Csodás környezetben, a fővároshoz közel: Ilyen gyönyörű házak találhatók Pilisvörösváron

Egyre többen keresnek kertes házakat Budapest agglomerációjában. Ezeken a településeken nyugodtabb és csendesebb környezetben tudnak élni, mégis közel a főváros által kínált megannyi lehetőséghez. A nagyvárostól 18 kilométerre fekszik Pilisvörösvár, ami a Pilisvörösvári-medence nyugati felében terül el, és csodás környezetet biztosít az itt lakók számára. Innen mutatunk a mai cikkünkben csodaszép családi házakat.

A Görgey utcában található ez a 2018-ban épült, 3+1 szobás ingatlan. A 90 négyzetméteres családi ház a hálószobák mellett egy amerikai konyhás nappalit, egy fürdőszobát és egy teraszt foglal magába. A nappali közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik, ahova kiülve gyönyörködhetünk a csodás panorámában. Rendkívül jó elhelyezkedésű a ház, hiszen 10 perc alatt több szupermarket, posta, edzőterem, orvosi- és állatorvosi rendelő is elérhető.

A város központjának közelében található ez a 4 szobás családi ház. A csendes utcában fekvő, 240 négyzetméteres ingatlan két szintjén a hálószobák mellett társalgó, 2 fürdőszoba, 2 külön mellékhelyiség, 2 terasz, konyha-étkező és nappali helyezkedik el. Emellett a házhoz tartozik egy garázs is. A kert szépen ápolt, és egy karbantartott halastó is a részét képezi.

 

Pilisvörösvár csendes, kertvárosi részen helyezkedik el ez az 5 szobás családi ház. A 184 négyzetméteres ingatlanban helyet kapott 2 fürdőszoba, konyha, nappali, étkező, gardrób, kamra és egy háztartási helyiség. A nappaliból egy mesés 50 négyzetmétere terasz nyílik, ahol kerti partikat és baráti összejöveteleket is lehet szervezni.

A település kertvárosias részén található ez a teljesen szeparált házrész, amihez saját kert is tartozik. A 67 négyzetméteres ingatlan 1+3 fél szobával, amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával, közlekedővel és egy terasszal rendelkezik. A megfelelő hómérsékletről egy modern kondenzációs kazán, valamint egy klíma gondoskodik. A kertben egy kis tároló és két kocsinak megfelelő autóbeálló kapott helyet. A ház lokációját tekintve is kiváló, hiszen 3 perc alatt elérhető a buszmegálló, 15-20 perc alatt pedig a vasútállomás. Élelmiszerboltok, orvosi rendelő, bölcsődék, óvodák és iskolák is vannak a közelben.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Durván beütött az amerikai adózási egyezmény felmondása

Durván beütött az amerikai adózási egyezmény felmondása

A Mazars nemzetközi könyvvizsgáló és tanácsadó cég európai országokat, köztük hazánkat vizsgálta.

Magyar Péter és Vitézy Dávid lobbistáinak eltávolítását követelte Karácsony Gergely

Magyar Péter és Vitézy Dávid lobbistáinak eltávolítását követelte Karácsony Gergely

A cégérdekeket képviselő lobbistáknak nincs helyük a Fővárosi Közgyűlésben - írta Karácsony Gergely főpolgármester szerdán a Facebook-oldalán.

Csak három forintért jutnak a választók adataihoz a pártok

Csak három forintért jutnak a választók adataihoz a pártok

A június 9-ei választáson induló jelöltek és jelölőszervezetek választópolgáronként három forintért juthatnak hozzá a választók név- és lakcímadataihoz a közvetlen kampány érdekében.

Matolcsy György exneje távozik a polgármesteri székből a Balatonnál

Matolcsy György exneje távozik a polgármesteri székből a Balatonnál

Balatonakarattyán és Balatonszemesen is távozik az eddigi fideszes polgármester asszony.

© 2024 (v2.202102)