Nyárzáró: Álomszép villák a spanyol riviérán!

Nem véletlenül választottuk éppen Alicantét és környékét nyárzáró válogatásunk témájának. A meseszép spanyol vidék több szempontból is a legjobb választás, ha a tengerparton vásárolna házat. Ma azt is elmondjuk, miért érdemes itt nézelődni és természetesen mutatunk néhány álomszép ingatlant  a környéken.

Spanyolországi válogatásunkhoz tehát Alicantét céloztuk meg, ami nem csak az egyik legszebb része az országnak, de klíma szempontjából is talán a legideálisabb választás. Itt ugyanis csak három olyan hónap van, mikor az átlagos hőmérséklet nem éri el nappal a 20 fokot, tehát egész évben élvezhetjük a jó időt, és a leghidegebb hónapban sem megy az átlaghőmérséklet 17 fok alá.  Nyaralót vásárolni tehát tökéletes helyszín, hiszen egész évben jól kihasználható, a tartomány területe mentén végighúzódó Costa Blanca pedig szebbnél szebb strandokkal büszkélkedhet.  A tartomány székhelye Alicante, mely nem csak az ország 4. legnagyobb városa, de igazi gyöngyszem a riviérán. Nem utolsó sorban egy modern, jól megközelíthető repülőtérrel is rendelkezik, ahova fapados légitársaság is indít járatokat. A környék népszerűsége pedig garantálja, ha befektetési célból vásárolna, biztosan nem fog üresen állni a ház.

Az első villa Alicante déli részén Rojalesben található. Az egyedülállóan szép villát, a modern és a mediterrán stílus ötvözete teszi különlegessé, na meg a prémium kategóriás kialakítás. A villa összesen 116 négyzetméteres, nappali, három hálószoba és két fürdőszoba szolgálja a kényelmet, mindehhez napozó terasz és saját medence társul. A közelben pedig gyönyörű strandok, bevásárlási lehetőség, éttermek, bankok és üzletek várják a lakókat.

Szintén ezen a környéken bukkantunk a következő álomszép családi házra. A 254 négyzetméteres villában, nappali + 3 hálószoba kapott helyet, továbbá nagy terasz, gyönyörű mediterrán kert és medence tartozik hozzá.

Itt, Los Alcazaresban találtuk a következő új építésű lakást, melyben kényelmes nappali, két hálószoba, két fürdőszoba és tökéletesen felszerelt és gépesített konyha kapott helyet. A lakásból nyíló erkélyekről kilátás nyílik a környékre és a medencére, mely a közös használatú kertben található. A lakástól néhány perces sétával elérhető a sétáló utca, éttermekkel, üzletekkel.

Hoztunk egy tetőtéri lakást is, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a tengerre. A penthouse jellegű lakásban 3 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy nagy nappali található, valamint kapcsolódik hozzá egy 100 négyzetméteres tetőterasz is, ahonnan gyönyörű panoráma tárul a tengerre. Az ingatlant teljes bútorzattal kínálják eladásra.

Egy exkluzív lakóparki sorházat is mutatunk, méghozzá Cludad Quesada területéről. A 210 négyzetméteres új építésű ingatlanban 3 szoba került kialakításra, figyelemre méltó továbbá a műszaki tartalom. A luxus ingatlanhoz egy gyönyörű medence is tartozik a mediterrán hangulatú kertben.


© 2021 (v2.202102)