Még az idén költöznél, zöld hitellel? Itt prémium kategóriás otthonok várnak!

Hogy mitől nevezhetünk egy ingatlant prémium kategóriásnak? Természetesen attól, hogy kizárólag minőségi anyagokat használnak a kivitelezésnél, és ez együtt jár azzal is, hogy az ingatlan energetikailag is a legkorszerűbb, tehát zöld hitellel is megvásárolható. Mai cikkünkben ilyen kertes, teraszos sorházi otthonokat mutatunk, amelyekbe ráadásul már az idén be lehet költözni.

Debrecen, ha úgy tetszik az ország második fővárosa, és nem csak azért, mert hazánk második legnépesebb települése. A város az utóbbi időben hihetetlen fejlődésen ment keresztül, az Észak-alföldi régió gazdasági, tudományos és kulturális központja. Egyeteme nemcsak országos, de több nemzetközi rangsorban is a legjobbak között található.

Debrecen Úrrétje városrésze kertvárosi jellege miatt igencsak kedvelt a családosok körében, ezen felül előnye, hogy a Nagyerdőhöz is közel fekszik. Itt épül most az Kertvárosi Zöld Otthonok, amely belső 3 szintes, tágas sorházi lakásokat kínál. A lakások nappali + 4 hálószobával rendelkeznek, és mindegyikhez tartozik garázs, valamint saját kertrész is a földszinten. A kertben természetesen terasz is helyet kap, mely az amerikai konyhás nappaliból közelíthető meg, de az emeleten és a tetőtérben is kapcsolódik több erkély is a lakásokhoz. Minden lakás földszintjén helyet kap egy mosdó, és minden szintjén egy-egy fürdőszoba is.

A lakások elosztásuk és méretük miatt elsősorban családosok számára ideálisak, de mindenki megtalálhatja itt otthonát, akinek fontos a kertvárosi, nyugodt környezet, a saját kert és a tágas tér, ahol akár egy házaspárnak is lehet külön-külön dolgozószobája, most hogy a home office egyre inkább elterjedt.

A lakások ráadásul bárki számára kedvezményesen megvásárolhatók, hiszen AA+ energetikai minősítéssel rendelkeznek, így zöld hitelt is igénybe lehet hozzájuk venni. Aki pedig úgy dönt, hogy ebben a kiváló műszaki paraméterekkel rendelkező projektben vásárol, duplán jól jár, hiszen itt nemcsak a hőszigetelés kiváló, de a hűtést, fűtést is hőszivattyús rendszer biztosítja mennyezet hűtés-fűtésen és padlófűtésen keresztül, aminek az áramellátását a tetőn elhelyezett napelemek is segítik, így a rezsi is rendkívül alacsony lesz.

A fentieken kívül a lakásokban mesterséges szellőztetőrendszer is kiépítésre kerül, amely segítségével az optimális hőmérsékletet és a páratartalmat is be lehet állítani, sőt a rendszer a pollent is kiszűri, így mindig garantált a friss, egészséges levegő.

Ha tehát tényleg minőségi, igényes, kertkapcsolatos otthont keres Debrecenben, ami zöld hitellel is megvásárolható, és hamarosan költözhető, akkor ne habozzon, most akciókkal is várják!

A cikk megjelenését a Kertvárosi Zöld Otthonok értékesítője, a Duna House támogatta.


© 2021 (v2.202102)