20 millió forint alatt is találhatunk még szép házakat a városok környékén

Az ingatlanárak az elmúlt években folyamatos növekedésnek indultak, és ez egyelőre sajnos folytatódik. Azonban szerencsére még található szép, jó kialakítású családi ház, amelyek ha nem is feltétlen városban helyezkednek el, de annak közelében vannak. Mai válogatásunkban ilyen 20 millió forint alatti házakat mutatunk.

A Nagykanizsától 20 km-re lévő Beleznán található ez a 98 négyzetméteres családi ház. A 4 szobás ingatlan 90%-ban felújításra került. Az ingatlan egészét 3 hálószoba, nappali, étkező, konyha és fürdőszoba alkotja, valamint egy terasz is tartozik hozzá. A 3660 négyzetméteres telken megtalálható egy garázs, egy kazánház és garázsbeálló együtt, valamint egyéb melléképületek is. A ház egy csendes é békés faluban épült, a vegyesbolt és a buszmegálló is 5-6 perces sétatávolságra van, de a postához se kell sokat gyalogolni.

Debrecentől nagyjából 10 km-re található Hajdúsámson, ahol ez a 40 négyzetméteres családi ház épült. Az ingatlanban egy szoba, egy félszoba, konyha-étkező és fürdőszoba kapott helyet. A csatornán kívül minden városi közmű be van vezetve, külön emésztő kialakításra került. A 890 négyzetméteres telken fúrt kút és melléképület helyezkedik el. A ház csendes, nyugodt utcában van, a buszmegálló mindössze 3 percnyire található.

Nyíregyháza mellett, Nyírtelken fekszik ez a 75 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 3 különnyíló szobából, tágas konyhából, fürdőszobából, mosókonyhából és egy egy külön mellékhelyiségből áll. A vályog építésű ház felújításon és átalakításon esett át. Tartozik hozzá egy két beállásos garázs és melléképületek is. A megfelelő hőmérsékletről hűtő-fűtő klíma és cserépkályha gondoskodik a hozzákapcsolt radiátorokkal.

A Balaton és Székesfehérvár között, Balatonkenesétől nagyjából 10 km-re található Lepsényben épült ez a 39 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban egy szoba, konyha-étkező és fürdőszoba helyezkedik el, valamint egy veranda is tartozik hozzá. A ház teljeskörű belső felújítása az elmúlt egy évben történt, melynek során lecserélésre került a teljes víz- és elektromos hálózat, valamint kialakításra került a padlófűtés is. Az 1375 négyzetméteres telek rendezett és kúttal ellátott. Siófok 16 km-re, Veszprém 35 km-re, a legközelebbi szabadstrand pedig 10 km-re található.

Sárvártól 7 km-re fekvő csendes kis faluban, Bögötön épült ez a 68 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan felújításon esett át, melynek során modern külsőt kapott. A házban 2 szoba, tágas konyha-étkező és  fürdőszoba található.  A meleget vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a villany- és a vízvezetékek pedig újak. A 677 négyzetméteres telken játszótér, fedett kiülő, ásott kút és szerszámtárolók is helyet kaptak. A ház egy nagyon csendes és nyugodt utcában helyezkedik el.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Nagy bajban a magyar akkugyárak, nem alakulnak jól a számok

Pont azokon a piacokon nem vásárolnak elektromos autókat, ahova a magyarországi gyárak szállítanának.

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Kitörli a csipát a szeméből, ha meglátja, hogyan teljesít a forint

Itt az ideje beváltani a nyaralós pénzt?

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Már tízmilliós bírságot osztottak ki a választás kapcsán

Sokan nem vitték vissza az ajánlóíveket, pedig ez kötelező lenne.

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A számok is megmutatták, nagyot bukott Hosszú Katinka étterme

A határidő előtt leadták mindegyik, az olimpiai, világ, és Európa-bajnok úszónőhöz köthető cég beszámolóját.

© 2024 (v2.202102)