Csodás környezetben, a fővároshoz közel: Ilyen gyönyörű házak találhatók Pilisvörösváron

Egyre többen keresnek kertes házakat Budapest agglomerációjában. Ezeken a településeken nyugodtabb és csendesebb környezetben tudnak élni, mégis közel a főváros által kínált megannyi lehetőséghez. A nagyvárostól 18 kilométerre fekszik Pilisvörösvár, ami a Pilisvörösvári-medence nyugati felében terül el, és csodás környezetet biztosít az itt lakók számára. Innen mutatunk a mai cikkünkben csodaszép családi házakat.

A Görgey utcában található ez a 2018-ban épült, 3+1 szobás ingatlan. A 90 négyzetméteres családi ház a hálószobák mellett egy amerikai konyhás nappalit, egy fürdőszobát és egy teraszt foglal magába. A nappali közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, ahova kiülve gyönyörködhetünk a csodás panorámában. Rendkívül jó elhelyezkedésű a ház, hiszen 10 perc alatt több szupermarket, posta, edzőterem, orvosi- és állatorvosi rendelő is elérhető.

A város központjának közelében található ez a 4 szobás családi ház. A csendes utcában fekvő, 240 négyzetméteres ingatlan két szintjén a hálószobák mellett társalgó, 2 fürdőszoba, 2 külön mellékhelyiség, 2 terasz, konyha-étkező és nappali helyezkedik el. Emellett a házhoz tartozik egy garázs is. A kert szépen ápolt, és egy karbantartott halastó is a részét képezi.

 

Pilisvörösvár csendes, kertvárosi részen helyezkedik el ez az 5 szobás családi ház. A 184 négyzetméteres ingatlanban helyet kapott 2 fürdőszoba, konyha, nappali, étkező, gardrób, kamra és egy háztartási helyiség. A nappaliból egy mesés 50 négyzetmétere terasz nyílik, ahol kerti partikat és baráti összejöveteleket is lehet szervezni.

A település kertvárosias részén található ez a teljesen szeparált házrész, amihez saját kert is tartozik. A 67 négyzetméteres ingatlan 1+3 fél szobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, közlekedővel és egy terasszal rendelkezik. A megfelelő hómérsékletről egy modern kondenzációs kazán, valamint egy klíma gondoskodik. A kertben egy kis tároló és két kocsinak megfelelő autóbeálló kapott helyet. A ház lokációját tekintve is kiváló, hiszen 3 perc alatt elérhető a buszmegálló, 15-20 perc alatt pedig a vasútállomás. Élelmiszerboltok, orvosi rendelő, bölcsődék, óvodák és iskolák is vannak a közelben.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Kiugróan sokan keresnek lakást Szabolcsban

Az ország többi részén is erősebb a kereslet mint a covid előtt. Igaz, gyengébb, mint tavaly.

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Fontos részlet derült ki az szja-visszatérítésről

Az szja-visszatérítésre jogosultanak érdemes már januárban kitölteniük az adóelőleg-nyilatkozatot, hogy munkáltatójuk mielőbb figyelembe vegye a nekik járó kedvezményeket.

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Brutálisan drágulnak az üzemanyagok, de van egy jó hírünk

Ha nem lenne a kormány által bevezetett árstop, az elmúlt időszak árváltozásait figyelembe véve a benzin átlagára 502, a gázolaj átlagára 517 forint lenne.  

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Rendkívül sokan kerültek kórházba a koronavírus miatt

Három nap alatt 247-tel nőtt a kórházban kezeltek száma, de most 25-tel kevesebben vannak lélegeztetőgépen, mint pénteken.

© 2022 (v2.202102)