Balaton: Ki mondta, hogy az északi parton nem lehetsz ott 1 óra alatt?

Északi- vagy déli part? Természetesen mindkettőnek megvan a maga rajongótábora, és a déli part hívők leginkább azt hozzák fel érvként, hogy kedvenc partszakaszuk könnyebben elérhető az M7-esnek köszönhetően. Ez azonban így nem teljesen igaz, ugyanis az északi part keleti települései, köztük például a méltán népszerű Balatonfűzfő 1 óra alatt elérhető Budapestről. A város legszebb részén, a Fűzfői-öböl partján épül most a Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark II. üteme.

Már rég elmúltak azok az idők, amikor az északi partra menet a 71-es úton állhattunk a dugóban. Amióta a 710-es út is megépült, azóta Balatonfőkajártól – Fűzfőig minden település sokkal kényelmesebben elérhető, Balatonfűzfő elhelyezkedése pedig különösen előnyös, hiszen innen Balatonfüred és Veszprém is egyaránt 20 perc távolságra helyezkedik el.

A várost élénk fürdő- és vitorlásélet is jellemzi, az első ütem nagy sikere után a Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark II. üteme épp a Laguna Yacht Club és a Marina Fűzfő vitorláskikötő közötti szakaszon kap majd helyet, így ez lesz a Budapesthez közel eső keleti part egyetlen vízközeli beruházása. 

A lakópark elhelyezkedése több szempontból is előnyös, ugyanis egy nyugodt, csendes, zöld fűzligetben épül, és minden lakáshoz nagy élhető intim terasz is kapcsolódik. Ugyanakkor bevásárlási lehetőség, játszótér, étterem is adott a közelben. A sportolni vágyókat uszoda, sportpálya, és vízisport központ is várja, ezeket akár bicikliúton is megközelíthetjük.

Természetesen nemcsak a lakások elhelyezkedése, hanem jövőbe mutató műszaki paramétereik, elosztásuk is kiváló. A lakásokba kizárólag magas minőségű anyagokat építenek be, fűtésüket pedig energiatakarékos és környezetbarát hőszivattyús rendszer biztosítja, a hőszigetelt ablakok, elektromos redőnyt és szúnyoghálót is kapnak.

A Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark II. ütemében mindenféle lakásméret megtalálható lesz azonban a legnépszerűbbek a családi otthonteremtési támogatás igénybevételéhez is alkalmas 64+14nm-es 3 szobás lakások. Az ingatlanok lakás és üdülés, illetve befektetés céljára is ideálisak, a lakásokhoz kapcsolódó erkélyek pedig a tó irányába tájoltak. Az autók parkolása fedett és nyitott parkolókban lehetséges, ahol az elektromos autók számára töltési lehetőség is biztosított lesz. 

Az ingatlanok megvásárlásához az összes érvényben lévő támogatás igényelhető, energiatakarékosságuk révén zöld hitellel is megvásárolhatóak, a nagyobb lakásokra pedig felvehetőek a családi otthonteremtési támogatások.

A cikk megjelenését a Fűz Liget Lakó- és Üdülőpark II. ütemének fejlesztője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Jött egy jó hír az autósoknak – készüljön fel a szerdára!

Jött egy jó hír az autósoknak – készüljön fel a szerdára!

Csökken az üzemanyagok ára május első napján.

Milliárdokat érő bejelentés érkezett – ennek sokan örülhetnek

Milliárdokat érő bejelentés érkezett – ennek sokan örülhetnek

Már csak egyet kell aludni, és kedden megnyílik egy program.

Lehet egyáltalán mást választani a lakossági állampapírok helyett?

Lehet egyáltalán mást választani a lakossági állampapírok helyett?

Banki kötvények kontra lakossági állampapírok – vannak, akik rá tudnak ígérni az államilag támogatott magas kamatokra? De mennyi marad abból adók levonása után?

Orbán Viktor és Sulyok Tamás fontos találkozóra készülhet

Orbán Viktor és Sulyok Tamás fontos találkozóra készülhet

Párizsból érkezik Budapestre a kínai elnök.

© 2024 (v2.202102)