Családbarát, prémium lakópark épül közvetlenül a Duna-parton!

Egyedülálló építkezés veszi kezdetét a XI. kerületben, közvetlenül a Duna szomszédságában! A Metrodom legújabb lakóparkja, a Metrodom River nem csupán a beruházó újlakás-kínálatában számít egyedülállónak, hanem messze túlmutat az új építésű lakóparkok többségén vízparti elhelyezkedésével, kényelmi-közösségi szolgáltatásaival és lenyűgöző megjelenésével. Ma a Metrodom River lakóparkot mutatjuk be közelebbről!

A Metrodom River lakópark egy három hektáros, parkosított telken épül, hat lakóépületben összesen 712 lakással. A Metrodom River a legtöbb vízparti lakóparkkal ellentétben, valóban közvetlenül a Duna-parton épül, és a telek egészen a parti sétányig nyúlik. A víz közelsége mellett a lokáció más szempontból is kiemelkedően kedvező, mivel a lakóparktól mindössze egy percre található a 133E busz megállója, amely közvetlenül a belvárosba visz, tehát átszállás nélkül megközelíthetőek olyan fontos csomópontok, mint a Blaha Lujza tér vagy a Keleti Pályaudvar. Ezen felül néhány perces buszozással elérhető az M4-es metró, illetve sétatávolságon belül van az 1-es és 41-es villamos megállója is.

A főbejáraton belépve magunk mögött hagyhatjuk a városi forgatagot, ezért a frekventált elhelyezkedés ellenére a nyugalom szigete várja a hazaérkezőket. A lakópark területén parkosított belső sétányt alakítanak ki, kizárólag a gyalogos forgalom számára. Az épületek alatt kialakított teremgarázsokat az utca felől, a felszín alatt lehet megközelíteni, ezzel biztosítva a lakók maximális nyugalmát és biztonságát, így tehát a felszíni közlekedést nem terheli autós forgalom a lakóparkon belül.

A beruházás keretében megépülő lakások között mindenki megtalálja a számára ideális méretű és kialakítású otthont. A lakópark a műszaki tartalmat illetően is magas minőséget képvisel. Minden lakás energiatakarékos és környezetbarát Dual Eco hűtő-fűtő rendszerrel, illetve okosotthon rendszerrel van felszerelve, amely garantálja a mindennapi kényelmet és az energiatakarékos fogyasztást. A Metrodom okosotthon rendszere például azt is lehetővé teszi, hogy távolról vezéreljék vagy ellenőrizzék a hőfokot, valamint a nyílászárók állapotát.

A prémium minőségű lakások mellett fontos kiemelni azokat a színvonalas szolgáltatásokat is, melyek gondoskodnak a lakók maximális kényelméről. A lakópark tervezésekor kiemelt figyelmet kaptak a családosok igényei, így ehhez igazodva óvoda és bölcsőde is működni fog a lakóparkon belül. Az A épületben önkormányzati óvoda, míg az E épületben családi bölcsőde kap majd helyet, amelyek saját udvarral és játszótérrel is rendelkeznek, ezek mellett beltéri játszóház, illetve két játszótér is várja a kicsiket.

A lakók otthoni kikapcsolódásához számtalan lehetőséget nyújt a Metrodom River, legyen szó akár sportról, vagy pihenésről. Az itt élőknek lehetősége lesz az otthonuk közvetlen közelében feltöltődni, amihez hozzájárulnak a grill- és közösségi teraszok, a kül- és beltéri edzőtermek, a jóga és tai chi teraszok, valamint a szauna. A sportolni vágyók kedvence a Duna-parti sétány lesz, ahol gyönyörű környezetben kocoghatnak, biciklizhetnek, sőt a lakópark saját csónakházából kajakot is kölcsönözhetnek, amivel bebarangolhatják a környéket.

Láthatjuk tehát, hogy a Metrodom River mind a lakáskínálat, mind a prémium szolgáltatások tekintetében messze kiemelkedik, még a vízparti projektek közül is. Az építkezés már idén megkezdődött, az átadás várható időpontja pedig 2024 eleje, de érdemes még a projekt ezen szakaszában vásárolni a várható árnövekedés miatt. Ráadásul ehhez a Metrodom nagyon kedvező 10-90%-os fizetési ütemezést kínál, tehát elegendő csak közvetlenül a beköltözés előtt kifizetni a lakás vételárának nagy részét.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

Ukrajna a harmadik világháború lehetőségére figyelmeztet

A török külügyminiszter bírálta az EU vezetőit, Fehéroroszország ellen újabb szankciókat készítenek elő. Háborús összefoglaló. 

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

Cáfol a Nemzeti Kommunikációs Hivatal

A Nemzeti Kommunikációs Hivatal reagált a Balásy Gyulák miatt megemelt szolgáltatások árával kapcsolatos hírekre.

A nap cseréje

A nap cseréje

Orbán Viktor lecserélte profilképét közösségi oldalán. 

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Orbán Viktor az alaptörvény módosítása nélkül is eléri, amit akar?

Az MNB adatai szerint a forgalomban lévő készpénz állománya március végén rekordot döntött, így feleslegesnek tűnik külön bebetonozni a kápé alkotmányos védelmét.

© 2024 (v2.202102)