Gyönyörűen berendezett lakás, jó környéken? Siessen, mert elkapkodják!

Decembertől már folyamatosan költözhetők azok a lakások, melyeket remek helyen, a Bikás park mellett kínálnak, prémium kategóriás berendezéssel. Érdemes azonban sietni, mert már csak néhány maradt a gyönyörűen berendezett álomotthonokból!

Már rég elmúltak azok az idők, amikor egy lakás megvásárlása után még a berendezésen is törnünk kellett a fejünket. Ma már sokan gondolkodnak olyan lakásban, amit komplett berendezéssel együtt vásárolhatnak meg. Ez különösen jó ötlet akkor, ha az ingatlan enteriőrjét profi lakberendező tervezte, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy a teret maximálisan kihasználták, és minden mindenhez tökéletesen passzol.

A Bikás park mellett már a végéhez közeledik a VABA Apartments építése, ahol épp ilyen otthonokat kínálnak.  Ráadásul a helyszín is kiváló, hiszen a 4-es metrónak, az 1-es villamosnak és több buszjáratnak köszönhetően innen bárhová könnyen eljuthatunk, a nemrég nyílt Etele Plaza pedig bevásárlási és szórakozási lehetőséget nyújt.

Ezen kívül természetesen számtalan más bevásárlási lehetőség és szolgáltatás megtalálható a közelben, a Bikás park pedig a szabadtéri kikapcsolódás lehetőségét biztosítja sportpályáival, játszótereivel, kutyafuttatójával. A lakóparktól nem messze található a Budapesti Műszaki Egyetem és más felsőoktatási intézmények, illetve a nemrég nyílt Budapest One irodaház, így a lakások befektetési célra is kiválóak.

A projekt összesen 3 toronyból áll, melyek a földszinten és az első emeleten összekapcsolódnak, itt közel 4700 nm bérelhető irodaterületet alakítanak ki. A lakások a 2-9. emeleten kapnak helyet, és kivétel nélkül mind rendelkeznek erkéllyel is. A változatos méretű és elrendezésű lakások közül a nagyobb, családok számára ideális otthonok legtöbbje már elkelt, de az első lakásukat keresők és befektetők számára tökéletes kisebb lakásokból is alig maradt néhány eladó.

A beruházás a legmodernebb technológiával, magas műszaki tartalommal épül, így már 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A lakások december, január és február folyamán, 3 ütemben kerülnek átadásra, teljes berendezéssel. A lakások belső tereit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervezte.

A VABA Apartments prémium bútorokkal berendezett lakásai elhelyezkedésüknek köszönhetően is kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak, és a kiadással sem kell nekünk bajlódni, ezt a terhet ugyanis a fejlesztő Bayer Property igény szerint leveszi a vállunkról.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Megvan, mivel szedték le az ukránok az orosz nehézbombázót?

Egy régi, elavultnak számító rakétát tuningolhattak fel. Veszélyes húzásra készülnek az oroszok is, de Washingtonból rossz hírt kaphatnak.

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

Baj van egy SPAR-os termékkel, ne fogyasszák el, ha ilyet vettek!

A Nébih fújt riadót, olyasmi került a tésztába, aminek nem szabadna.

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Itt a fordulat: Trump mégis támogatja Ukrajna katonai megsegítését - A hét védeója

Andrzej Duda lengyel elnök szerdai vacsorája Trumppal hozta el a drámai fordulatot a republikánus elnökjelöltnél Ukrajna támogatása ügyében.

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Magyar Péter segítséget kért, bejelentést tett, találkozni is lehet vele

Megvan a TISZA Párt EP-listája, de az aláírásokat gyűjtők bajban vannak Budapesten.

© 2024 (v2.202102)