Éljen Pest egyik legkedveltebb kertvárosában – csodaszép ház Zuglóban

A főváros pesti oldalának talán legnépesebb kerülete a XIV. kerület. Zuglóban a kerület jó része zöldövezet. Emiatt itt jó a levegő és sok park közül válogathatunk, ha egy kis sétára vagy kikapcsolódásra vágyunk. Mai cikkünkben a XIV. kerületben fekvő családi házat mutatunk be.

Az ingatlan annak ellenére, hogy a kertvárosi részen található, közel van a belvároshoz is, így Budapest mindkét arcából – a nyugodt és a pezsgő életből is – kapunk valamennyit. Kiváló a szomszédság is, a Róna utcai tévéstúdió miatt például sok ismert ember, például színházi vagy filmes szakember él a Nagy Lajos Király útjától kezdődő rész kertvárosában.

A családi ház Zugló központjában, az Örs vezér tere és a Bosnyák tér közt helyezkedik el, mindkettőt 13-15 perc alatt megközelíthetjük. Egyszerű a közlekedés, hiszen a Jeszenák János utcai 3-as villamos megállója csupán 2 perc sétatávolságra van.  Ennek köszönhetően könnyen eljuthatunk több fontos csomóponthoz is. Közel van a belvároshoz, de mégis már a kertvároshoz tartozik. A közelben boltok, éttermek és egyéb szolgáltatók találhatók, míg a kertvárosi hangulatot fokozzák az ősfás utcák, a parkok és játszóterek.

A két szintes ház 2006-ban teljeskörű felújításon esett át. Amennyiben a két emelet kevés lenne az Ön számára, akkor igény szerint a padlástérben kialakítható még egy szint. A földszinten jelenleg vállalkozásra kialakított terület működik, ami irodaként és stúdióként funkcionál. Azonban ez a helység olyan jó kialakítást kapott, hogy akár önálló lakrészként is használni lehet.

A felső szinten pedig egy világos, duplakomfortos lakrész helyezkedik el, ahol 3 szoba és egy terasz kapott helyet. A terasz tökéletes helyszínként szolgálhat kisebb baráti vagy családi összejövetelek számára, de a reggeli kávé elfogyasztása is csendes körülmények közt, madárcsicsergések közepette tölthető el itt.

A 256 négyzetméteres telek hátsó része rendkívül gondozott, a füvesített kert automata öntözőrendszerrel gondozott, az előkertben pedig 2 fedett autóbálló helyezkedik el. Ez a páratlan ingatlan ideális azoknak akik szeretnek otthon dolgozni, de mégis szeretnének közben elkülönülni a család többi tagjától és nyugodt körülmények közt elvégezni a munkát. Emellett akár két generáció részére is alkalmas ez a ház.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


© 2021 (v2.202102)