Patak-parti álomotthonok Zuglóban!

Zugló gyönyörű kertvárosi környezetében jártunk, ahol a környék legnívósabb projektjének első üteme a végéhez közeledik, októberben ugyanis elérkeznek a műszaki átadáshoz. Ennek apropóján most részletesebben is bemutatjuk a beruházást, ahol óriási az érdeklődés az első ütem lakásaira. Nem véletlen, hiszen igazi álomotthonok épülnek a Rákos-patak partján. Ha siet, még éppen idejében lecsaphat az átadás előtt álló lakások valamelyikére, sőt az új zöldhitel keretében rendkívül kedvező feltételekkel vásárolhatja meg új otthonát. Máris elmondjuk a részleteket!

A XIV. kerület egyik legelőnyösebb része ez, hiszen a zöld környezet és Rákos-patak harmonikus, idilli lakókörnyezetet teremt, telis-tele kikapcsolódási és sportolási lehetőséggel a környéken. A környékbelieknek és a leendő lakóknak a közlekedési lehetőségek miatt sem kell aggódni, innen a belváros is gyorsan elérhető a közeli nagyobb csomópontoknak köszönhetően

Ehhez a Zuglóra jellemző kertvárosi hangulathoz tervezték a Paskal Gardent, mely modern megjelenésével tökéletesen illeszkedik környezetéhez, mind a lépcsőzetes épületkialakítási megoldást, mind a környék épületeihez illeszkedő 5 emelet magasságot tekintve. A lakópark területe közvetlenül a Rákos-patak szomszédságában helyezkedik el, így az szerves részét képezi a Paskal Garden által kínált zöld környezetnek, amelyet mintegy másfél hektáros park kialakításával érnek el. Amellett, hogy a patak harmonikus, idilli környezetet teremt, tökéletes helyszínt nyújt a mindennapi feltöltődéshez, hiszen a beruházó fejlesztéseinek köszönhetően futópálya, kerékpárút és fitness pálya is az aktívan pihenni vágyók rendelkezésére áll majd.

A Paskal Garden három ütemben épül, melyek közül az első – ahogy azt a bevezetőben is említettük-, lassan a végéhez ér, októberben várható a műszaki átadás. A második két ütem a jövő évben fejeződik be. A lakópark kínálatában egy- kettő- és háromszobás lakások közül választhatnak az érdeklődők, melyek mindegyikéhez tartozik nagyméretű, üvegkorláttal ellátott erkély vagy terasz, a földszinti lakások esetében saját használatú kertrész. A Paskal Gardenben megtekinthető továbbá néhány berendezett mintalakás is, hogy ez érdeklődők könnyebben el tudják képzelni, milyen érzés lesz belépni egy elkészült új otthonba.

A Paskal Garden minden lakása kiemelt műszaki tartalommal kerül átadásra, melynek legfőbb eleme a mennyezeti fűtés és hűtés, melyet környezetbarát hőszivattyús rendszer biztosít. A magas műszaki paramétereknek köszönhetően a Paskal Garden lakásai megfelelnek az új Zöldhitel elvárásainak, ami várhatóan a legkedvezőbb feltételeket kínálja majd új építésű lakásvásárlás esetén. A hitel jelenlegi információk szerint fix 2,5 %-os kamattal vehető igénybe kizárólag alacsony energiaigényű – legalább “BB” energetikai besorolást elérő – új építésű ingatlanokra, amilyen a Paskal Garden is.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Duna House támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Harc a legádázabb betegségek ellen: milliók életét mentették meg ezek a vakcinák

Világszerte több mint 150 millió ember életét menthették meg a különféle védőoltások az elmúlt ötven évben. 

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

Nem várt lépésre szánta el magát a DK

A párt egy közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz és a Tisza Párt listájának második, harmadik, negyedik és ötödik helyezettjét hívják vitára.

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Titkolja a Pénzügyminisztérium a nyugdíjreform részleteit

Mi a helyzet a kormány által bevállalt nyugdíjreformmal?

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

David Pressmann: "A magyar kormány Putyin propagandaszövegét ismételgeti"

Az USA magyarországi nagykövete egy arizóniai rendezvényen fejtette ki álláspontját a magyar kormány oroszbarátságáról.

© 2024 (v2.202102)