Ne maradjon le! – Tökéletes befektetés a Bikás park mellett

Ha befektetés céljára keresünk ingatlant, az elsődleges szempont a választásnál mindig a lokáció. Emellett fontos persze a kiszemelt ingatlan minősége, mérete is, illetve szerencsések vagyunk, ha ilyen kiváló paraméterek mellett egy bútorozott lakást sikerül megvásárolnunk. A Bikás parknál most épp ilyen lakásokat vehetünk, de érdemes sietni, mert nagy az érdeklődés.

3 hónapon belül elindul a lakások átadása a Bikás park mellett épülő VABA Apartments lakóparkban, amelynek nemcsak az elhelyezkedése ideális, de a műszaki tartalma is kiemelkedő. Mindemellett prémium bútorokkal kompletten berendezett lakásokat kínál, ami különösen előnyös azok számára, akik befektetés céljára keresnek lakást, hiszen már nem kell a berendezéssel bajlódni, az ingatlan azonnal kiadható.

A VABA Apartments elhelyezkedése már önmagában elegendő ahhoz, hogy itt vegyünk lakást befektetés céljára, hiszen a XI. kerület ezen részén nemcsak a közlekedés kiváló a 4-es metrónak, az 1-es villamosnak és számtalan buszjáratnak köszönhetően, de a Bikás park hatalmas zöld felületet és kikapcsolódási lehetőséget is kínál egyúttal, futópályával, sportpályákkal, szabadtéri kondieszközökkel, kutyafuttatóval és egy mesterséges tóval.

A közelben pedig gyakorlatilag minden szolgáltatás, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertár, éttermek és bevásárlási lehetőség is adott, amit a hamarosan nyíló Etele Plaza is kiegészít. A nemrég nyílt Budapest One irodaház számtalan munkahelyet biztosít, és több felsőoktatási intézmény is található a közelben, ami garantálja, hogy ezekbe a lakásokba nagyon könnyű lesz bérlőt találni.

A kiváló elhelyezkedéshez magas műszaki tartalom is társul, az épület a legmodernebb technológiával épült, aminek köszönhetően mindössze 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot. A projekt összesen 3 toronyból áll, melyek a földszinten és az első emeleten összekapcsolódnak. Itt közel 4700 nm bérelhető irodaterületet alakítanak ki, a változatos elrendezésű, erkélyes lakások pedig a 2-9. szinteken kapnak helyet.

A családok számára ideális, nagyobb lakások legtöbbje már elkelt, a befektetésnek tökéletes, kisebb lakások értékesítése pedig már zajlik, és nagy az érdeklődés, ezért érdemes sietnie annak, aki befektetés céljára ideális lakást keres a XI. kerületben.

A lakások idén novemberben, teljes berendezéssel kerülnek átadásra, enteriőrjüket a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design tervezte, így az első pillanattól kezdve kiadhatóak. Ráadásul nemcsak a berendezéssel, de a kiadással sem kell nekünk bajlódni, ugyanis ezt a terhet igény szerint a fejlesztő, Bayer Property leveszi a vállunkról.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Bevitt egy gyomrost a forint az eurónak

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben hétfőn kora estére a bankközi devizapiacon reggelhez képest.

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Újabb lépést tett Donald Tusk az európai vaskupola felé

Ez történt az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Mennyire lehettek forróak a nyarak kétezer éve? A válasz meglepő

Érdekes módszerrel derítették ki a kutatók, hogyan alakulhatott a nyári átlaghőmérséklet az elmúlt kétezer évben. 

© 2024 (v2.202102)