Családbarát, prémium lakópark épül közvetlenül a Duna-parton!

Egyedülálló építkezés veszi kezdetét a XI. kerületben, közvetlenül a Duna szomszédságában! A Metrodom legújabb lakóparkja, a Metrodom River nem csupán a beruházó újlakás-kínálatában számít egyedülállónak, hanem messze túlmutat az új építésű lakóparkok többségén vízparti elhelyezkedésével, kényelmi-közösségi szolgáltatásaival és lenyűgöző megjelenésével. Ma a Metrodom River lakóparkot mutatjuk be közelebbről!

A Metrodom River lakópark egy három hektáros, parkosított telken épül, hat lakóépületben összesen 712 lakással. A Metrodom River a legtöbb vízparti lakóparkkal ellentétben, valóban közvetlenül a Duna-parton épül, és a telek egészen a parti sétányig nyúlik. A víz közelsége mellett a lokáció más szempontból is kiemelkedően kedvező, mivel a lakóparktól mindössze egy percre található a 133E busz megállója, amely közvetlenül a belvárosba visz, tehát átszállás nélkül megközelíthetőek olyan fontos csomópontok, mint a Blaha Lujza tér vagy a Keleti Pályaudvar. Ezen felül néhány perces buszozással elérhető az M4-es metró, illetve sétatávolságon belül van az 1-es és 41-es villamos megállója is.

A főbejáraton belépve magunk mögött hagyhatjuk a városi forgatagot, ezért a frekventált elhelyezkedés ellenére a nyugalom szigete várja a hazaérkezőket. A lakópark területén parkosított belső sétányt alakítanak ki, kizárólag a gyalogos forgalom számára. Az épületek alatt kialakított teremgarázsokat az utca felől, a felszín alatt lehet megközelíteni, ezzel biztosítva a lakók maximális nyugalmát és biztonságát, így tehát a felszíni közlekedést nem terheli autós forgalom a lakóparkon belül.

A beruházás keretében megépülő lakások között mindenki megtalálja a számára ideális méretű és kialakítású otthont. A lakópark a műszaki tartalmat illetően is magas minőséget képvisel. Minden lakás energiatakarékos és környezetbarát Dual Eco hűtő-fűtő rendszerrel, illetve okosotthon rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a mindennapi kényelmet és az energiatakarékos fogyasztást. A Metrodom okosotthon rendszere például azt is lehetővé teszi, hogy távolról vezéreljék vagy ellenőrizzék a hőfokot, valamint a nyílászárók állapotát.

A prémium minőségű lakások mellett fontos kiemelni azokat a színvonalas szolgáltatásokat is, melyek gondoskodnak a lakók maximális kényelméről. A lakópark tervezésekor kiemelt figyelmet kaptak a családosok igényei, így ehhez igazodva óvoda és bölcsőde is működni fog a lakóparkon belül. Az A épületben önkormányzati óvoda, míg az E épületben családi bölcsőde kap majd helyet, amelyek saját udvarral és játszótérrel is rendelkeznek, ezek mellett beltéri játszóház, illetve két játszótér is várja a kicsiket.

A lakók otthoni kikapcsolódásához számtalan lehetőséget nyújt a Metrodom River, legyen szó akár sportról, vagy pihenésről. Az itt élőknek lehetősége lesz az otthonuk közvetlen közelében feltöltődni, amihez hozzájárulnak a grill- és közösségi teraszok, a kül- és beltéri edzőtermek, a jóga és tai chi teraszok, valamint a szauna. A sportolni vágyók kedvence a Duna-parti sétány lesz, ahol gyönyörű környezetben kocoghatnak, biciklizhetnek, sőt a lakópark saját csónakházából kajakot is kölcsönözhetnek, amivel bebarangolhatják a környéket.

Láthatjuk tehát, hogy a Metrodom River mind a lakáskínálat, mind a prémium szolgáltatások tekintetében messze kiemelkedik, még a vízparti projektek közül is. Az építkezés már idén megkezdődött, az átadás várható időpontja pedig 2024 eleje, de érdemes még a projekt ezen szakaszában vásárolni a várható árnövekedés miatt. Ráadásul ehhez a Metrodom nagyon kedvező 10-90%-os fizetési ütemezést kínál, tehát elegendő csak közvetlenül a beköltözés előtt kifizetni a lakás vételárának nagy részét.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

mfor.hu


© 2021 (v2.202102)