Családias, otthonos és okos: ez Zugló legmenőbb lakóparkja!

Ha igazán családias otthont keres, de nem akar lemondani a kényelmes környezetről és az új építésű otthonok által nyújtott előnyökről, akkor megtaláltuk Önnek a tökéletes lakóparkot! A XIV. kerület frekventált részén, közel a belvároshoz, kellemes, kertvárosias övezetben kínál új építésű, családias okosotthonokat a Metrodom Zugló lakópark különleges szolgáltatásokkal.

Zugló messze az egyik legkedveltebb városrésze a gyermekeseknek, hiszen rengeteg zöld területet, játszótereket, parkokat találni, ugyanakkor bőven akadnak jó nevű oktatási intézmények, sőt még a belváros is közel van, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Bár az egyik legnépszerűbb kerületről van szó, kifejezetten kevés új építésű projektet találunk errefelé.

A több mint 6000 négyzetméteres telken épülő Metrodom Zugló lakópark csupán rövid sétatávolságra van a kerület legfontosabb csomópontjától, a Bosnyák tértől. Innen számtalan buszjárat és villamos indul a város minden pontjára, a 3-as és 69-es villamosokkal az Örs vezér tere felé, a 7, 8E és 112-es buszokkal pedig a Keleti Pályaudvar és a Blaha Lujza tér felé utazhatunk. A Bosnyák tér persze nem csak közlekedés szempontjából lehet fontos az itt élőknek, a piacon és a vásárcsarnokban friss zöldséget-gyümölcsöt vásárolhatunk, míg a közeli Aldiban és Tescoban elintézhetjük a heti bevásárlást.

A családias lakókörnyezeten túl érdemes közelebbről szemügyre venni a beruházást is. A lakóparkban mindössze 4 épület kap helyet, melyek egyenként 4 és 5 emeletesek, megőrizve ezáltal a nyugalmas környezetet, szemben a túlzsúfolt lakókomplexumokkal.

A lakáskínálatban éppúgy megtalálható a klasszikus 3-4 hálószobás nagy családi otthon, mint a kisebb, 29 négyzetméteres studiólakás. A fölszinti lakások egy részéhez saját kert is tartozik, a felsőbb szinteken lévő lakások pedig erkélyekkel rendelkeznek. Mindenki megtalálja tehát a számára ideális és élethelyzetének megfelelő otthont, legyen szó nagycsaládról vagy az önálló életét megkezdő egyetemistáról.
A lakópark műszaki tartalma kiemelkedő minőségű, az egyes lakások ideális hőmérsékletéről a Dual Eco hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, ami nemcsak környezetbarát, de rendkívül energia- és költségtakarékos is. Ezenfelül a lakások egytől-egyig a Metrodomtól megszokott módon a saját fejlesztésű okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, amely nagyobb kényelmet és alacsonyabb rezsiköltségeket jelent a mindennapokban, melyről bővebben itt olvashat.

A kellemes lakókörnyezet és a kényelmesen kialakított okosotthonok mellett azonban van még valami, ami a Metrodom Zuglót kiemeli az átlagos új építésű lakóparkok közül. Ezek pedig a lakópark által nyújtott színvonalas és sokszínű szolgáltatások. A családias jelleghez illően a Metrodom Zuglóban pihenésre alkalmas belső kerteket találunk. A lakópark csendesebb részén egy díszkertet alakítanak ki, míg a külső kertben játszó-, tűzrakó- és grillezőhelyet építenek.  Rossz idő esetén sem kell unatkoznia senkinek, a kisebbeknek játszószoba, a felnőtteknek pedig jól felszerelt közösségi nappali nyújt majd kikapcsolódást a mindennapokban.

Mindezek mellett talán a legfontosabb, hogy a Metrodom Zugló lakóparkban mindenki biztonságban érezheti magát, ami egy igazi otthon legfontosabb jellemzője. A teljes lakóparkot körülölelő kerítés és kamerarendszer, valamint a 0-24 órában működő portaszolgálat teljes biztonságot nyújt az ott élők számára.

További információkért keresse a Metrodom weboldalát!

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője, a Metrodom támogatta.


© 2021 (v2.202102)