A királyok városának, Székesfehérvárnak az ékkövei ezek a csodás családi házak

Székesfehérvár hazánk egyik legnagyobb, legfejlettebb és legfontosabb városa. Budapesthez, a Velencei-tóhoz és a Balatonhoz való közelségének köszönhetően tökéletes elhelyezkedéssel rendelkezik, így bárki szívesen költözne erre a településre. Mai válogatásunkban a királyok városának, Székesfehérvárnak mutatjuk be a mesés családi házait.

Az Öreghegyen található ez a 150 négyzetméteres családi ház. Az 1970-ben épült, kétszintes ingatlan első szintjén 2 szoba, amerikai konyhás nappali, étkező, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és egy hangulatos terasz kapott helyet. A szuterén részen egy szoba, mosókonyha, mellékhelyiség, kamra, kazánház és egy szerelőaknás garázs helyezkedik el. Az emeletre a házon belül és kívül is el lehet jutni, ezáltal akár két generációs lakhatásra is alkalmas. A víz- és a villanyhálózat, valamint a szennyvíz teljeskörű felújításon esett át. A házhoz egy nyári konyha, egy tároló és egy kétállásos garázs is tartozik.

A belváros közelében fekszik a következő, 260 négyzetméteres családi ház, ami egy 1620 négyzetméteres gondozott, automata öntözőrendszerrel ellátott parkosított telken áll. Az 1996-ban épült ingatlan 2012-ben teljeskörűen felújításra került. A földszinten egy amerikai konyhás nappali, dolgozószoba, mellékhelyiség és egy tároló található, míg az emeleten 3 hálószoba, nappali, 2 fürdőszoba, külön mellékhelyiség és gardrób került kialakításra. A ház klimatizált, a nappaliban pedig egy hangulatos cserépkályha is helyet kapott. Tartozik hozzá egy 20 négyzetméteres fedett terasz és egy 4 állásos, fűthető garázs is. A biztonságról beépített kamera- és riasztórendszer gondoskodik.

Maroshegyen épült 2010-ben ez a 132 négyzetméteres családi ház. A 2 szintes sorház igen csendes és nyugodt környéken található, hiszen egy erdőre néz, és a szomszédok is csendesek és összetartók. Az ingatlan egészét 4 szoba, 2 fürdőszoba, nappali és étkező alkotja. A meleget gáz cirkó biztosítja. Emellett klíma, spájz és egy elektromos kapuval felszerelt garázs is tartozik a házhoz.

Az Öreghegy legszebb részén, a Bányató közelében található ez az impozáns méretű, 310 négyzetméteres családi ház. Az épület egy 800 négyzetméteres, parkosított telken van. A földszinten 2 szoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba és egy mellékhelyiség kapott helyet. A tetőtérben 4 szoba és 2 fürdőszoba helyezkedik el, az alagsorban pedig egy szauna és egy tágas, konyhával rendelkező tér került kialakításra, ami tökéletesen alkalmas sportolásra, rendezvények lebonyolítására vagy akár biliárdteremnek is. Emellett itt található egy mosókonyha, kazánház és a központi porszívó egysége is. Az 1995-ben épült ház 2010-ben átesett egy kisebb átalakításon és egy teljes felújításon.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

© 2024 (v2.202102)