A fővárosban zöld területtel körülölelt, modern lakások? Igen, mindez lehetséges!

A XVI. kerületben, most egy olyan új lakóparki projekt épült, ahol korszerű épületgépészeti megoldások ötvöződnek a természetközeliséggel és különösen kiváló infrastruktúrával. Ugyanakkor sietni kell, mert a lakások 90%-a már eladásra került ebben a projektben, így ne habozzon, csapjon le egy ingatlanra még a mai nap!

A Zöldmező lakópark lakásai elkészülve, a használati engedélyt is megkapva már azonnal birtokba vehetőek és a tulajdonosok már el is kezdték a beköltözést. Rákosszentmihály egyik különösen korszerű, fejlett infrastruktúrával rendelkező területén épült fel a lakópark, ahol a kedvező elhelyezkedés kiegészül a magas színvonalú kivitelezéssel.

A lakópark kialakítása rendkívül egyedi, egy L-alakú tömböt formál az épületkomplexum 2 épülete. Ehhez egy igényesen kialakított belső kert is hozzátartozik, ahol kényelmesen ki lehet kapcsolódni, de a lakások többségéhez szintén hozzátartozik belső kert vagy kertre néző terasz attól függően, hogy földszinti vagy emeleti ingatlanokról van szó.

A pályakezdő fiatalok éppúgy meg tudják találni itt a számításaikat, mint az idősebb korosztály, hiszen a lakások a méretüket tekintve változatosak, és az elosztásuk is sokféle. Meg lehet találni kisebb, 46 m2-es garzonokat is, de a családosok számára alkalmas, többszobás, nagyobb alapterületű lakások megvásárlása is lehetséges. A minőség és a kényelem garantált ezekben az otthonokban, amihez mindegyik lakásban beépített klíma és elektromos redőnyök is hozzájárulnak.

Az autóval rendelkezők is kényelmesen tudnak parkolni akár a lakóparkon belül kiépített mélygarázsban, akár a felszínen kialakításra került beállókon. Emellett a lakásokhoz tárolók is megvásárolhatók.

A Bayer Construct évtizedes tapasztalata az ingatlanfejlesztésekben garantálja a megbízhatóságot! A Zöldmező lakópark már kész állapotban várja az új otthonra vágyókat. Továbbra is zajlanak a lakások birtokbaadása, hiszen megtörtént a társasház bejegyzés is, így a lakások azonnal költözhetőek és nagy gyorsasággal fogynak.

A Zöldmező lakóparkot az elhelyezkedése is igazán különlegessé teszi, hiszen több busznak is innen indulnak a járatai a város különböző pontjaira, illetve az az M0-ás és az M3-as autópályák bevezetője is könnyen megközelíthető, ami által nagyobb távok is problémamentesen megoldhatóak. Ez kiegészül azzal, hogy a lakópark környéke csendes, kertvárosi hangulatú, kedves lakóközösséggel, és az infrastruktúra is fejlett. Mindössze pár perc sétával elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges lehet: élelmiszer üzletek, oktatási intézmények, játszóterek, éttermek és kávézók. Itt a sport- és kikapcsolódási lehetőségekben sincs hiány.

Akik a nagy séták szerelmesei azok a Szilas-patak környékét tudják felfedezni, ami igazi kis természeti kincs.

Siessen tehát, hogy ne maradjon le erről a soha vissza nem térő ajánlatról!

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

Idén 1600-4000 forint között mozognak a diákmunkabérek

A nyári diákmunka-vállalás egyik fő motivációi közé tartozik a fesztiválozásra gyűjtés, ugyanakkor a diákok zöme még mindig részben a szüleikre támaszkodik. 

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Egy igazán jó hír jött az állattartóknak

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseire.

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Ezt a párizsi luxuspalotát bérelte ki az USA az amerikai szurkolóknak az olimpián

Egy gyönyörű, 19. századi épületet bérelt ki az USA az olimpián és a paralimpián résztvevő csapatok szurkolói számára.

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Vasárnaponként élőzni fog Magyar Péter

Magyar Péter a Youtube csatornáján tart majd rendszeres vasárnapi fórumot.

© 2024 (v2.202102)