Új év, új lakás! Mit szólna egy zöldövezeti, kertvárosi otthonhoz?

Sajnos idén nem valószínű, hogy bárki el tudna utazni a két ünnep közötti időszakban, és a karácsony előtti programok közül is egyre többet lemondanak az önkormányzatok. Ez viszont jó hír annak, aki az új évre egy új lakással szeretné meglepni magát, hiszen így van idő nézelődni. A kertvárosi környezetben épülő Zöldmező lakóparkban bármikor, akár hétvégén is személyesen meg lehet nézni a már szerkezetkész lakásokat.

Érdemes is sietni, ugyanis a beruházás már túl van az előértékesítési szakaszon, és a lakások 40%-a már gazdára talált. De nézzük meg pontosabban, miért érdemes a Zöldmező lakóparkban lakást vásárolni!

A projekt előnye elsősorban az elhelyezkedésében rejlik, hiszen a XVI. kerület kedvelt, kertvárosias, ugyanakkor kedvező közlekedési feltételekkel rendelkező részén épül, az Iglói utcában. Innen az M0-ás és az M3-as bevezetője is mindössze néhány perc alatt megközelíthető, és busszal is gyorsan az Örs Vezér Terén lehetünk. A közlekedés viszont egyedül a munkahely miatt lehet fontos, ugyanis minden szolgáltatás, bevásárlási- és kikapcsolódási lehetőség megtalálható a közelben. Így például óvoda, iskola, játszótér, étterem, cukrászda, uszoda és más sportolási lehetőségek is fellelhetőek a környéken. A János utcai Lidl pedig néhány percre van, de a Pólus Center is mindössze 2,5 km távolságra található.

Másik nagy előnye a Zöldmező lakóparknak, hogy a projekt budapesti mértékben mérve viszonylag kis lakásszámú, családias lakópark, amely Zuglóhoz hasonló kertvárosi környezetben, mégis a zuglóinál kedvezőbb árakon kínál lakásokat. Az L-alakú épület két szárnya egy zöld belső kertet ölel körbe, a változatos méretű és elosztású lakások zömében erkélyesek, teraszosak, illetve a földszinti kertkapcsolatos lakásokhoz kizárólagos kertrész is tartozik.

A lakások klímát és elektromos redőnyöket is kapnak, az autók parkolását pedig mélygarázs és felszíni beállók is biztosítják. Ezen felül természetesen tárolókat is lehet vásárolni a lakásokhoz.

A 2022 év végén átadásra kerülő Zöldmező lakópark minőségére garancia, hogy a fejlesztés és a generálkivitelezés egy kézben, a több évtizedes tapasztalattal rendelkező BAYER Construct vállalatcsoportnál összpontosul.

A jelenleg szerkezetkész állapotban lévő projekt lakásait személyesen is megtekinthetjük, ráadásul már a burkolatokat is kiválaszthatjuk a helyszínen, így lényegében nem a tervezőasztalról kell, hogy vásároljunk. A nagy érdeklődés miatt azonban érdemes sietni, és akár már az ünnepi időszakban kiválasztani új otthonunkat, hogy az új évet már abban a tudatban köszönthessük, hogy hamarosan új lakásba költözhetünk.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Adóvisszatérítés: fontos határidőre figyelmeztették a magyarokat

Adóvisszatérítés: fontos határidőre figyelmeztették a magyarokat

A kivételes határidő-módosítás révén a gyermeket nevelők február 15-ig megkaphatják az adóvisszatérítési előleget.

Megvan a bejelentés: ekkor tartja Orbán Viktor az évértékelőjét

Megvan a bejelentés: ekkor tartja Orbán Viktor az évértékelőjét

2021-ben kimaradt a program a járványhelyzet miatt, idén azonban megtartják.

Nagyot bukhatnak az élelmiszerárak befagyasztásán a legkisebb boltok

Nagyot bukhatnak az élelmiszerárak befagyasztásán a legkisebb boltok

Megnőhet a boltok adminisztrációs terhe az árstop miatt, különösen a legkisebb boltok esetében.

Felvillanyozódtak 2021-ben a magyarok: megdőlt a rekord

Felvillanyozódtak 2021-ben a magyarok: megdőlt a rekord

Megdőlt a bruttó rendszerterhelés, valamint az éves bruttó áramfogyasztás csúcsa tavaly.

© 2022 (v2.202102)