Nagyvárosi feeling, csodaszép lakások 25 millió alatt!

Hazánk nagyvárosaiban nem egyszerű megtalálni a számunkra legmegfelelőbb lakást. Jó elhelyezkedéssel, remek kialakítással és megfelelő árral kell rendelkeznie. Ezeket a szempontokat figyelembe véve sokszor olyan ingatlanokra bukkanhatunk, amit esetleg nem engedhetünk meg magunknak. Mai válogatásunkban Magyarország különböző városaiból mutatunk csodaszép lakásokat, kedvező áron.

Pécsen helyezkedik el ez a 40 négyzetméteres, 3. emeleti panellakás. Az ingatlan teljeskörű felújításon esett át, és rendkívül jó helyen található, hiszen a Pécsi Tudományegyetem mindössze 1500 méterre van. A lakásban 1+1 fél szoba, egy konyha és egy fürdőszoba kapott helyet. A villanyvezetékek, a bejárati ajtó, a beltéri ajtók és a nyílászárók cseréje megtörtént, valamint klíma is beszerelésre került. A lakás bútorai megbeszélés alapján megvásárolhatók az ingatlanhoz.

Nyíregyházán található ez a 86 négyzetméteres lakás. A 3. emeleti ingatlanban 3 külön nyíló szoba, konyha és fürdőszoba kapott helyet. Fa velux hőszigetelt nyílászárókkal és beépített gépesített konyhabútorral rendelkezik. A fürdőszoba felújításon esett át, mely során modern burkolatot kapott. A zárt udvarban parkolási lehetőség adott.

Győrben, Marcalvárosban található ez a 63 négyzetméteres, 4. emeltei lakás. Az ingatlan egészét 3 külön bejáratú szoba, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és konyha teszi ki, valamint egy saját tároló is tartozik hozzá, ami ugyanazon a szinten helyezkedik el. A lakás zöldövezeti környezetben fekszik.

Dunaújváros csendes környékén fekszik ez 47 négyzetméteres, magas földszinti lakás. A 2019-ben felújításon átesett ingatlan 2 szobával, egy konyhával, egy fürdőszobával és egy külön mellékhelyiséggel rendelkezik. A korszerű műanyag ablakai csendes parkra néznek, ráccsal és redőnnyel felszereltek. A lakáshoz pince is tartozik, a parkolásra pedig a ház előtt van lehetőség.

Budapest IV. kerületében található ez a 26 négyzetméteres lakás. Az ingatlan egy szobából, konyhából és fürdőszobából áll. A lakás nagyon jó állapotú, ugyanis átesett egy felújításon. Ennek során új, szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászáró és műanyag bejárati ajtó került beszerelésre. Emellett megtörtént a villanyvezetékek cseréje, valamint a konyha és a fürdőszoba felújítása is. A lakáshoz egy 10 négyzetméteres elkerített, rendezett kis kert is tartozik, ami tökéletes helyszínt biztosít pihenéshez és baráti, családi összejövetelekhez.

© 2021 (v2.202102)