Közeledik a hideg idő: nézze meg ezeket a csodás, kandallós házakat

Sajnos a nyári forróságnak búcsút kell intenünk, a hőmérséklet egyre csökken. A hideg idő közeledtével elgondolkozhatunk azon, hogy milyen is lehet a meleg szobában, egy kandalló mellett élvezni egy jó könyvet forró teát szürcsölgetve, vagy a barátok, családtagok társaságában tölteni az időt a tűz mellett. Mai válogatásunkban csodaszép, kandallós házakat mutatunk.

Telki csendes utcájában fekszik ez a 399 négyzetméteres luxus családi ház. A 2001-ben épült ingatlan 2014-ben teljeskörű felújításon esett át. A földszinten 7 szoba, 4 fürdőszoba, átrium, konyha, étkező és nappali kapott helyet. A nappalit a konyhától egy csodaszép, modern kandalló választja el, mely nem csak dizájnos, de praktikus is. Az alagsorban raktár, kamra, mellékhelység, kazánház, mosókonyha és egy 2 állásos garázs található. A házhoz tartozik még klíma, valódi fa parketta és mesés panoráma.

Diósdon, csendes mellékutcában található ez a 2004-ben épült, 294 négyzetméteres ikerház. A felújításon átesett ingatlan földszintjén egy szoba, fürdőszoba, amerikai konyhás étkező és nappali kapott helyet. A hatalmas nappali közepén egy beépített kandalló van, ami télen gyönyörű látványt nyújt. Egy baráti vagy családi összejövetel során összegyűlhetünk mellette, amitől még hangulatosabbá válik az együtt töltött idő. Az emeleten 3 hálószoba, fürdőszoba és gardrób van, a legnagyobb szobából pedig egy 20 négyzetméteres panorámás terasz nyílik. A 65 négyzetméteres szuterén több lehetőséget is magában hordoz.

Dunavarsány Naprózsa lakóparkjában épült ez a 328 négyzetméteres családi ház. A két emeletes ingatlan földszintjén 3 szoba, kamra, fürdőszoba, külön mellékhelység, konyha, étkező és nappali található. Ez utóbbi ékköve egy gyönyörűen kialakított, fehérre meszelt, díszített kandalló, ami a hideg napokon nem csak meleget, de remek hangulatot is teremt a szobában. A ház emeletén 2 szoba, fürdőszoba, mellékhelység és erkély helyezkedik el. Az udvaron medence, fedett jakuzzi és szauna biztosítja a kikapcsolódást. A kertben továbbá egy búbos kemence, fedett gépkocsibeálló, fúrt kút, garázs és automata öntözőrendszer is helyet kapott. A biztonságot lézeres, mozgásérzékelő kamerarendszer biztosítja,

Budapest XV. kerületében található ez a 151 négyzetméteres, 3 szintes családi ház. Az alsó szinten fűthető, elektromos kapus garázs, gardrób, fürdőszoba, kamra, beépített tároló és étkezős konyha kapott helyet. A félemeleten található egy fürdőszoba, egy nagy méretű hálószoba és egy csodás nappali, aminek középpontjában egy bézs színű látványkandalló áll, ami nagyszerű látványt nyújt egy bekuckózós, hideg estén. A felső szinten további 2 szoba helyezkedik el. Egy garázs és egy lefedhető medence is tartozik az ingatlanhoz. A lakók biztonságára pedig egy riasztórendszer vigyáz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)