizedik emeleten közösségi nappalit és tetőteraszt is találunk, ahol lehetőség nyílik napozásra, grillezésre vagy egyszerűen a városi panorámában való gyönyörködésre.

A Metrodom Madarász38 lakópark ugyancsak nagyon közel esik a belvároshoz, ahol a lakók megtalálják a kertváros nyújtotta előnyöket is. A közelben bölcsődék, óvodák és általános iskolák is csupán néhány perces távolságra vannak, illetve játszóterek, parkok is szép számmal vannak a környéken, így ideális hely kisgyermekes családoknak is. A Duna Pláza közelségének köszönhetően számos bevásárlási lehetőség és étterem áll rendelkezésre, ugyanakkor a belváros is 10-15 perc alatt elérhető. A Metrodom City Homehoz hasonlóan a Madarász38 lakópark tervezésekor is a lakások magas minősége mellett nagy hangsúlyt kaptak a lakók kényelmét és kikapcsolódását érintő szolgáltatások kialakítása is. A lakópark 5 épülete között egy olyan belső kertet alakítottak ki, ahol pihenő park, látványos játszótér és mini csúszdapark áll rendelkezésre, emellett egy közösségi nappalit is létrehoztak, ahol számos  sportolási és szórakozási lehetőséget kínálnak, többek között szauna és a fitneszterem várja a kikapcsolódni vágyókat.

A Metrodom Madarász38 lakásai kiemelkedő műszaki tartalommal és átlag feletti kényelemmel rendelkeznek. A lakások műszaki tartalmának színvonalát emeli az arcfelismerő kaputelefon, amely nem csupán felismeri a lakót és beengedi, hanem már a lakásba érkezés előtt bekapcsolja a hűtés/ fűtést, még kényelmesebb környezetet biztosítva a haza érkező számára. A Metrodom más lakóparkjaihoz hasonlóan itt is Dual Eco fűtésrendszerrel vannak felszerelve a lakások, amely környezet- és költségkímélő hűtő-fűtő megoldást nyújt a maximális komfortérzet biztosítása mellett.

Ahogy a bevezetőben is szó volt róla, mindkét lakóparkot átadták, így nem kell hosszú hónapokat várni a költözésre, sőt ellátogathat a lakóparkba és saját szemével győződhet meg mindarról, amitől ezek a beruházások kiemelkednek a budapesti ingatlanpiac többi projektjei mellett. Azonban nem árt sietni, hiszen már tényleg csak néhány szabad lakás maradt!

 

A cikk megjelenését a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)