Gyönyörűen berendezett lakás, jó környéken? Siessen, mert elkapkodják!

Decembertől már folyamatosan költözhetők azok a lakások, melyeket remek helyen, a Bikás park mellett kínálnak, prémium kategóriás berendezéssel. Érdemes azonban sietni, mert már csak néhány maradt a gyönyörűen berendezett álomotthonokból!

Már rég elmúltak azok az idők, amikor egy lakás megvásárlása után még a berendezésen is törnünk kellett a fejünket. Ma már sokan gondolkodnak olyan lakásban, amit komplett berendezéssel együtt vásárolhatnak meg. Ez különösen jó ötlet akkor, ha az ingatlan enteriőrjét profi lakberendező tervezte, hiszen így biztosak lehetünk abban, hogy a teret maximálisan kihasználták, és minden mindenhez tökéletesen passzol.

A Bikás park mellett már a végéhez közeledik a VABA Apartments építése, ahol épp ilyen otthonokat kínálnak.  Ráadásul a helyszín is kiváló, hiszen a 4-es metrónak, az 1-es villamosnak és több buszjáratnak köszönhetően innen bárhová könnyen eljuthatunk, a nemrég nyílt Etele Plaza pedig bevásárlási és szórakozási lehetőséget nyújt.

Ezen kívül természetesen számtalan más bevásárlási lehetőség és szolgáltatás megtalálható a közelben, a Bikás park pedig a szabadtéri kikapcsolódás lehetőségét biztosítja sportpályáival, játszótereivel, kutyafuttatójával. A lakóparktól nem messze található a Budapesti Műszaki Egyetem és más felsőoktatási intézmények, illetve a nemrég nyílt Budapest One irodaház, így a lakások befektetési célra is kiválóak.

A projekt összesen 3 toronyból áll, melyek a földszinten és az első emeleten összekapcsolódnak, itt közel 4700 nm bérelhető irodaterületet alakítanak ki. A lakások a 2-9. emeleten kapnak helyet, és kivétel nélkül mind rendelkeznek erkéllyel is. A változatos méretű és elrendezésű lakások közül a nagyobb, családok számára ideális otthonok legtöbbje már elkelt, de az első lakásukat keresők és befektetők számára tökéletes kisebb lakásokból is alig maradt néhány eladó.

A beruházás a legmodernebb technológiával, magas műszaki tartalommal épül, így már 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A lakások december, január és február folyamán, 3 ütemben kerülnek átadásra, teljes berendezéssel. A lakások belső tereit a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervezte.

A VABA Apartments prémium bútorokkal berendezett lakásai elhelyezkedésüknek köszönhetően is kiváló befektetési lehetőséget nyújtanak, és a kiadással sem kell nekünk bajlódni, ezt a terhet ugyanis a fejlesztő Bayer Property igény szerint leveszi a vállunkról.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Fontos ígéretet kapott Ukrajna

Csendes nap volt a szerda az orosz-ukrán háborúban – esti hírösszefoglalónkban a háború 847. napja.

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

„Meg kellett volna számolni az egészet, mert ez így egy elég fals eredmény” – ezt gondolják a budapestiek a főpolgármester-választásról

A fővárosban járva az újraszámlálás utáni helyzetről érdeklődtünk az utca emberénél.

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Sírva fakad, ha megnézi, mi történt a forinttal

Gyengült a forint a főbb devizákkal szemben szerdán kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Orbán Viktornak erre még jutott ideje a magyar meccs előtt

Cikkünk megjelenése után nem sokkal kezdődik a Magyarország-Németország csoportmeccs.

© 2024 (v2.202102)