Már most költözhet a család, pár lépésre ide a metró!

Angyalföld egyre zsúfoltabb, egyre drágább, különösen ha család is van és valaki új, vagy újszerű lakást keres. Most mutatunk egy tippet pár percre Angyalföldtől, kiemelten jó közlekedésnél, az Újpest központ, nemrég felújított metró-végállomásától pár perc sétára, a mai piacon elképesztően jó árfekvésben, azonnali költözéssel.

Ma már közel sem csak a XIII. kerület a „menő”, mert időközben a szomszédos Újpest is szédítő fejlődésen megy keresztül. Különösképp Újpest központi része, a metrómegállók, illetve a metró végállomás és környezete. Mert, ha meggondoljuk, ide a Váci út, a Nyugati és a belváros is közelebb van, mint sok XIII. kerületi, de kevéssé jó közlekedéssel „megáldott” részhez.

Ráadásul Újpest központja nem csupán a több tucatnyi új és újszerű ház, de a helyi főtér, a metró, számos intézmény és közterület megújulása miatt, hanem a Pesti belvároshoz relatíve közeli elhelyezkedése (metróval mintegy negyed óra a Nyugati, 20 perc a Deák tér) miatt is népszerű.

Mindemellett ez a felkapott városrész már legalább annyira közkedvelt a lakók, az itt élők körében mint Angyalföld. Köszönhetően többek közt a hiánytalan, lényebében hibátlan bolti, intézményi ellátottságnak, vagy éppen a sok-sok megújult parknak, közterületnek, piacnak, városközpontnak, illetve a Duna (Népsziget) közelségének.

Most az Újpest Központ végállomástól csak pár percnyi, könnyű sétára egy már felépült új társasházra, az Arsenal Sarokház azonnal költözhető lakásaira hívjuk fel a figyelmet, amelynek otthonai tehát már beköltözhetők!

A Munkásotthon utcában, nyugodt helyen, részint kertkapcsolatos lakások is vásárolhatók, a nagyobb, 70-90 négyzetméteres otthonok igen-igen kedvező, jóval 900 ezer forint alatti négyzetméterártól kaphatóak.

Összességében tehát beköltözhető, 2-3 gyermekkel is ideális, akár kertkapcsolatos családi otthonokat (néhány darab van még a kínálatban) és bérbeadó lakásokat, valamint két szabad üzlethelyiséget is kínál Újpest központjában, a metrótól tehát pár lépésnyire ez a nemrég felépült, szép, új ház. Tehát a kitűnő helyszín mellett a minőség is nívós, ráadásul most – a mai inflációs környezetben – az árak is barátiak, hiszen ezek az otthonok az egy-két évvel korábbi építőanyag árak idején készültek!

A modern, távfűtéses házba költözéskor nem tesszük ki magunkat fél-egy év bizonytalanságnak, hiszen azonnal költözhetünk. Mégis: az összes létező családos kedvezmény igénybe vehető az 5 százalékos áfától az illetékkedvezményen át, a CSOK-ig; sőt, a jegybank Zöld Otthon Programja is elérhető.

A kínálatról: elérhető tehát itt még néhány több szobás, tágasabb lakás a vásárolni szándékozóknak is; sőt több különböző otthon közül választhat az is, aki csupán bérelne itt. Ezen túlmenően további 2 utcafronti üzlethelyiség is kiadó.

E modern otthonok fenntartási költségei nagyon alacsonyak, miközben a minőségre, az esetleges, ma már nehezen kivitelezhető, és alig megfizethető javításokra garanciát kapunk, Tehát nem lebeg a fejünk felett az igen macerás és kényelmetlen, valamint egyre dráguló felújítások költsége!

Ez a rész ráadásul két évtizede épül, szépül: a környék utcái is tele vannak új építéssel, megújultak a közparkok, a játszóterek, és akad erre egy díjmentesen használható sportpark is. Jellemzően felújítottak az iskolák és az óvodák, és nem messze modern áruházak, bevásárlóközpontok is vannak.

Aki kiadásra alkalmas befektetést keres az is jól jár, hiszen a kiadó lakások itt mindig keresettek lesznek, hiszen megszámlálhatatlan fiatal dolgozik jól fizető állásban a több tucatnyi multicégnél, ide 5-15 percre, főként Angyalföldön.

Írásunk az Arsenal Sarokház beruházója, a Mester-Építő Kft. támogatásával készült.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Külföldről nézve úgy tűnik, vazallussá teszi Magyarországot a kormány

Külföldről nézve úgy tűnik, vazallussá teszi Magyarországot a kormány

Van, amit irigyelnek. Van, amit nem.

Átköltözhet a Mona Lisa

Átköltözhet a Mona Lisa

Saját termet kaphat.

A dohányzásnak is betesz a megtámadott csodagyógyszer

A dohányzásnak is betesz a megtámadott csodagyógyszer

Egy szenátor olcsóbbá tenné a fogyókúrás készítményt.

Matolcsy György megüzente Orbán Viktornak: ne legyen választási osztogatás!

Matolcsy György megüzente Orbán Viktornak: ne legyen választási osztogatás!

Most már tényleg el kellene találni a kormányban legalább egy makroszámot.

© 2024 (v2.202102)