Nézd meg személyesen, milyen lesz új otthonod ebben a családias, kertvárosi házban!

A fiatalok számára, elsődleges szempont, hogy a belvárosi nyüzsgés közelében éljenek, de amint családalapításra kerül a sor egyből másra helyeződik a hangsúly. A családias, kertvárosi környék lesz a legelső szempont új otthonuk megtalálásánál, ez azonban nem jelenti azt, hogy le kell mondani a kiváló közlekedésről, vagy hogy messzire kelljen a gyerekeket óvodába, iskolába hordani.

A gyermekvállalás persze elég nagy terhet ró a családokra, és bár ebben a kormányzati intézkedések segítenek, sok támogatást csak új építésű ingatlanra lehet felhasználni. Így a családi házak elég hamar kiesnek a választékból, hiszen azok használtan sem olcsók. A kertvárosi, új építésű társasházak nagyobb lakásai azonban jó opciók lehetnek, különösen, hogy köztük már sok nagy teraszos, kertkapcsolatos lakás is akad. Mai cikkünkben egy ilyen társasházat mutatunk be, ami frekventált elhelyezkedésű, mégis kertvárosi, és már elérte legmagasabb pontját, a lakások akár személyesen is megtekinthetők.

Nemrég tartották a Zöldmező lakópark bokrétaavatóját, ami azt jelenti, hogy az épület elérte legmagasabb pontját. A projekt tehát most már személyesen is bejárható, megnézhetjük, milyen lesz a kiválasztott lakás elosztása, milyen lesz az ablakokból, erkélyekről a kilátás. Mindez azért is érdekes, mert a beruházás építése még csak most tavasszal indult, terv szerint halad, így garantált, hogy a lakásokat a 2022 év végére kitűzött átadási határidőre átvehetik majd tulajdonosaik.

A beruházás ráadásul remek helyen, a XVI. kerületben, Rákosszentmihályon, a csendes és zöld Iglói utcában valósul meg, ahonnan az M0-ás és az M3-as bevezetője is néhány perc alatt elérhető autóval. Ugyanakkor erről a környékről maximum a munka miatt lehet szükséges, hogy távolabbra utazzunk, hiszen minden fontos szolgáltatás, óvoda, iskola, játszótér is megtalálható a közelben. Bevásárlási lehetőségként pedig mindössze néhány percre van a János utcai Lidl, és a Pólus Center is csak 2,5 km. Természetesen szórakozási, sportolási lehetőség is akad a környéken, étterem, cukrászda és uszoda is van a közelben. Ha pedig mégis a belvárosba kell utaznunk, busszal gyorsan az Örs Vezér Terén lehetünk.

A környéknek épp olyan kertvárosias a hangulata, mint a mára már túlárazott Zuglónak, de itt jóval kedvezőbben találhatunk otthonra. A Zöldmező lakópark ráadásul zömében erkélyes, teraszos lakásokkal, zöld belső udvarral vár, ahol a földszinti lakásokhoz saját kertrész is kapcsolódik.

A lakáskínálatot tekintve a 31 nm-es garzontól a 83 nm-es 3 szobás lakásokig mindenféle lakásméret megtalálható itt, így természetesen nemcsak a családok, hanem bármely korosztály megtalálhatja ideális otthonát a Zöldmező lakóparkban.

A lakások elektromos redőnyöket és klímát is kapnak, parkolási lehetőséget a mélygarázsban kialakított parkolóhelyek és a felszíni beállók biztosítanak és tárolókat is lehet a lakásokhoz vásárolni.

A beruházást 2022 végén fogják átadni, a minőségre és az időben történő átadásra pedig a több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő, a BAYER Construct vállalatcsoport a garancia, akik a generálkivitelezést is a kezükben tartják.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)