Családias, otthonos és okos: ez Zugló legmenőbb lakóparkja!

Ha igazán családias otthont keres, de nem akar lemondani a kényelmes környezetről és az új építésű otthonok által nyújtott előnyökről, akkor megtaláltuk Önnek a tökéletes lakóparkot! A XIV. kerület frekventált részén, közel a belvároshoz, kellemes, kertvárosias övezetben kínál új építésű, családias okosotthonokat a Metrodom Zugló lakópark különleges szolgáltatásokkal.

Zugló messze az egyik legkedveltebb városrésze a gyermekeseknek, hiszen rengeteg zöld területet, játszótereket, parkokat találni, ugyanakkor bőven akadnak jó nevű oktatási intézmények, sőt még a belváros is közel van, autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Bár az egyik legnépszerűbb kerületről van szó, kifejezetten kevés új építésű projektet találunk errefelé.

A több mint 6000 négyzetméteres telken épülő Metrodom Zugló lakópark csupán rövid sétatávolságra van a kerület legfontosabb csomópontjától, a Bosnyák tértől. Innen számtalan buszjárat és villamos indul a város minden pontjára, a 3-as és 69-es villamosokkal az Örs vezér tere felé, a 7, 8E és 112-es buszokkal pedig a Keleti Pályaudvar és a Blaha Lujza tér felé utazhatunk. A Bosnyák tér persze nem csak közlekedés szempontjából lehet fontos az itt élőknek, a piacon és a vásárcsarnokban friss zöldséget-gyümölcsöt vásárolhatunk, míg a közeli Aldiban és Tescoban elintézhetjük a heti bevásárlást.

A családias lakókörnyezeten túl érdemes közelebbről szemügyre venni a beruházást is. A lakóparkban mindössze 4 épület kap helyet, melyek egyenként 4 és 5 emeletesek, megőrizve ezáltal a nyugalmas környezetet, szemben a túlzsúfolt lakókomplexumokkal.

A lakáskínálatban éppúgy megtalálható a klasszikus 3-4 hálószobás nagy családi otthon, mint a kisebb, 29 négyzetméteres studiólakás. A fölszinti lakások egy részéhez saját kert is tartozik, a felsőbb szinteken lévő lakások pedig erkélyekkel rendelkeznek. Mindenki megtalálja tehát a számára ideális és élethelyzetének megfelelő otthont, legyen szó nagycsaládról vagy az önálló életét megkezdő egyetemistáról.
A lakópark műszaki tartalma kiemelkedő minőségű, az egyes lakások ideális hőmérsékletéről a Dual Eco hűtő-fűtő rendszer gondoskodik, ami nemcsak környezetbarát, de rendkívül energia- és költségtakarékos is. Ezenfelül a lakások egytől-egyig a Metrodomtól megszokott módon a saját fejlesztésű okosotthon rendszerrel vannak felszerelve, amely nagyobb kényelmet és alacsonyabb rezsiköltségeket jelent a mindennapokban, melyről bővebben itt olvashat.

A kellemes lakókörnyezet és a kényelmesen kialakított okosotthonok mellett azonban van még valami, ami a Metrodom Zuglót kiemeli az átlagos új építésű lakóparkok közül. Ezek pedig a lakópark által nyújtott színvonalas és sokszínű szolgáltatások. A családias jelleghez illően a Metrodom Zuglóban pihenésre alkalmas belső kerteket találunk. A lakópark csendesebb részén egy díszkertet alakítanak ki, míg a külső kertben játszó-, tűzrakó- és grillezőhelyet építenek.  Rossz idő esetén sem kell unatkoznia senkinek, a kisebbeknek játszószoba, a felnőtteknek pedig jól felszerelt közösségi nappali nyújt majd kikapcsolódást a mindennapokban.

Mindezek mellett talán a legfontosabb, hogy a Metrodom Zugló lakóparkban mindenki biztonságban érezheti magát, ami egy igazi otthon legfontosabb jellemzője. A teljes lakóparkot körülölelő kerítés és kamerarendszer, valamint a 0-24 órában működő portaszolgálat teljes biztonságot nyújt az ott élők számára.

További információkért keresse a Metrodom weboldalát!

 

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője, a Metrodom támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Nagy dobásra készül a magyar állami cég

Az MVM dollárkötvényt bocsátana ki.

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Kamu a sok álláshirdetés, aki teheti, már külföldön dolgozik - olvasói kommentek

Beszóltam a Facebookon rovatunkban a magunk mögött hagyott hét legérdekesebb, legtöbb vitát vagy érzelmet kiváltói kommentjeiből szemezgetünk.

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Onnan támadtak az ukránok, ahonnan az oroszok nem is várták

Dióhéjban a hét első napjának főbb történései.

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Tízezreknek kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, ha megvalósul Lázár János terve

Az Építési és Közlekedési Minisztérium nem tett le arról, hogy megvonja a zöldrendszámot és annak minden kedvezményét a plug-in hibrid autóktól.

© 2024 (v2.202102)